Baschet

CSM Alexandria – FCC Baschet UAV Arad, repetiție pentru sferturi sau calculele sunt altele?

Cortina cade peste sezonul regular al Ligii Naţionale de Baschet Feminin cu ocazia „intermediarei” de mâine. Fiindcă a pierdut ambele derby-uri ale returului, cu Sepsi și Satu Mare, formația arădeană va intra în play-off de pe locul 3, însă nu își cunoaște adversarul din sferturi. Sau, poate, în sinea sa știe cu cine va juca pentru intrarea în semifinale, cu atât mai mult cu cât își poate influneța destinul.

Dacă toate rezultatele sunt normale, CSM Alexandria – FCC Baschet UAV Arad se joacă cu locul 4 pe masă. Dacă teleormăncele înving, atunci formația lui Bogdan Bulj se va duela în sferturi cu Sirius Târgu Mureș, ceea ce, pe hârtie, ar putea fi mai bine. Deplasare mai scurtă, dar mai ales un adversar mai abordabil.  Dar, indiferent de posibilele calcule pe care și le fac arădencele, formația pregătită de Mădălin Piperea este o nucă tare pentru „galben-albastre”, care au rămas și fără americanca Sutherland, care s-a accidentat destul de grav la coloană și va sta în afara parchetului săptămâni bune. Apropo, conducerea clubului se gândește să o înlocuiască pe baschetbalista de peste Ocean, conform prevederilor din regulament în astfel de cazuri fortuite.

Dar, până una alta, e de stabilit ordinea echipelor de pe locurile 4-6 pentru configurarea programului din play-off. O victorie a lui Hadzovic și colegelor sale miercuri, începând cu ora 18, ar însemna că duelul dintre FCC Baschet UAV Arad și CSM Alexandria să se repede în play-off, în condițiile în care, orice s-ar spune, formația teleormăneană e revelația sezonului.

FOTO: Ciprian Petcuț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button