Gloria LT Cermei

Cermeiul trece de la lider la „lanternă” în debutul play-outului! Vlad: „Trebuie să ne descătușăm și să ne arătăm adevărata față”





De la speranțele (e adevărat, foarte mici) pentru a agăța in extremis locul 4 de play-off, Gloria Lunca Teuz Cermei a terminat sezonul regular pe locul 6. Trei puncte din 9 posibile le-au fost de ajuns pecicanilor să le ia fața „sămădăilor” și asta pentru că aceștia au smuls doar remiza în duelul direct cu Progresul, pierzând clar (1-5), chiar săptămâna trecută, confruntarea cu liderul din Ghiroda.

Printre titularii confruntării cu timișenii a fost și Michel Vlad, care nu crede că formația lui Leuca mai poate pierde primul loc până la finele play-offului. „Ghiroda este o echipă foarte solidă, dar nu ne așteptam la un scor atât de mare. Am avut și ghinion, am luat gol foarte repede, după care, deși am avut reacție, ne-am irosit ocaziile. În schimbm adversarii au fost mai pragmatici, au marcat la fiecare ocazie și ne-au bătut fără drept de apel. Asta a fost, Ghiroda este foarte bine organizată, își merită pe deplin locul, nu cred ca îi mai ajunge cineva. Este foarte mare diferența, cu toate că se anunță meciuri foarte strânse în play-off”, susține fotbalistul de bandă crescut de UTA, ajuns la 26 de ani.

Elevii lui Flavius Moisă, Adi Sasu și Cristi Irimia își încep parcursul în play-out tot pe teren propriu, în fața „lanternei” Avântul Periam. Aceasta tocmai ce a vizitat cu succes județul nostru, câștigând în premieră un meci în prezentul sezon la Chișineu Criș. Golul lui Mînecan îi permite echipei lui Sorin Bălu să spere încă la evitarea poziției ce ar trimite-o după doi ani din nou în județ, doar că diferența față de prima formație de peste linie, Frontiera Curtici,  este încă importantă – 9 puncte. „Ne așteaptă un meci foarte greu, Periam au făcut câteva achiziții bune, au antrenor nou din iarnă și foarte puține puncte. Își doresc să se salveze de la retrogradare, Sorin Bălu îi organizează bine, are experiență mare, a arătat etapa trecută la Chișineu-Criș că poate face puncte. Pe de altă parte, și noi trebuie să ne descătușăm și să ne arătăm adevărata față. Asta nu s-a întâmplat la partida cu Ghiroda, sunt convins că ne vom pune la punct din punct de vedere tactic, nu mai vom lua goluri atât de ușor si vom avea putere să câștigăm acasă, sâmbătă, cu Periamul. Obiectivul nostru este să terminăm pe primul loc în play-out, luăm fiecare meci în parte, încercăm să scoatem maximum. Am ratat de puțin să terminăm sezonul regulat pe poziția 5-a, toate echipele sunt echilibrate valoric și vor fi meciuri grele între noi. Dar, avem un lot unit, valoros, forța grupului ne va ajuta să îndeplinim acest ultim obiectiv stagional”, mai afirmă Vlad, care are și un obiectiv personal: „Nu am am reușit să marchez de o vreme și vreau să mă descătușez cât mai repede. Apoi, cu siguranță voi avea mai multe reușite”.

Sâmbătă, la Cermei revine Radu Popa din postura adversarului. „Este o pierdere pentru noi, dar a ales o nouă provocare. S-ar putea să aibă o ambiție suplimentară, dorind să demonstreze că este un jucător important și puternic în atac, care dă totul pentru echipa la care joacă. La fel vom face și noi cu dorința de a păstra toate punctele la Cermei”, mai afirmă Michel Vlad înainte de confruntarea de sâmbătă, de la ora 17, de pe terenul din Cermei.

Formații probabile:

Cermei: Creța – Stoianovici, R. Iuga, I. Pop, Ursoi – S. Popa, D. Lazăr, Salka – Piț, D. Popa, Vlad.

Periam: Rădulescu – Mager, Telescu, Mureșan, B. David – Mînecan, Gașpar – Bot, Poparadu, V. Toma– R. Popa.

Arbitri: Andrei Fodor (Deva) – Ioan Cozorici (Zalău) Ștefan Birjac (Păuşa – Sălaj)

Observatori: Cornel Pantea (Oradea), Vasile Hriţac (Simeria)

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button