Gloria LT CermeiProgresul Pecica

Cermeiul a murit frumos la Pecica! Bozian: „Nimic nu anunța acest final de thriller”v.s. S. Popa: „S-a văzut lipsa de autoritate pe bancă”





Meci spectaculos la Pecica, în cadrul etapei secunde a play-otului Ligii a 3-a (seria a 8-a). Progresul a condus cu 4-0, după „tripla” lui Enciu  (29, 39, 52) și penalty-ul lui Arsene (48), dar a tremurat pentru cele trei puncte până la ultimul fluier, căci Gloria Lunca Teuz Cermei a revenit la 4-3 după „dubla” lui David Popa (69 și 74) și autogolul lui Wild (90+1).

Antrenorul – jucător, Bogdan Bozian, a făcut din nou un meci excelent, fiind la originea a trei dintre golurile echipei sale. La final, însă, a recunoscut că nu a înțeles prea multe din ultimele 20 de minnute ale echipei sale. „Am dominat partida cu autoritate, în minutul 65, nimic nu anunța că poate să fie acest final de thriller. Dar, la 4-0, un rezultat liniștitor, am făcut o gerșeală care era să ne coste. Și mai cred că arbitrul l-a eliminat gratuit pe Arsene, nu a judecat la fel cum a făcut în prima repriză cu Sergiu Popa, care, la fel, avea galben, m-a faultat și l-a iertat. Nu am ce să le reproșez băieților până la 4-0, dar apoi cu om în minus am luat un gol. Apoi penalty si un autogol și am avut un final incandescent”, a spus Bozian la finele disputei cu „sămădăii”.

A fost o săptămână grea la Cermei. Flavius Moisă și „secunzii” săi, Adrian Sasu și Cristian Irimia, au refuzat să se mai prezinte la echipă. S-a vorbit despre niște restanțe de ordin financiar, dar și de faptul că stafful tehnic ar fi dorit mai mult de la unii jucători. Cert este că Gloria Lunca Teuz Cermei a arătat foarte rău timp de o oră de joc, după care s-a mai trezit și pe fondul căderii echipei oaspete, în zece oameni. „A fost haos pe teren în primele 60 de minute, s-a văzut lipsa de autoritate de pe bancă, părea că nu știm ce avem de făcut. La 4-0, nu mai credea nimeni că vom mai putea spera ceva, dar în ultima jumătate de oră am avut o revenire spectaculoasă, având un om în plus. Duelul cu Arsene a fost ca între prieteni, eu și Mirel așa suntem pe teren, dăm totul pentru echipele noastre, dar la final ne strângem mâna și râmânem prieteni”, a spus Sergiu Popa, cel care s-a ocupat de pregătirea echipei în această săptămână, alături de Adrian Piț.

În celălalt meci al zilei al play-outului Ligii a 3-a (seria a 8-a): Avântul Periam – Pobeda Star Bisnov  1-0 și formația lui Bălu reintră serios în cărțile salvării de la retrogradare. Etapa viitoare, Pecica se deplasează la Dudeștii Vechi, în timp ce Gloria Lunca Teuz Cermei are parte de etapă liberă.

Clasament

 

4 comentarii

  1. Sigur acum echipa samadaiilor lui jilosu au intrat in lupta ptr evitarea retrogradarii!
    La cum ii duce cu zaharelu Jilosu ,de multa vreme s-ar putea ca de data aceasta sa nu mai mearga ulciorul la apa si sa se sparga!Pacat dar asta se prefigureaza,Periamul a prin s viata si a castigat chiar la Cermei! Deci la anul in play-boy,visul s-a spulberat!

    0
    0
      1. era greu sa citesti si articolul cu partida transmisa in format Livetext unde vedeai si cine a jucat si fazele de joc? sus in Meniu, Gloria Lunca Teuz Cermei sau Progresul Pecica si cauti ultimul Livetext …

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button