Cluburi polivalente

Gimnastele de la ritmică ale CSM Arad s-au întors cu o salbă de medalii de la Palilula Cup!





Sportivele secţiei de gimnastică ritmică de la CS Municipal Arad au participat în perioada 2-3 aprilie la o primă întrecere de pregătire în acest an. Şi nu a fost una oarecare, ci „Palilula Cup” 2022 din Belgrad (Serbia), una din cele mai puternice competiţii internaţionale organizate în această parte de Europă, cu sute de gimnaste la start, în special din ţările fostei Yugoslavii.

Gimnastele pregătite de Daniela Chiriac şi Tatiana Novikova s-au ales cu o salbă de medalii, după cum urmează: categoria 2015 – Elena Tătar, locul 1 la individual; 2014 – Mara Cercel, locul 1 la individual; 2011 – Kaitlyn Varga, locul 1 la panglică şi locul 2 la individual şi minge; 2011 – Vanessa Ciochină, locul 1 la măciuci, locul 4 la individual şi locul 6 la minge; Junioare, individual – Carina Crainic, locul 1, Andra Crainic, locul 4, Catrina Buniov, locul 5 şi Karina Kuncz, locul 6; Junioare, pe obiecte – Catrina Buniov, locul 1 la cerc, Karina Kuncz, locul 4 la cerc, Carina Crainic – locul 1 la minge, Karina Kuncz, locul 3 la minge, Andra Crainic, locul 2 la măciuci, Carina Crainic, locul 1 la panglică, Andra Crainic, locul 2 la panglică şi Catrina Buniov, locul 3 la panglică; Senioare – Alenia Biringer, locul 1 la individual compus, minge şi panglică, Alexandra Nironca, locul 3 la individual şi locul 2 la minge şi măciuci.

Şase arădence, în lotul naţional de junioare! Cantonament la Izvorani şi apoi, Cupa Irina Deleanu

„A fost o repetiţie utilă pentru fete, un prim concurs din acest an, în care am pregătit sezonul naţional cu noi exerciţii. Urmează un cantonament la Izvorani, cu fetele din Centrul Naţional de Pregătire a Junioarelor (CNOPJ), în perioada 13-26 aprilie, după care vom participa la finalul lunii, între 26 şi 30 aprilie, la a 21-a ediţie a Cupei Irina Deleanu. Apoi, în luna mai vom avea competiţii în fiecare weekend, încă două turnee de pregătire, în Serbia şi Ungaria, urmate de Campionatul Naţional de copii, de la Braşov”, ne-a declarat Daniela Chiriac, cea care alături de colega ei, Tatiana Novikova, coordonează şi lotul naţional de junioare, format în mare parte din gimnaste de la CSM Arad. Nu mai puţin de şase sportive vor pleca alături de cele două antrenoare în cantonamentul de la Izvorani, care începe săptămâna viitoare: Catrina Buniov, surorile Carina şi Andra Crainic, Karina Kuncz, Antonia Stănescu şi Dalia Marin. Alte trei gimnaste, două din Bucureşti şi una din Constanţa, fac parte şi ele din planurile antrenoarelor pentru CNOPJ.

csmarad.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button