UTA Arad

MM Stoica apreciază gestul ce îi pune în încurcătură patronul: „Miculescu pune pe primul loc performanța, când putea să câștige mulți bani…”





După ce a lăudat publicul arădean, considerându-l cel mai frumos din țară, Mihai Stoica a vorbit frumos și despre golgheterul UTA-ei. Managerul general de la FCSB l-a felicitat pe David Miculescu că a semnat prelungirea contractului cu „roș-albii”, chiar dacă însuși patronul său, Gigi Becali, își pierde puterea de negociere pentru fotbalistul de 20 de ani.

MM Stoica mai crede și că posibila vânzare a clubului UTA către Simion Apreutese și Cătălin Juncan ar putea avea legătură cu dorința internaționalului de tineret să continue la Arad. „Probabil că Miculescu a primit o mărire de salariu. Oricum, din ce înțeleg, la UTA se pregătește un proiect grandios. Ar fi excelent să mai apară o forță în fotbalul românesc. M-a surprins decizia lui Miculescu, pentru că un jucător la vârsta lui, care intra în ultimele 12 luni de contract, putea să câștige foarte mulți bani. Este extrem de important, fotbalistic și uman, că a ales să continue la UTA. Pune pe primul loc performanța, e mare lucru. E un gest senzațional, la care cred că a contribuit și tatăl lui, fost fotbalist!”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport.

Becali a oferit o jumătate de milion pe David Miculescu în toamna anului trecut și, fiindcă UTA nu a acceptat, susținea că-l va transfera pe fotbalistul timișorean gratis, la finele contractului, în vara lui 2023. Acum, planurile i-au fost încurcate, cu atât mai mult cu cât și „decarul” Bătrânei Doamne ar prefera o aventură în fotbalul italian, de unde e atent monitorizat de Bologna.

13 comentarii

  1. UTA, la mal !! Sărbători liniștite cu înțelegere pentru greșelile apropiaților. Chiar și pentru cei care pierd mingea în propriul careu. Asemănarea cu Vukcevici, e pur întâmplătoare. Rezultate contradictorii au împărțit asistenta în grupuri de opinie. Fiecare a început sa apere câte 2,3 jucători. Unii sunt și vehemenți pentru despărțirea de un grup mai restrâns. ,, URMA SCĂPA TURMA.!! Adică spus pe șleau OTELE. De fapt reculul din stagionale e produs de același grup. Nu ar fi exclus sa câștige în continuare , soarta fiind decisa de jucători, nu de antrenor. Mulți vor sa rămână. Pauza de vara și evenimente majore vor dicta. Bănuim ca viitorul tehnician are carnetul plin de notițe semnificative. CRISTOS A ÎNVIAT !!

    0
    0
  2. Adevărat a înviat! Ar fi frumos ca UTA, sa poată mult mai mult din noul sezon. Este atât de frumos sa vezi, ca, UTA, a reușit sa învie un oraș și noi suporterii am reușit sa reînviem UTA. Sunt sigur 100% ca dacă se întrevede,, ceva frumos” din noul sezon, meci de meci va fi Cash out. U(niti) T(raim) A(ici).

    0
    0
  3. Adevărat a înviat!
    Pentru unii victoria UTA-ei cu Chindia, este singura lumină, sau una din puținele bucurii de Paște.
    La cât mai multe astfel de bucurii!
    Numărul de spectatori va crește direct proporțional cu creșterea numărului victorilor.
    Paște liniștit și fericit tuturor oamenilor, fie ei microbiști sau nu!
    Forza UTA!

    0
    0
    1. CHIAR ASA…Din pacate UTA a ramas printre putinele brand-uri ale orasului si ale regiunii chiar..nu intamplator vine din ce in ce mai multa lume din hunedoara ,bihor si chiar timis la meciurile echipei …personal nu vad continuarea acestui proiect fara implicarea comunitatii indiferent in ce forma ,parteneriat public -privat sau o alta formula care sa adune resursele locale pentru a face performanta,,nu am incredere in asa-zisi ,,miliardari ,, de carton care isi iau jucariile si pleaca la cea mai mica suparaceala…asa s-a mai distrus echipa asta si de oameni de afaceri mult mai potenti financiar decat numele care se vehiculeaza ..se zice ca mai binele e dusmanul binelui…mi-e ciuda ca nu s-au gasit solutii sa se intoarca destui bani in proiectul UTA de la multinationalele din zonele industriale ale orasului sau supermarket-urile ce castiga bani foarte multi in oras din exploatarea aradenilor pe care-i angajeaza cu salariul minim pe economie…

      0
      0
  4. Sunt convins că la UTA există suficientă înțelepciune pt. a construi un club mai puternic financiar.
    Trecutul nu prea îndepărtat ne-a învățat să ne întinde cât ne este plapuma pt. a nu detalia și a reporni din nou din liga a 4-a !
    Investitorii sunt f. bine veniți, condițiile de asociere în acționariat trebuie f. bine gandite !
    Sărbători Pascale fericite tuturor iubitorilor UTA și tuturor arădenilor !

    0
    0
  5. Fraților, după o perioada foarte lunga petrecuta în Germania (cea mai puternica tara a Europei), pot sa va mărturisesc un secret. Un club, oraș, comunitate, tara, devin și rămân puternice doar prin unitatea grupului. D-le Meszar, m-am întâlnit cu tine odată, la penultimul meci jucat de UTA cu Rapid și ți-am dat o idee de afaceri. Ți-am zis asa: având în vedere ca UTA este susținută intens de suporteri, ți-am zis sa treci clubul pe acțiuni. Fiecare suporter al acestui club, poate cumpăra acțiuni și am avea o creștere fabuloasa. În felul acesta ar fi o implicare, 100% a orașului. Și asa am fi super puternici.

    0
    0
    1. nu merge …aici nu e Barcelona sau benfica.. a mai incercat chișbora prin 2002 parcă, si a fost eșec total! dar hai să zicem că 3000 de actiuni ar fi, x200 de euro = 600000 de euro. Buget mediu de liga a doua! Anul acesta UTA a avut buget de playoff, dar a tremurat in playout! Sincer nu cred că Apreutese si cu Juncan pot asigura un buget mai mare, in conditiile in care nici primaria sau consiliu judetean nu vor mai putea da bani la un S.a. !!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button