Fotbal judetean

Trupa lui Mițiți zburdă în fruntea play-outului Ligii a 4-a: Podgoria Pâncota – CS Glogovăț 4-0





Două dintre pretendentele la câștigarea play-outului Ligii a 4-a Arad s-au duelat în această dimineață în Podgorie. Înfrângerea a fost prea severă (0-4) pentru CS Glogovăț, care a avut destule ocazii mari, în timp ce pâncotanii au fost mult mai eficienți. Am avut parte și de un episod ce a aprins destul de mult spiritele, echipa vizitatoare chiar dorind să părăsească terenul.

După o fază la care oaspeții au cerut penalty, Ionel Bălăban a scăpat în stânga și l-a executat cu un șut aproape de vinclu pe Ciornei. Era minutul 5, pentru ca după alte 4 minute scorul să se modifice din nou în dreptul gazdelor. La o minge de arbitru, același I. Bălăban urmărește o minge lungă, oaspeții au crezut că vor primi ei mingea, nu au avut reacție și mijlocașul lui Mițiți ajunge din nou în careu, încearcă „scărția”, Ciornei atinge balonul, dat același fotbalist urmărește și marchează. La mijlocul reprizei, Renato Ardelean e faultat în careu și tot el execută penalty-ul, dar poratrul Iacob îi ghicește intenția și respinge. Minutul 28 a venit cu golul de 3-0, autor Mihoi, care a beneficiat de o pasă ideală a lui I. Bălăban.

La acest scor, „Vladi” nu a mai avut ce pierde, a ieșit la joc și și-a creat ocazii mari de gol, prin Chepețan, D. Negrea, Cr. Negrea și R. Ardelean, dar Iacob a fost de netrecut. Asta s-a întâmplat și pe finalul primei părți și în debutul celei de-a doua, însă de marcat au făcut-o tot pâncotanii. În minutul 65, I. Bălăban a oferit al doilea „assist”, Mărgăian a scăpat spre poartă și nu a greșit. Finalul s-a jucat pe contre, cu ocazii de ambele părți, dar fără alte goluri. 4-0, rezultat final.

Și gazdele au avut ceva absențe, cele mai importante fiind cele ale lui Pădureanu și C. Bălăban, care totuși a intrat în partea a doua. „Știam că vor fi ambițioși pentru că i-am bătut ultima oară, doar că am știut să gestionăm momentele cheie și mai ales nu ne-am jucat cu ocaziile. În plus, am avut un portar în zi mare, iar după ce am trecut cu bine de acțiunile lor periculoase, am știut să ținem și de minge, să ne apărăm și să gestionăm un rezultat rotund. Ne bucurăm că suntem pe primul loc în play-out, dar mai ales că echipa noastră tânără crește, prinde încredere și prin astfel de rezultate și prestații”, a menționat Sergiu Dragalina, căpitanul-președinte al Podgoriei.

Media de 5-6 absenți pe partidă s-a menținut și la Pâncota pentru „Vladi”, care nu a putut conta pe: Burcă, Bier, Narsesovici, Iana și Gornic. „Dincolo de problemele noastre legate de efectiv, dar și de lipsa de clarviziune în fața porții, dar și de noroc, ne-am mai confruntat și cu un gest total nesportiv din partea gazdelor. Eram siguri că mingea ne va fi dată înapoi și când colo noi am luat golul de 2-0. Au fost jucători care au dorit să iasă de pe teren, i-am convins cu greu să continuăm meciul. La 0-0 eu zic că am avut un penalty la Denis Negrea, mai târziu ni s-a dat în compensație unul, nici arbitrajul nu a fost la înălțime.  La 2 și 3-0 am ratat ocazii incredibile, dar și mingea parcă a fost vrăjită, a sărit doar la ei din orice șut sau deviere. Asta a fost, lor le-a ieșit totul, nouă nimic și venim acasă bătuți rău. Cu siguranță, scorul e mincinos, însă sigur vom analiza și acest meci și vom ține cont de el în formarea lotului din vară încolo”, a spus Călin Dehelean, antrenorul celor din Vladimirescu.

Formații:

Pâncota: D. Iacob (81 Stănila) – Fl. Iacob, Țop (62 C. Bălăban), D. Gligor, Al. Pușcaș – Mărgăian, S. Dragalina (69 O. Bulzan), Hera (82 Steleac), I. Bălăban – Ispas, Mihoi (69 Fericel). Antrenor: Dănuț Mițiți

Glogovăț: Ad. Ciornei – B. Moldovan, Al. Mariș, Pantea (46 S. Popa), Diarra (77 M. Ceh) – Kocsis, Doboș – D. Negrea, R. Ardelean, Chepețan – C. Negrea (72 L. Avram). Antrenor: Călin Dehelean

Arbitri: Sorin Saladea – Dan Cojocariu, Ciprian Pătroi. Observator AJF: Andras Mako.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button