UTA Arad

Benga: „Victoria ne scutește de eventualele emoții ale barajului și mai detensionează un pic atmosfera”





Alexandru Benga va scăpa de emoțiile unui baraj, pe care l-a disputat în urmă cu doi ani chiar în tricoul echipei pe care UTA a condamnat-o astăzi. Experimentatul fundaș central a avut o evoluție excelentă contra Chindiei, câștigând multe din duelurile aeriene defensive pa fondul forcingului de final al adversarilor.

Golul lui Otele a făcut diferența, iar Benga admite: „Într-adevăr, această victorie ne scutește de eventuale emoții de a disputa un baraj pentru rămânerea în prima ligă. Sigur, nu ne-am gândit niciodată la așa ceva, e bine că am adunat puncte și mai avem partide din care vrem să scoatem maximum. A fost o partidă dificilă, știam că întâlnim o echipă foarte bine organizată, care luptă pentru fiecare minge și că trebuie să răspundem cu aceeași monedă. Cred că am făcut o partidă bună ca nivel al atitudinii, am avut ocazii și într-un final am reușit să înscriem și să câștigăm”. 

Fundașul brașovean mai susține că atmosfera se va îmbunătăți în cadrul lotului arădean odată cu aceste trei puncte. „Am avut două săptămâni destul de dificile, situații complicate de gestionat. Am pierdut un derby de mare interes pentru suporterul arădean, apoi la Sepsi am cedat foarte dureros în ultima secundă, așa că această victorie mai detensionează un pic atmosfera”, a concluzionat Benga.

 

5 comentarii

  1. Benga cel mai bun jucător din meciul cu Chindia ! Otele a adus liniștea…..dar Benga a fost împăratul apărării !!!!

    0
    0
  2. E singurul care lucrează la propria devenire. Figura de lider cu impact la coechipieri. În careu trebuie,, turn de control ” Poate emite judecați de valoare în privința lui Dima. Resimte sincer nerealizarea obiectivelor. Nu credem ca ar fi o problema financiara, la el. Au suferit toți , la un expozeu de cvasi-futbol. De fapt locul UTA și Chindia au fost ocupate de Argeș și Rapid. Speram la anul sa fie invers

    0
    0
  3. Benga căpitan!
    Băiat serios, familist, bun-simț, jucător bun și experimentat! Cel mai bun fundaș central al nostru!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button