Baschet

Dedicația specială a Andreei Fleșer după ce a ajuns să joace cu medaliile pe masă: ”Știu că mă privește de Sus și se bucură pentru mine”





Andreea Fleșer dispută finala Diviziei Naționale de baschet feminin cu FCC Baschet UAV Arad, echipă unde s-a transferat la începutul acestui an de la Universitatea Cluj. Jucătoarea originară din Aiud, s-a format la LPS Alba Iulia și CSU Alba Iulia și nu a uitat colaborarea cu regretatul antrenor Nicușor Marcu, plecat prematur la îngeri în august 2021, la doar 51 de ani. ”Vreau să mulțumesc unei persoane, care mă privește de Sus şi care a vrut mereu să ajung la acest club, este vorba de mentorul meu, Marcu Nicușor. Voi juca mereu cu gândul la el şi ştiu că se bucură pentru fiecare performanță pe care o am. Mulțumesc, profu’ Marcu”, este mesajul transmis de talentata baschetbalistă, preluat de ziarulunirea.ro.  care a adunat puțin peste 4 minute pe parchet în meciurile de la Arad, câștigate de „galben-albastre” cu 67-61 și 67-63.

În această finală națională, baschetbalista din Alba a ținut să-și exprime recunoștința pentru cel care a format-o purtând un tricou cu un mesaj special, de suflet: “Profu’ joc finala”, împreună cu o poză alături de mentorul său. Andreea Fleșer va împlini 23 de ani în 7 mai, iar pe prima scenă a evoluat la CSU Alba Iulia, Phoenix Constanța și CS Universitatea Cluj (din 2022, a disputat sezonul precedent finala Cupei României, cu Sepsi Af. Gheorghe).

Tânărul coordonator de joc a avut convocări sub „tricolor”, în care a strâns prezențe la loturile naționale de junioare, respectiv la echipa reprezentativă 3×3 a României. Sportiva ce măsoară 1,63 metri a făcut parte în 2018 din naționala sub 20 de ani care a încheiat pe locul 4 la Campionatele Europene, Divizia B, de la Oradea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button