UTA Arad

Săndoi: „Greșelile individuale ne-au costat, publicul e un suport fantastic pentru UTA, dar presiunea sa nu ar fi trebuit să apese pe noi”





În urmă cu un an, în Sâmbăta Mare, Emil Săndoi pleca fericit de la Arad. Chindia o bătea pe UTA și sprinta în fruntea play-outului, în timp ce echipa arădeană a tremurat pentru locul său în elită până în penultima etapă. Roata s-a întors, „roș-albii” au parte de Sărbători liniștite după succesul semnat Philip Otele, în timp ce târgoviștenii par resemnați cu prezența la barajul de menținere în Liga 1.

„Îmi pare rău de greșelile din startul reprizei secunde, golul l-am luat după ce am avut mingea”

Obișnuit să scoată în evidență și erorile arbitrilor împotriva echipei sale, tehnicianul Chindiei nu a pomenit nimic de prestația brigăzii conduse de Sebastian Colțescu, ci a scos în evidență erorile elevilor săi în meciul cu UTA. „A fost o primă repriză echilibrată, ambele echipe au avut oportunități, fără ocazii clare de gol. Apoi, UTA a avut un plus în debutul reprizei, iar greșelile individuale care ne-au costat. UTA a pus o anumită presiune, a venit și golul. În rest, am încercat să revenim pe final de joc, dar fără situații foarte clare. Au fost câteva oportunități de a egala, dar nu multe și  clare. Înainte de gol, Florea a avut aceea situație din unghi. Îmi pare rău de greșelile din startul reprizei secunde, golul l-am luat după ce am avut mingea. I-am dat-o direct adversarului, inexplicabil pentru mine, nu am închis unghiurile, culoarele din fața porții, marcajul din fața porții a fost ierdut și așa s-a scris istoria jocului. Mă îngrijorează greșelile individuale făcute, nu suntem la primele, de asta am avut probleme în play-out. Greșelile individuale au fost din abundență și am avut ghinion să se schimbe tabela când am făcut o astfel de greșeală. În rest, felicit UTA, publicul, e un stadion superb, un public fantastic. Este un suport fantastic pentru gazde, dar pe noi nu ar trebui să ne apese presiunea publicului. Avem fotbaliști profesioniști, nu e prima dată când joacă în așa atmosferă. Asta e, îmi pare rău de rezultatul obținut, toată lumea își dorea mai mult în acest campionat, având în vedere ce a fost anul trecut pentru noi. Dar, așa cum alte echipe au beneficiat de rezultatele noastre proaste din play-out, poate beneficiem și noi în următoarele jocuri de rezultatele proaste ale echipelor care sunt în luptă cu noi. Dacă nu, există și baraj și viață după baraj, nu se știe niciodată în fotbal”, a spus Emil Săndoi la finalul confruntării pe „Francisc Neuman”.

A fost o conjunctură total nefavobabilă în acest sezon

De altfel, fostul fundaș al naționalei a recunoscut până la urmă că echipa sa va avea, probabil, o „dublă” decisivă cu o divizionară secundă pentru păstrarea locului din Liga 1. „Într-adevăr, sunt șanse mici acum să evităm barajul, dar cât există, ce să facem, să nu mai jucăm? Dacă va fi baraj, trebuie să ne pregătim pentru acele meciuri. Poate, pe undeva, îmi pare rău pentru ceea ce a fost, a fost o conjunctură total nefavobabilă în acest sezon. Și mă refer mai ales la greșelile pe care le facem noi, ca echipă și nu au fost puține. Apoi, exact în momentele importante au fost și greșeli de arbitraj împotriva noastră.O conjunctură total nefavorabilă și o doză de ghinion teribil. Dar, ăsta e fotbalul, de asta e frumos pentru unii, dar nu și pentru mine astăzi. Asta e viața, vin și zile mai bune”, a adăugat Săndoi, care – în schimb – nu a dorit să vorbească de numele adversarului pe care ar dori să-l întâlnească la baraj: „Încercăm să ne pregătim noi de baraj, chiar dacă nu știm adversarul. Așteptăm să se termine campionatul, nici nu pot să mă gândesc pe cine vreau la baraj, nu merg așa departe. Mai avem trei etape de disputat, mai sunt puncte puse în joc”.

Rapidul și Gazul pe teren propriu și Sepsi Sfântu Gheorghe în deplasare mai sunt adversarii Chindiei până la finalul play-outului.

5 comentarii

  1. Săndoi, esti băiat fain. ai dat dovadă de bun simt, dar stii proverbul? „Cine râde la urmă, râde mai bine!” Ne-ai făcut destule zile fripte, era cazul să te mai frigi si tu.
    Oricum, ai echipă bună si cu oricine cazi vei câstiga. Târgoviste va fi si la anul in liga 1, da fără Sibiu, sper!

    0
    0
    1. Da, Târgoviște trebuie sa fie și la anul in prima ligă, Dinamo București va trebui cumva salvată și la anul,Sandoi știe că la Arad și-a jucat șansa de a evita barajul!!!
      In rest as vrea sa știu ce impresie au avut cei 5 suporteri ai echipei adverse despre atmosfera din tribune?
      Poate pe viitor vor susține UTA precum Nelu din Târgoviște!!!

      0
      0
  2. La Chindia se finalizează un ciclu cu Sandoi pe banca ! Ia mers trei ani …..apărare ” autobuz în poartă ” …contraatacul și trei puncte !!!! Stadion propriu….nu ! Cam atât și……liga a 2 a !!!!

    0
    0
  3. Bună UTIȘTI Gsp scrie în articolul de meci despre suporterii UTE-I în rest SĂRBĂTORI FERICITE UTIȘTILOR ORI UNDE VĂ AFLAȚI

    0
    0
  4. Cred ca, mai mult ca sigur , Chindia tot in liga1a va juca din sezonul urmator, Chiajna s-au Slobozia nu ii vor pune probleme la baraj. In rest FORTA UTA Arad !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA Arad !!! Din sezonul urmator UTA va fi mult mai puternica !!! PASTE FERICIT TUTUROR UTISTILOR !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button