Fotbal judetean

Surpriza s-a născut în prelungiri: ACB Ineu – CS Beliu 1-1







Surpriză în debutul etapei cu numărul 16 a Ligii a IV-a Arad. CS Beliu a încurcat liderul din Ineu cu un gol la ultima fază a meciului, răzbunând – oarecum – rezultatul din tur când zărăndanii luaseră toate punctele tot după o reușită venită spre final. Remiza „sămădăilor” e cu atât mai prețioasă cu cât a fosat o săptămână destul de grea pentru ei, cu schimbare de antrenor, în locul demisionarului Manea revenind pe bancă Alin Gligor.


Pe un teren ce nu se prezintă în condiții prea bune, gazdele păreau să controleze siuația, cu atât mai mult cu cât au deschis tabela destul de repede. Mai precis, în minutul 21, Karmanoczky a trimis cu latul în stânga lui Șoltesz la capătul unei lovituri de colț respinsă greșit de defensiva beleană.  Chiar dacă nu au jucat grozav, ineuanii au mai avut ceva situații până la pauză, prin Rucăreanu (execuție greșită din colțul careului de 6 metri) sau șuturile pe lângă sau în blocaj trimise de Mâneran și Florea.


Partea secundă a fost și mai lipsită de ocazii, dar amfitrionii păreau să poate duce partida la bun sfârșit. Voștinar și Rucăreanu au mai avut două situații, dar avantajul a rămas subțire până la ultima fază, poate prima cu adevărat periculoasă a oaspeților. În cel de-al doilea minut de prelugire, belenii au egalat nesperat tot la o fază fixă. A. Crișan a centrat din corner, mingea a ajuns cu noroc la juniorul Popovici, care a marcat din 10 metri cu ajutorul unei ușoare devieri adverse.

Sculici: „Nu am închis meciul și am fost taxați, am jucat slab”



1-1, rezultat final și ACB Ineu riscă să piardă prima poziție înainte de intrarea în play-off, dar asta depinde și de rezultatul meciului de azi dintre Felnac și Socodor. „Chiar dacă am făcut un meci slab, am avut destule situații să închidem meciul. Nu am făcut-o și am fost taxați la ultima fază, în condițiile în care ne-am mulțumit cu scorul de 1-0 în repriza a doua și nu ar fi trebuit să se întâmple asta. Ăsta e fotbalul, ne-am confruntat cu destule probleme în această săptămână legate de pregătire și asta s-a văzut azi. În plus, suntem și subțiri din punct de vedere numeric și orice absență se vede. Am făcut și schimbări nevoite de împrejurări azi, însă chiar și așa am avut meciul în mână și nu trebuia să scăpăm punctele printre degete. Sper ca într-o săptămână, maxim două, să ne vină și întăririle din străinătate, pentru a ridica  nivelul echipei, dar și concurența pe posturi”, ne-a declarat Cristian Sculici, antrenorul principal al liderului.

Gligor: „S-a întors roata cu Felnacul, am stat bine în teren”

Așadar, Alin Gligor revine cu un rezultat excelent pe banca celor de la Beliu. „Am stat foarte bine în teren, nu au fost ocazii serioase. A fost un meci echilibrat, de luptă la mijlocul terenului. Am închis bine benzile, dar și pe Florea și Mâneran de unde știam că poate veni pericolul și am încercat să jucăm pe contraatac. Golul l-am luat pe o greșeală personală. După ce am pierdut cu Felnac în ultimul minut, s-a întors roata și am reușit acum să luăm un punct în ultimul minut. Ne-a salvat unul dintre puținii juniori pe care îi avem, Raul Popovici”, a spus Gligor la finele disputei de pe „Centralul” ineuan.

Formații:

Ineu: Merșca – Spătaru, Karmanoczky, Șerban Hulbăr – Zdrențan – Voștinar, Florea, Rucăreanu (46 Covaciu), Mâneran (83 Wilmer) – Bărdan (46 Balaci). Antrenor: Cristian Sculici.

Beliu: Soltesz – Boiț, Manea, Djemal (80 D. Crișan), Ruja – Onoc, Purtan – Busuioc (85 Otiș), Gherghel (65 A. Crișan), R. Popovici – Mașniță. Antrenor: Alin Gligor.

Arbitri: Dorinel Herţeg – Remus Naghi, Dan Cojocariu. Observator AJF: Gheorghe Sfăt

Clasament

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button