UTA Arad

Edi Iordănescu a apelat la utistul Iacob la debutul pe banca naționalei „tricolore”





La debutul pe banca echipei naționale, Edward Iordănescu apelează la un fotbalist al UTA-ei. Probabil, a contat și faptul că rapidistul Horațiu Moldovan s-a îmbolnăvit și atunci Florin Iacob a fost alegerea naturală a fostului tehnician al celor de la FCSB pentru goal-keeperul „Bătrânei Doamne”.

România va juca două partide amicale, cu Grecia pe teren propriu, vineri, 25 martie, de la ora 20:15 și în deplasare în Israel, marți, 29 martie, de la ora 20:45. Iacob face parte pentru a treia oară din lotul naționalei mari, însă Mirel Rădoi nu i-a oferit șansa debutului.

Și arădeanul Parmei, Dennis Man, va face parte din lot pentru cele două meciuri de pregătire.

Lotul complet convocat de Edward Iordănescu:

PORTARI: Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0), Florin Iacob (UTA Arad, 0/0), Florin Niță (Sparta Praga | Cehia, 13/0);

FUNDAȘI: Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 22/1), Andrei Burcă (CFR Cluj, 8/0), Mario Camora (CFR Cluj, 6/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo | Italia, 69/0), Radu Drăgușin (Salernitana | Italia, 0/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 15/2), Ionuț Nedelcearu (Crotone | Italia, 20/2), Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 5/0) , Adrian Rus (Fehervar | Ungaria, 6/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K. | Turcia, 28/1);

MIJLOCAȘI: Mihai Bordeianu (CFR Cluj, 2/0), Alexandru Cicâldău (Galatasaray | Turcia, 14/2), Dennis Man (Parma | Italia, 9/1), Răzvan Marin (Cagliari | Italia, 36/2), Marius Marin (Pisa | Italia, 2/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K. | Turcia, 51/6), Valentin Mihăilă (Atalanta | Italia, 5/1), Alexandru Mitriță (PAOK Salonic | Grecia, 16/3), Octavian Popescu (FCSB, 0/0), Florin Tănase (FCSB, 10/1);

ATACANȚI: Denis Alibec (Atromitos | Grecia, 22/2), Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 13/1), George Pușcaș (Pisa | Italia, 23/8).

12 comentarii

  1. Denis Alibec convocat? Ce gluma buna! Mai bine era convocat Bogdan Rusu de la Mioveni,macar Rusu alearga!

    0
    0
  2. Iacob nu ar putea ramane la nationala si sa fie Balauru titular la UTA?
    Prrietenii stiu de ce.
    Haide UTA!

    0
    0
  3. …si daca mai pierde vreun meci la UTA, l-ai putea lua antrenor secund la nationala pe Badea, ca sigur i-ar placea sa revina.

    0
    0
  4. bine ca l-a convocat ..insamna ca e printre primii trei portari,deci merita,,sper sa si debuteze…pentru el sigur e o experienta importanta,nu e putin lucru sa iti reprezinti tara ,fie ca si rezerva,dar ar fi perfect sa-l vedem si doar cateva minute….e un nou inceput la nationala si ca de fiecare data speram ca o sa vedem o echipa puternica fiindca a trecut prea mult timp de cand nu avem rezultate si ar fi cazul sa existe o schimbare in bine..

    0
    0
  5. Eu ma bucur pentru Florin Iacob,sincer…Nimeni nu este perfect,la o adica!In primul rand reprezinta UTA,de aici pornim.In al doilea rand este meritul si munca sa.Nita a frecat banca o lunga perioada si avrut sa plece,Aioani este doar umbra portarului de la Targoviste,sindromul tinerilor carora li se urca la cap(parca avem si noi pe unul)…Moldovan,oficial este accidentat,restul tinerilor portari sunt inca prea cruzi pentru echipa mare sau inconstanti…
    Parcurgi lista selectionatilor si iti dai seama instantaneu ca e bai mare,in afara de Maxim,cam nu prea”rup gura targului”,pe unde joaca…Si cand ajungi la sectia atacanti,te apuca anxietatea,panica..mai bine spus,tristetea…
    Pana nu se ia masura de rabdare si reconstructie de jos, bazata pe tineri,pe plan mediu spre lung,nu va fi nimic…Cum rasare cate o potentiala speranta,in loc sa joace constant in campionat,cu succes, in meciuri consecutive,e vandut urgent,pompos,umflat…Nu trece mult timp si revin la matca,dezumflati,sub diverse forme….
    Ce pretentii sa ai,atunci,sincer?Ce fel de sperante de realitate?

    0
    0
  6. Nu am liniste si somn,ma framanta UTA si sufar la ceea ce vad…Nu pot sa fiu calm,sa fiu linistit…Nu Badea este vinovatul,nevinovat total in capacitate..ci cei care l-au propus,adus,acceptat si instalat..Implementarea lui,i-a scos total din joc pe Batha,Ubbink,Modestas,Shlyakov…inainte,piese foarte importante,altfel gandite in posesie,forcing median,pressing si recuperari in teren advers,stat cu liniile sus de tot,jucatorii care faceau diferenta…Badea vede un joc,doar de el inteles,pe care cred ca nici el nu il intelege in ansamblu,in sinea lui..S-a trezit,brusc,antrenor la UTA,a venit Mos Craciun la Badea…Nu ii plac bazele de antrenamente,de ai zice ca tot pe Maracana si-a antrenat echipele pe care le-a retrogradat,arbitrajele,isi stabileste target,prime financiare,orice altceva,are niste bazoconii prin chelie,de se opreste cucul la ceas,balbait..Asa un picior in fund i-as da,instantaneu,fara regrete..Nu astazi, maine,ci alaltaieri!De genul „Retrospectiva sportiva”…va avea sansa sa isi privesca echipele de suflet,Arges si Minamo,la televizor…dupa care sufera si declara fatis asta,cu o maxima infatuare si obraznicie…Nu respecta UTA!Punct!Un salahor profitor!Nici o treaba nu are cu fenomenul UTA!

    0
    0
  7. Iacob e un campion în timp.,, Ascuns” multă vreme la echipe mediocre, a strâns experienta , Constanța și poate face fata unor internationale, chiar dacă fără strălucirea de alta data. Faptul ca portarii de lot nu mai sunt ,, stalpii” de alta data, spune multe. Găsim pe Aioanei, onest, talie, intervenții în nota echipei, și cam atât. Privind la IACOB, nume de regent angloxaxon, am fi dat cifrele lui în timp, pe unele imediate. Era privit ca un miracol pus sa potenteze o echipa în formare. Miracolele nu țin mult și tot munca așezată e de ales. Cert e ca material exista. Lipsește coordonarea care da rezultate, aici ne referim la sincopele nedorite LA UTA. SALUTAM totuși convocarea și o luam ca pe o promisiune pentru redresare.

    0
    0
  8. Dupa parerea mea, cel mai indicat sa poarte postul de portar al nationalei Romaniei este OTTO HINDRICH ,o sa va surprinda dar este cel mai bun portar din Romania, va ajunge departe , Iordanescu trebuia sa caste bine ochii !!!

    0
    0
  9. Felicitari pentru convocare, Florine!
    Florin Iacob, la capitolul realizari sta bine, are multe meciuri fara gol primit, dar nu este doar meritul lui, ci si al aparatorilor si a restului echipei.
    La UTA exista oameni specializati care se ocupa de portari si le constata randamentul, dar nu cred ca Balauru este cu nimic inferior lui Iacob, ci chiar superior ca experienta, inaltime (+9 centimetri) si curaj de a iesi pe centrari si nu numai.
    Cred ca la meciul cu Gaz Metan este momentul lui Balauru, mai ales ca va face pregatirea de doua saptamani cu UTA!
    Hai UTA!

    0
    0
  10. Acei 9 cm mai putin pe care ii are Florin, nu ar trebui sa il faca sa sara inainte la loviturile de la 11m.
    La capitolul acesta, Iacob este repetent, la cate suturi erau pe mijlocul portii aveam cel putin 6 puncte mai mult.

    0
    0
  11. Iacobe, o experienta in plus la Lotul National, e ceva in plus, ai sansa sa fii in acel mediu in care ai de invatat.Schimb de experienta, antrenamente altfel, discutii la un alt nivel, satisfactia ta de a fi in lot, si cine stie, poate o cota mai mare, etc.Felicitari Iacob.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button