Uncategorized

Vorobjovas, extrem de sincer după ratările cu Chindia: „Un fotbalist mai talentat decât mine ar fi marcat, ne simțim bine după această victorie”





Alături de Otele, în succesul UTA-ei cu Chindia s-au remarcat cei doi mijlocași de acoperire ai lui Ionuț Badea. Atât Batha, cât și Modestas Vorobjovas au recuperat destule baloane, au ajutat la construcție, iar lituanianul a și ajuns în două rânduri în poziții de gol.

La final, la flash-interviuri „Mode” a fost extrem de sincer când a fost întrebat de cele două ratări.  „Ambele momente puteau fi convertite în goluri, un fotbalist mai talentat decât mine ar fi marcat din acele situații. Dar eu nu am reușit, sunt fericit că acele ratări nu au influențat rezultatul final”, a spus mijlocașul central, care și-a regăsit ritmul de la începutul anului încoace.

Vorobjovas a mai recunscut că UTA nu a făcut cel mai bun meci al său, dar: „În astfel de partide nu contează stilul de joc, importante sunt cele trei puncte. Fanii vor uita cum am jucat, dar punctele vor rămâne la noi, ne simțim mai bine după această victorie. Toți trebuie să progresăm în toate aspectele jocului, indiferent că vorbim de cele din atac sau cele din apărare și vom face asta până la finalul sezonului”, a concluzionat lituanianul, care și-a pierdut locul la naționala țării sale din toamna anului trecut.

Modestat Vorobjovas aredouă reușite în contul UTA-ei în acest sezon, ambele marcate pe „Francisc Neuman”, în confruntarea din play-out cu Gaz Metan, câștigată de arădeni cu 4-0.

Un comentariu

  1. In mandatul lui I Badea , Vorobjovas este pus sa joace mai in fata, si are sarcini si de constructie.Din ceea ce se vede, cred ca fizic nu este perfect pregatit, si de multe ori este ” luat de val” in fata, ( des si Batha, la fel ) apoi fundasii centrali…inalti , dar lenti , sint pusi in situatii dificile. Sa speram ca faptul ca joaca mult il va face sa progreseze. In fata portii, la sut nu mai are forta necesara, nici clarviziunea de a da unde si cum trebuie. La mijloc e nevoie de rezerve, sa speram ca, reveniti fizic, Isac si Hrezdac vor putea intra cu folos.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button