UTA Academie

UTA 2007 și Atletico își continuă cursa în Cupa României U15!





Odată încheiat sezonul regular al Ligii Elitelor U15 am aflat și echipele calificate în 16-imile Cupei României, respectiv primele două echipe clasate din fiecare cele 16 serii. Aradul a prezentat la startul competiției trei echipe, dintre care două au mers mai departe.

UTA 2007 – Poli 2-0

Ieri, pe stadionul „Motorul”, am avut parte de derby-ul Vestului, UTA prezentându-se la primul fluier cu echipa de 2007. În prima repriză, Poli  a câștigat la capitolul posesie, iar transversala le-a refuzat de două ori bucuria golului. Utiștii s-au axat mai mult pe contraatacuri tăioase, iar pe finalul primei părți Gogea l-ag ăsit în careu pe Chiș, care a deschis scorul. La reluare, arădenii au modificat din nou tabela. După minge recuperată în jumătatea adversă, Chiș (foto2) a prins un șut de zile mari, de la 25 de metri și portarul „alb-vileților” era din nou bătut. După două intervenții salvatoare ale lui Cîmpan, luciditatea timișorenilor a avut de suferit, iar fluierul final o trimite pe UTA în optimile de finală ale Cupei României.

UTA 2007: Cîmpan – Sucigan, Vicar, Bejenaru, Chiș, Muntean, Gogea, Hărdăuț, Bonchiș, Huc. Au mai jucat: Stamorean, Iosin. Antrenori:  Costel Bogoșel și Sandu Țamboi.

Galaxy Timișoara -UTA 2008 2-0

Angrenată în aceeași competiție, UTA 2008 (campioana seriei a 10-a) a avut meci eliminator la Timișoara, contra celor de la Galaxy. Bănățenii au terminat pe locul 2 în seria a 11-a, iar în ultimul meci al campionatului au învins-o pe Poli, câștigătoarea grupei, cu 6-2. Terenul greu s-a dovedit a fi un adversar în plus în special pentru utiști, care participă la competiție alături de juniori mai mari ca și vârstă. Gazdele au pecetluit soarta partidei prin două faze fixe, în minutele 18 și 68, iar Galaxy Timișoara – UTA 2008 s-a terminat 2-0.

UTA 2008: Pop – Vereș, Ancateu, Ene, Dolga, Hodoșan, Corchiș, Păduraru, Țăroi, Cismaș, Leca. Au mai jucat: Burcă, Iancu, Șușcă, Dronca. Antrenori: Sandu Gaica, Radu Mărginean.

ACS Alma Sibiu – CS Atletico Arad 0-2

Campioana incontestabilă a seriei a 12-a, Atletico Arad 2007, s-a deplasat la Sibiu pentru a-și lua, fără mari probleme, biletele pentru optimi. Pe un teren mocirlos, impracticabil, Stanciu și Câmpan au înscris în contul echipei antrenate de Adi Petruț și Vivi Erdei. S-a terminat 0-2 doar pentru că formația arădeană a ratat nenumărate ocazii, multe dintre ele și din cauza așa-zisei suprafețe de joc.

Atletico 2007: R. Rusu – V. Pop Vlad, Marinescu, Centye – Calotă, Felea, Indreica, M. Rusu – Stanciu, Ad. Dragoș, M. Salka. Au mai jucat: L. Câmpan, Măgulean, Crainic, Paștină, Ștef.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button