UTA Arad

Napoli nu a înțeles nimic din faza care a decis meciul cu UTA: „Nu era cazul de cartonaș roșu la Bauza, a luat galben și gata”





UTA a dominat ambele întâlniri stagionale de pe „Ion Oblemenco”, cu FC U Craiova 1948, dar s-a ales doar cu punctul din sezonul regular și acelavenit după reușita din prelungiri a canadianului Ongaro. După numărul de ocazii clare create astăzi de cele două echipe, scorul corect era un 2-5, dar punctele au rămas în Bănie.

Iar aceste puncte le-au adus și craiovenilor salvarea matematică de retrogradare, cu toate că emoțiile nu erau oricum mari. „Am început bine, am început cu un sfert de oră bun în prima repriză și după aceea au avut ei o ocazie mare gol. Nu a fost o primă repriză foarte bună din partea noastră, după 20 de minute ne-am retras puțin în spate. Am făcut faza defensivă, a fost bine că nu am luat gol, portarul Popa a făcut câteva parade, dar repriza a doua cred că am facut-o puțin mai bună. Am încercat să ieșim în atac, iar după golul de 1-0 echipa a rezistat până la final. Dar, nu a fost un meci foarte bun din partea noastră”, a recunoscut Nicolo Napoli.

Italianul de pe banca Craiovei nu a înțeles nimic din faza ce avea să decidă rezultatul meciului cu arădenii. El a uitat că echipa sa a beneficiat gratuit de lovitura liberă din care a marcat Kovacic și Balauru a fost cel avertizat și nu Bauza, agresorul portarului utist. „La accidentarea portarului de la UTA, a fost puțin cu piciorul prins, dar a dat galben arbitrul. Eu nu cred că era cazul de cartonaș roșu la Bauza, a luat galben și gata…”, a fost remarca lui Napoli la conferința de presă susținută după meci. „Și portarii fac parte dintre fotbaliști, joacă și ei mult cu picioarele, normal că se pot accidenta”, a mai comentat peninsularul posibilitatea ca UTA să-și fi pierdut ambii goal-keeperi duă 50 de minute de joc.

FC U Craiova a urcat pe locul 4 din play-off, peste arădeni, dar aspirațiile de Conference League nu mai există nici în cazul lor. „Este important că ne-am salvat de la retrogradare, că echipa rămâne în Liga asta e foarte important pentru noi, pentru echipă, pentru societate, pentru suporteri. Acum avem alte două meciuri foarte dificile, mergem să încercăm să câștigăm cu Rapid și cu Sepsi, apoi vedem ce se întâmplă. Astăzi, băieții sunt fericiți că au câștigat meciul cu UTA, suntem scăpați de la retrogradare și acum avem alte două săptămâni de joc”, a încheiat Nicolo Napoli.









6 comentarii

  1. Trebuia erbicidat terenul din craiova ptr ca era si inca este plin de costreie si urzici pe margini de aceea s-a jucat aproape numai la o poarta ,iar golul ciudat a fost o intamplare din cauza costreiei neerbicidate din careul oaspetilor!
    Dar Dumnezeu nu doarme si poate la anul se erbicideaza mai bine terenurile de fotbal ca sa dispara definitiv firele mari de costreie si urzicile ,care fac atata rau fotbalului si sportului in general! Sper ca a auzit si ministrul agriculturii si va lua masuri cu erbidicarea buruienilor salbatice !!!Sem.Un UTIST satul DE URZICI si indicnat de COSTREIA mare de pe maidanele din Romania! UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA!

    0
    0
  2. Nu Napoli,…sau arbitrul i-a oprit pe Otele ( de 3-4 ori), Miculescu sau Ubbinc…sa marcheze. E adevarat ca Napoli se comporta ca un nesimtit,…cind afirma ca… ” Bauza a luat galben si…nu era de roru” ( Inainte de declaratie, mi-e clar ca a vazut faza). Era de rosu, cum tot de rosu era si la accidentarea lui Iacob…si…in plus,….rosu la arbitru, la penaltyul neacordat , pe final.

    0
    0
  3. UTA, în premiera, gata gata sa aibe nevoie de portarul nr. 3 ! Când cu Mociu sau Moldovan era acoperire. Cu juniori, ba e unul ba altul. Adevărat chemat în anturajul echipei mari. Acum e Roșca. Tot adevărat e ca nimeni nu cară doi portari, afara de titular. Dar în caz de nevoie , face fatza el la doua jocuri de A ? Un jucător de câmp, merge când ai puncte sau ești prin Cupa. Ce faci când ai nevoie de puncte ?

    0
    0
  4. napoli face pe prostul dar ca oricare broscar macaronar chiar are prostia in adn ..la fel si broscarii care se cred superiori si sunt rasisti dar ei sunt creoli la piele si o rasa de jeleu corcita cu mauri ..nu ai ce sa ceri unui sudist sunt ratati din nastere !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button