Progresul PecicaȘoimii Lipova

Pecica o încurcă în premieră pe Lipova, care intră în play-off de pe locul 4! Bozian: „Am pierdut două puncte” v.s. Sabău: „Măcar am obținut ceva în condițiile de azi” +FOTO





„Bestia nerra” pentru Pecica, Șoimii Lipova a trebuit să se mulțumească cu o remiză pe arena „Pădurice”, în penultima etapă a sezonului regular. Ca și în etapa trecută, trupa lui Sabău, Ciubăncan și Polgar au jucat mai bine de o oră de joc în zece oameni și eliminat a fost tot un jucător de atac. După Modan, a venit rândul juniorului David Ciubăncan să ia două „galbene” 30 de minute și să compromită, în mare măsură, rezultatul de azi. Pecica a marcat pentru 2-1 5 minute mai târziu (inițial Arsene anulase reușita lui Filimon), iar forcingul Lipovei nu a fost foarte convingător până la reușita de 2-2, sosită după un penalty contestat de gazde.

Bozian: „Nu se poate da așa penalty la Liga 3-a”

De altfel, Bogdan Bozian susține că echipa sa a pierdut două puncte contra Lipovei, ca și la Cermei etapa trecută. „Am făcut o primă repriză foarte bună. După ce am luat gol, am controlat meciul, am avut ocazii, am avut reacție, am preluat conducerea, îi felicit pe băieți pentru asta. În a doua repriză nu-mi explic de ce nu am mai avut curaj, nu am putut să ținem de minge, să construim în continuare. Ei au venit cu mingi lungi, aruncate, nu ne-au surpins cu nimic. Am luat gol dupa un penalty care nu știu cum se poate da la Liga a 3-a. Una peste alta, e prima dată când Pecica scoate un punct cu Lipova, au fost doar înfrângeri în meciurile directe. E îmbucurător că ne creăm ocazii, că ducem mingea la poartă și că marcăm. Din  păcate, am pierdut azi alte două puncte, trebuia să avem 6 după meciurile cu Cermei și Lipova. Asta e, obiectivul este să adunăm cât mai multe puncte și să luăm locul 1 în play-out. În plus, vreau să vedem pe ce ne bazăm și să construim o echipă pentru sezonul următor”, a spus antrenorul-jucător al „galben-albaștrilor”, care a marcat pentru al doilea meci la rând de la revenirea la Pecica.

Un punct din două partide cu Dumbrăvița și Pecica e prea puțin pentru Șoimii Lipova, care va intra în play-offul Ligii a 3-a de pe locul 4. Evident, ambele confruntări au fost influențate de eliminările premature. „Pe mine mă interesează că este un punct meritat pentru noi, chiar dacă le puteam obține pe toate cele trei. Dar, e greu să vorbim despre fotbal dacă avem condiții proaste de joc și iar luăm roșu în minutul 20 și jucăm 75 de minute în 10 oameni. Dar, spre deosebire de etapa trecută, mă bucur – totuși – că nu am mai luat golul 2 și 3, aici este câștigul. Am reușit să ținem aproape, să menținem un echilibru și să egalăm. Adversarul nu a contat în a doua repriză, înseamnă că suntem mult peste ei. Știm că nu am câștigat, dar în condițiile în care s-a jucat astăzi, măcar am obținut ceva. Remarc toată echipa, am dominat cu toate că am jucat 75 de minute în inferioritate. Asta înseamnă efort maxim, caracter și dorință. Dacă aveam atitudinea asta de la început, era mai usor și obținem toate punctele”, consideră Flavius Sabău, antrenorul campioanei en-titre din C8.

Pecica rămâne pe locul 6, dar se apropie la un punct de Gloria Lunca Teuz Cermei și va termina sezonul regular pe terenul „bulgarilor” din Dudeștii Vechi. În schimb, Lipova va avea weekend liber înainte de a debuta în play-off.

Galerie foto Progresul Pecica – Șoimii Lipova 2-2, semnată Sorin Dan Cârstea

 

pecica-lipova-1

 

FOTO: Sorin Dan Cârstea

8 comentarii

    1. Ce avea sa le reproseze ? Au jucat in 10 mai bine ca altii in 11. Stai linistit ca vede si greselile dar le rezolva in vestiar.

      0
      0
      1. Dacă ai fi văzut meciul ai fi zis ca aia 11 au fost mai buni și pana când ați fost voi 11 pe teren. Și dacă dai mingi lungi la întâmplare înseamnă ca ești mai bun in 10? Asta înțelegi tu din fotbal ca joci bufa și ești mai bun? Lunga și pe a doua? Hahahahaha. Țineți-o tot așa ca sunteți pe drumul cel bun! Succes!

        0
        0
        1. Dc si Lipova joaca bufa atunci las-o naibii. Dc combina mult nu e bn dc se joaca minge lunga iar nu e bn. Ce te multumeste ? Jocul unora care ce o.fi.o.fi

          0
          0
          1. Și ieri au combinat cei din Lipova? Sau au dat lunga si fie ce o fi? Ai văzut tu ca au pasat?

            0
            0
  1. Aloooo. Pe terenul ala si in 10 tu vrei sa tot combini ? Sa urmarit rezultatul . Si saptamana trecuta tot in 10, repriza a doua au pasat adversarul . Cat de cat ei incearca sa joace fata de altii. Dar de ce ma agit ca oricum nu esti multumit de jocul echipei . Acum esti ofticat ca ce ?

    0
    0
  2. Iar începeți sa dați vina pe gazon? Săptămâna trecută cu dumbravita a sărit pe motorul de ați luat 3?

    0
    0
    1. Ia cauta in statistica sa vezi cand a pierdut in liga 3 la 3 goluri diferenta cei din Lipova. Eu stiu cand si unde. Chiar dc au pierdut (se mai poate intampla si la case mai mari uite cel mai proaspat exemplu Real a luat 4 acasa ) nu e capat de tara. De asta e frumos fotbalul. Da imi place ca acum esti critic. Cu nikul asta nu ai mai scris . Nu te-am citit niciodata . Nu ti-am citit laudele cand era cazul. A sau esti prezent doar cand trebuie dat cu biciul ? Esti suporter adevarat dar la alta echipa. Dar parerea mea e ca nu esti suporter nicaieri. Daca erai intrebai cum se simte Popa Abel. Intrebai dc este bn, dc este in spital sau acasa….

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button