UTA Arad

Invitații Cetății Voluntarilor, Mutu, Săpunaru și Grigore le-au smuls un zâmbet copiilor suferinzi ai Aradului





UTA o întâlnește în această seară (ora 20,30) pe Rapid București în cadrul etapei a 4-a a play-outului Ligii 1 la fotbal. Anamaria Nyeki Popa, coordonatorul Asociației Cetatea Voluntarilor, a profitat de vizita unor nume importante din fotbalul românesc pentru a le oferi câteva clipe de bucurie pacienților de la secția de pediatrie a Spitalului Clinic Județean Arad.

Fostul mare internațional, Adrian Mutu, actualul antrenor al giuleștenilor, dar și experimentații fundași Cristian Săpunaru și Dragoș Grigore au aflat povestea secțiilor renovate de Cetatea Voluntarilor doar din donații și nu au refuzat pe nimeni când a fost vorba despre un autograf, o poză sau o îmbrățișare. Cei mai mișcați au fost copiii, dar și părinții sau cadrele medicale din rândul sexului frumos, care nu scăpat ocazia să rămână o amintire ilustrată după ziua de azi. ”Băieții noștri au stat de vorbă cu micuții din spitalul arădean și le-au oferit pentru câteva clipe un zâmbet, ceea ce înseamnă foarte mult pentru noi. Le urăm multă sănătate celor mici! Mulțumim pentru invitație și multe felicitări tuturor celor ce se implică în aceste proiecte!” – a fost mesajul grupării vișinie pe contul de Facebook al clubului

Cei trei rapidiști s-au și semnat pe peretele de onoare al secției de pediatrie, după care au văzut și stadiul lucrărilor la secția de radiologie. Gică Popescu, Laurențiu Reghecampf, Gabriel Tamaș, Dennis Man sau Adrian Petre sunt alte figuri importante ale fotbalului românesc care au răspuns pozitiv invitației Aneimaria Nyeki Popa și colaboratoarelor sale de la Cetatea Voluntarilor. În ultimii ani, Acociația arădeană a transformat din temelii mai multe secții cu probleme ce aparțin spitalului din Arad, precum cele de Boli Infecțioase, de Neonatologie și Pediatrie.









3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button