UTA Arad

UTA găzduiește Gazul la „matineu”





După ce a deschis primele două etape din play-out-ul Ligii 1, UTA va juca din nou într-o zi de sâmbătă. LPF a dezvăluit astăzi programul rundei cu numărul 3, iar echipa arădeană o va găzdui pe Gaz Metan Mediaș sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 12:00. În acest sezon, arădenii nu au jucat atât de devreme, ultimele partide începute înainte de ora 13 datând din stagiunea precedentă: Gaz Metan – UTA, ora 12:30, în sezonul regulat și Astra – UTA, ora 12:00, în play-out.

UTA este singura echipă pe care medieșenii au reușit să o învingă în acest an, pe 23 ianuarie, 1-0 la Arad prin reușita fostului utist Vlad Morar. Acum însă, formația sibiană a rămas fără majoritatea jucătorilor și are opt înfrângeri la rând în campionat, dintre care șapte fără gol marcat.

Programul complet al etapei 3 din play-off-out:

Vineri, 1 aprilie

Ora 17.30 FC U Craiova 1948 – CS Mioveni

Ora 20.30 Chindia Târgoviște – FC Dinamo

Sâmbătă, 2 aprilie

Ora 12.00 UTA Arad – Gaz Metan Mediaș

Ora 17.30 FC Voluntari – Farul Constanța

Ora 20.30 FC Rapid 1923 – FC Botoșani

Duminică, 3 aprilie

Ora 19.00 FCSB – Universitatea Craiova

Luni, 4 aprilie

Ora 18.00 Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Academica Clinceni

Ora 21.00 CFR 1907 Cluj – FC Argeș

FOTO: Ciprian Petcuț

 

10 comentarii

  1. Probabil ca acolo ne vor..Hai sa nu le dam satisfactia scontata dar pentru asta,trebuie jucat fotbal si marcat!

    0
    0
  2. Toti erau panicati ca se retrage Gazul si se pierde un meci din fiecare etapa, astia fac eforturi, se fac de ras jucand doar cu acesti copii si totusi televiziunile programeaza meciuri din Liga 1 la ora 12!!! Da e normal ca interesul pentru o astfel de partida sa fie scazut insa noi Aradenii ce vina avem? De ce trebuie sa jucam doar Vinerea sau la ore din astea matinale? Se intreaba miticii de ce îi urâm…DUIE MIGI!!

    0
    0
  3. sper să se vândă bilete cu rapid la pachet cu meciul acesta, să vină si spectatorii ,,de derby” si la meciul ăsta! cine iubeste echipa nu vine doar cu poli steaua dinamo si rapid!

    0
    0
    1. @Dacian….trecem prin zile grele si sincer, pe mine nu ma afecteaza,am abonamente,pentru toata familia,an de an…Ai perfecta dreptate,asa sa fie…Unii am fost pe ger,pe canicula,peste tot,oricand..REPET,nu ma afecteaza..dar sunt mereu neutru,obiectiv…Daca vrei stadion plin,conducerea trebuie sa faca diferentierea de pret,la meciuri diferite,in functie de adversare…Lasi mai usurel pretul la meciuri contra Clinceni,Gaz(50%)…Dar nici nu poti sa dai liber la bilete contra Rapidului,chiar asa,la liber…Voluntariul a pus 100 Lei,si asa,ce galerie,ce suporteri proprii ar fi avut?
      Reteta de a pune bilete la pachet,nu este deloc deraiata,atat timp cat este legal si nu conditionata din urma,cum a procedat Craiova,ilegal..
      Abonamente au fost disponibile nelimitat…Nimeni nu vrea sa se trezeasca napadit de rapidisti,cimisoreni,pentru ca se poate juca la 100% din capacitate…E vorba, mai ales, inclusiv de bilete on-line,neverificabile,cine le cumpara….Aici ar fi ideea…
      Cred ca totusi,e bine cu bilete la pachet…dar nu dublu…
      Toata tara,televiziunile,canalele sportive,vad,observa,constata, ca la Arad suntem unici,nu numai galeria exista in incurajarea echipei,ci tot stadionul este o galerie…Nu conteaza sectorul din stadion….Niciunde nu este asa ceva!Absolut niciunde!Asta ne face diferiti fata de orice club din Romania!
      UTA este UTA!!!!

      0
      0
      1. Ai dreptate Giro. Un utist , care se respecta, isi ia abonament, eu am luat chiar…doua ( si pentru fiu). Biletele ar trebui cintarite la pret, dupa importanta meciului si echipa cu care joci.. Dar…peluza dinspre gara…a fost aproape permanent goala ( cu Rapid au fost mai multi). De ce sa nu lasi acolo gratuit copiii 8-10-16 ani ? As lasa , pina la 12 ani …si un parinte cu 50%, din pret , insotit , insa de un copil. Aici trebuie munca de marketing, trebuie mers in scoli, puse afise, anuntat , din timp . Apoi in vremea tineretii mele, din judet se organizau excursii completate cu un scop turistic, o masa, ..ca sa ii ademenesti pe cei tineri…la meci. Se venea din zona Savarsinului, de pe la Sebis , sau din alte parti, cu autobuse, la preturi promotionale , stateai in Arad, de dimineata , pina seara. Dar pentru asta trebuie muncit…iar la UTA un compartiment de acest gen,,,nu exista. UTA este azi doar cu…un singur obiectiv : ne pastram asa forma de organizare…si sa nu retrogradam !

        0
        0
      2. @Cosmin..Un UTA-ist adevarat,isi face abonamente,dar poate ca unii nu isi permit sa puna jos banul,despre asta scriam,din pacate…Peluza dinspre gara a fost lasata goala din cauza restrictiilor pandemiei…Si asa am avut probleme,cu capacitatea ocupata…Eu nu imi permit sa critic conducerea Meszar,ba dimpotriva,sunt partizanul,sustinator,neconditionat al conducerii actuale…
        Am impresia ca discut cu un suporter vechi..@Cosmin…Oare iti aduci aminte ca in zi de meci,se trageau vagoane pe linia din spatele peluzei dinspre gara,pe care stateau suporteri,iti aduci aminte ca acoperisul Fabricii de Vagoane era plin?Cel mai tare aspect,era faptul ca la locuintele Neuman,se trageau tiglele deoparte si erau spectatori iesiti prin pod?Mai tii minte?

        0
        0
  4. Meciul UTA- Gaz Metan …pare…unul, care ..doar trebuie bifat. Gaz Metan este echipa cu o singura victorie in 2022…la Arad. Sa nu uitam ! Apoi vor urma meciuri ” de foc” , pentru UTA. In play out este echilibru, doar Mediasul poate fi socotit invins sigur (…desi ce-i sigur…in fotbal?), pina si Clinceniul si dinamo au inceput…sa miste.. Apoi, cu groaza, ma gandesc ca vom juca cu Chindia, Craiova, Sepsi, Rapid si Dinamo, din care ar trebui sa luam minim 6-9 puncte, dar si in functie de meciurile indirecte ( ale lui Dinamo si Mioveni). Nu mi-a placut ca Mioveniul a batut Chindia, de exemplu. Constat ca am inceput sa marcam la Arad ( e adevarat , cu echipe slabute), si ca , in deplasare am devenit , mai vulnerabili. Doamne atuta !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button