UTA Arad

Derby cu repetiție pentru Iulian Călin, „centralul” argeșean – pe teren și la succesul istoric al arădenilor în Gruia!





Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat pe Iulian Călin la derby-ul de Conference League UTA – Rapid, de mâine seara (ora 20,30), de pe arena „Francisc Neuman”. Interesant este că „fluierașul” din Ștefănești (Argeș) a condus și precedenta dispută de la Arad dintre cele două grupări de tradiție.

A fost 2-2 în toamnă, Călin dictând penalty ul prin care Hora a reaprins speranțele gazdelor cu 8 minute înainte de final, golul egalizator purtând semnătura lui Antal. Albu reușise „dubla” pentru giulesteni în prima parte.

În rest, bilanțul arădenilor cu Iulian Călin la centru este echilibrat: două victorii și tot atâtea înfrângeri. Evident, cea mai frumoasă amintire din stagiunea precedentă e legată de succesul de pe terenul campioanei CFR Cluj. Aceasta a venit după exact 47 de ani cu Călin în toamna lui 2020. Dar, tot pe Someș, în lună februarie a anului trecut, UTA ieșea din optimile Cupei României în compania celor de Universitatea, arbitru fiind același Iulian Călin. 0-2 la Craiova și 1-0 cu Viitorul, pe teren propriu, în play-off sunt celelalte două partide ale arădenilor conduse argeșeanul de 35 de ani.

Mâine, Călin va fi ajutat la cele două linii de Radu Ghinguleac (Bucureşti) și Daniel Mitruţi (Craiova), rezervă fiind Szabolcs Kovacs, din Carei. Notele arbitrilor vor fi acordate de  Adrian Comănescu, din Râmnicu Vâlcea.

2 comentarii

  1. sper ca arbitajul sa nu influenteze rezultatul partidei!
    In rest UTA,UTA,UTA,UTA,UTA ,UTA,UTA,UTA cu tribune arhipline spre o victorie de palmares!!!

    0
    0
  2. „Derby de Conference League” ? … P E N I B I L … Foarte penibil, jurnalism de rahat.

    Așa ați văzut-o pe UTA in Playoff și campionatul trecut.

    NU ZICE „HOP” PÂNĂ NU SARI ȘANȚUL

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button