Fotbal feminin

„Leoiacele” au „zburat” pe Dunăre pentru duelul cu „lanterna roșie”, egiptencele Maha și Mansour – încă doi ani la Piroș Security!





Câștigătoare matematică a play-outului Ligii 1 la fotbal feminin, AC Piroș Security Arad se respectă și într-una dintre cele mai complicate deplasări de final de sezon. Complicate din punct de vedere a distanței până la Galați, acolo unde se pune doar problema scorului în confruntarea cu „lanterna roșie” a campionatului. Cele două echipe sunt despărțite în clasament de nu mai puțin de 30 de puncte, 33 ale arăncelor față de cele trei ale moldovencelor.

Președintele Pavel Piroș a decis să nu-și chinuie pe drum fotbalistele și a deplasat lotul cu avionul până la București, iar de aici a închiriat un microbus până pe orașul de pe Dunăre. Fiindcă nu mai existau suficiente bilete de avion, exact 11 jucătoare au făcut deplasarea, însoțite chiar de Piroș și Nicușor Tanasoglu, directorul sportiv al clubului. Acasă au rămas Varga și Vanu (accidentate), dar și junioara Jarnea.

Probabil, confruntarea de mâine, de la ora 11, va fi doar un antrenament cu arbitri…băcăuani (Sergiu Mavriche, Alexandra Apostu și Damian Antal) pentru arădence, după care se revine la bază, tot cu avionul, în așteptarea tragerii la sorți pentru tabloul sferturilor al Cupei României. Ultima echipă calificată e Selena Constanța care a trecut cu 2-1 chiar de U. Galați la mijlocul acestei săptămâni.

Egiptencele Maha și Sally rămân la Arad și mai atrag o colegă de la echipa națională

Totodată, gruparea „roș-albă” lucrează deja și pentru sezonul următor. „Am prelungit cu doi an de zile contractele fotbalistelor din Egipt, Maha Sheata și Sally Mansour, dar ne-am înțeles cu încă o conațională a lor. E și ea internațională, joacă pe postul de mijlocaș defensiv și din vară va juca la Arad. Evident, acest sezon încă nu e gata pentru noi, vrem să câștigăm toate meciurile din play-out, dar mai ales să avansăm cât mai mult în CupaRomâniei. Marți, ne aflăm adversarul din Cupă, sperăm să fie unul abordabil și să jucăm din nou o semifinală”, ne-a declarat Pavel Piroș.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button