UTA Arad

UTA pe gazon doar sâmbăta în următoarele trei runde, cu Chindia se joacă înainte de Paști!





UTA se va afla pe gazon trei sâmbete la rând, de două ori pe teren propriu. Despre programarea meciului cu Rapidul, de sâmbătă, 9 aprilie, începând cu ora 20,30, se știa de două săptămâni, dar Liga Profesionistă de Fotbal a programat și rundele cu numărele 5 și 6 în faza play-off / play-out a Ligii 1.

Astfel, „Bătrâna Doamnă” va juca în deplasare, cu Sepsi, pe 16 aprilie, de la ora 15. Apoi, în Sâmbata Mare, pe 23 aprilie, „roș-albii” îi vor găzdui pe cei de la Chindia Târgoviște, ora de începe a artidei urmând a fi comunicată în zilele ce urmează. Se va juca și în duminica Paștilor în Liga 1, echipele „pedepsite” fiind FC Voluntari și marea favorită la titlu, CFR Cluj.

Liga 1, etapa a 5-a play off / out:

Vineri, 15 aprilie

Ora 17.30 Chindia Târgoviște – FC Botoșani

Ora 20.30 CS Mioveni – FC Dinamo

Sâmbătă, 16 aprilie

Ora 15.00 Sepsi OSK Sf. Gheorghe – UTA Arad

Ora 17.30 FC Voluntari – FC Argeș

Ora 20.30 Farul Constanța – Universitatea Craiova

Duminică, 17 aprilie

Ora 15.00 FC U Craiova 1948 – Academica Clinceni

Ora 20.30 CFR 1907 Cluj – FCSB

Luni, 18 aprilie

Ora 20.30 FC Rapid 1923 – Gaz Metan Mediaș.

Liga 1, etapa a 6-a play off / out:

Vineri, 22 aprilie

Academica Clinceni – CS Mioveni (Ora de disputare va fi comunicată ulterior)

Ora 20.00 Gaz Metan Mediaș – FC Dinamo

Sâmbătă, 23 aprilie

UTA Arad – Chindia Târgoviște (ora de disputare va fi comunicată ulterior)

FC Rapid 1923 – Sepsi OSK Sf. Gheorghe (Ora de disputare va fi comunicată ulterior)

Duminică, 24 aprilie

Ora 19.00 FC Voluntari – CFR 1907 Cluj

Luni, 25 aprilie

Ora 15.30 FC Botoșani – FC U Craiova 1948

Ora 18.00 FC Argeș – Universitatea Craiova

Ora 21.00 Farul Constanța – FCSB.

Partidele vor fi transmise în direct de LOOK Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.









11 comentarii

  1. Urmează partide care contează. Pline de puncte, dar și speranțe. Speranțe pentru jocuri cu plus, spectacole așteptate de caldul public arădean. Le ziceam UTA-2, Rapidului, dar vremea glumelor, fie și adevărate, a trecut repede. Un flux, aproape continuu cu jucători UTA, a curs spre giulesteni, și acum par un TGV. Tren de mare viteza. Unii au plecat explicit, Albu, Moise, alții cu foaie de drum, stânjenitoare, chiar din partea clubului, Moldovan, Ioniță. UTA, speram ca a pus la punct fisa jocului pe teren propriu.. Doua stele de urmărit. Otele la UTA, și Junior Morais la oaspeți. Vedem o victorie, muncita pentru UTA. BAFTA.!!

    0
    0
      1. ZICI?Ca sa-l numesti pe un @Ionescu Gavrila,”batrane”,este ca si cum ti-ai numi bunicul tau ca nu se pricepe la plantat patrunjel…@Stefan…te cam doare ca are mereu dreptate?Degeaba epatezi…Stim cine esti,ce fel de capacitati ai despre fotbal..scolit,etc…Eu zic sa mai tai din gura ta mare,pentru ca deocamdata te tine Meszar…Fii mai modest,nu te recomanda absolut nimic…Nici tu nu stii,sincer…Cand nu ai batrani,cauta si cumpara-i,adu-i langa tine…Poate un sfat,o experienta….Ciocu’mic si joc de glezne.Inca nu ai dovedit absolut nimic,Stefane…Taci!TACI!

        0
        0
      2. Ștefan. Și dacă ai fi înalt funcționar în club, și tot ar trebui sa fii circumspect cu opinii diferite de cele oficiale. Ai dreptate cu un abuz la spatiile dedicate răspunsurilor. Am rămas, câțiva care, sper, analizam, din peluza fenomenul. Mai și greșim, dar și scoatem în evidenta lucruri inedite. Dacă comentariile sunt serbede, uneori acide, exprima o realitate. Ne uitam și la voturile cititorilor, pe care te faci ca nu le vezi. Ce ar fi lumea fără câte un FANE ??

        0
        0
  2. P. S. Vorbim de antrenori de moralitate în sport, de meserie. Petrea, antrenor cu 10 mii euro pe luna, tace, patronul face echipa, și el încasează bobarnacele. Ce părere are LIGA și FRF.? Întrebare care include și răspunsul.

    0
    0
    1. nu stiu daca aveau unde sa joace acum in echipa ALBU SAU MOISE ,,,in plus nici nu cred ca meritau sa imbrace tricoul UTA-EI,pe NICIUNUL NU-L DA CARACTERUL PE AFARA.. Moldovan da,doar ca nu-i banuia nimeni ascensiunea,,la noi gafa destul de des din ce tin eu minte ,incepuse titular campionatul titulat ca titular fiind sub 21 parca,,,MAI SUNT acolo ,,,..Jorza,Hlistei,,,,

      0
      0
      1. Tot Apostu poarta toata vina de a adus niste non-combat…Combinatii cu Ripensia,cu Hunedoara,el taie si spanzura.El muta jucatori,el imprumuta….el mananca rahat si UTA,conducerea, accepta masinatiunile sale….ca unic impresar,ba se si lauda cu asta…Cine nu semneaza cu el,nu este valabil…Ia sa nu mai fie asa…Jucatori doar ai lui,antrenori doar ai lui,agreeati….Cred ca ajunge!Daca eram in Play-Off,poate ca ar fi sunat altfel…Despre asta discutam.

        0
        0
    1. DAAAA,,,,au vrut sa fie mai RAPIZI….apropo.,,ALBU si-o fi schimbat frigideru?ala vechi era cam mic…

      0
      0
  3. Au fost greseli mari de abordare,in general…Ideea ar fi sa nu regreti nimic,sa-ti asumi astea…tacit sau nu…Capul sus si privirea inainte!Mi-ar place sa cred ca avem un lot solid,valoros dar nu este tocmai asa.Lotul disponibil este fara prea multe variante,de a aduce potential de pe banca…Aici este pericolul situat,ancorat si focusat in realitate..S-a rupt acel echilibru faptic.Cu Dangubici,Laukzemis,Ongaro,nu poti emite pretentii de marcatori,nu ai cum!Nu sunt nici macar pasatori sau sa scoata fundasi adversi din dispozitiv si aici are si Badea partea sa maxima de vina.Apoi,Otele,Cardoso,nu sunt varfuri de atac,decat prin conjunctura,din lipsa de variante.Ce dor imi este de un Buhacianu,racheta,cred ca ar fi fost mult peste,chiar daca rezerva ar fi fost.Nu imi aduc aminte sa fi fost prins in offside,cat recordul insistent Cardoso…
    Capul face,capul drege….

    0
    0
    1. sunt de acord ,ca ar mai trebui jucatori fiindca cei de pe banca nu aduc mare lucru si in plus doamne fereste de suspendari si accidentari ca iar mergem la meci sa asteptam miracolul DE PE STRADA CALEA AUREL VLAICU..adica sa dea un gol Dangubici…PELERINAJE,ACATISTE,POST NEGRU.EXORCIZARI….care o fi solutia sa vedem un gol?

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button