UTA Arad

Muntenegreanul Vukcevic – primul convocat al UTA-ei, urmează lituanienii și Miculescu?





După etapa din weekend, Liga 1, dar și restul întrecerilor interne de pe „bătrânul continent” se întrerup pentru barajele de calificare la Cupa Mondială din Qatar. Restul naționalelor susțin meciuri de verificare, iar clubul UTA a primit deja o convocare pentru unul dintre fotbaliștii săi.

Marko Vukcevic face din nou parte din planurile selecționerului Muntenegrului. De această dată, fundașul dreapta al arădenilor e chemat să îmbrace tricoul naționalei în confruntările cu Armenia (24 martie) și Grecia (28 martie).

Probabil, Vukcevic nu va fi singurul fotbalist al „Bătrânei Doamne” chemat la națională. Lituanienii Baravykas, Vorobjovas și Laukzemis așteaptă și ei un semn, urmâd să se afle față în față cu selecționatele statutului San Marino și Irlanda.

Fiindcă Damian Isac este accidentat, Florin Bratu va apela – probabil – doar la David Miculescu pentru testele cu Finlanda și Maroc. „Decarul” UTA-ei nu se va mai întoarce cu restul delegației arădene la Arad, după confruntarea de vineri, de la Botoșani, ci va zbura cu avionul la București.

Un comentariu

  1. Un curs profitabil, la o munca dăruită. Nimeni nu sta, și rezultatele apar. Program complex de atingere a unei forme sportive de vârf. Acum e perioada critica. Doua forme de atingere a formei ,una de rezerva pe un timp extins. Aripa emoției a cuprins tribuna. Sunteți ai noștri, indiferent de rezultate. Se vrea și asta precumpaneste. Iată brandul UTA peste nenorocirile momentului, ca raza de speranța a unui prezent dificil.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button