UTA Arad

UTA și-a recuperat aproape toți jucătorii pentru meciul Mioveniul, Badea i-a dus cel mai mult lipsa lui Ongaro: „Jucător ușor antrenabil”





„Bătrâna Doamnă” termină sezonul cu aproape toți jucătorii apți. Practic, arădenii i-au recuperat pe cei accidentați în urmă cu câteva săptămâni, dar l-au pierdut pe portarul Florin Iacob, căruia Compagno i-a găurit piciorul în primele secunde ale confruntăriii de la Craiova.

Ionuț Badea a confirmat faptul că vicecăpitanul utist și-a încheiat sezonul, în timp ce: „Ongaro și-a revenit, evident că încă mai are probleme, nu face totul la maximum. A avut un mare ghinion, pentru că m-aș fi bazat probabil mai mult pe el în această perioadă. Este un jucător ușor antrenabil, asimilează foarte repede informațiile, deci are și inteligența necesară încât să prindă foarte rapid ceea ce îl interesează pe el ca atacant, dar, din păcate, această accidentare l-a dat mult înapoi. Cardoso a revenit și el, se pregătește normal, de fapt s-a pregătit normal toată săptămâna, vedem dacă va apărea sau nu. Vinko (n.a. Medjimorec) a avut o ușoară contractură, dar e recuperat și el complet. Balauru a fost, iarăși, într- o situație de cumpănă, dar acum, pe finalul săptămânii, l-am putut recupera și – probabil – va fi în poartă. Bineînțeles, pe bancă va fi Roșca, nu mai există alt portar”,a precizat antrenorul „roș-albilor”.

Înainte de a vorbi Ionuț Badea la conferința de presă de azi, Erico da Silva susținea și el că e bine și e la dispoziția staffului tehnic la meciul cu Mioveniului. Apropos de jocul cu argeșenii, tehnicianul UTA-ei a spus ce se așteaptă de la elevii săi: „Sper sa avem din nou frenezia cu care am jucat la Craiova. Meciul precedent a fost unul fără presiune pentru noi și asta a fost ideea din spate, aceea ca jucătorii să se bucure de fotbal și de momentele pe care le-am putea avea împreună. Vrem să facem acest lucru și în jocul de sâmbătă și sper să avem mai multă finalitate decât am avut în meciurile precedente”.

UTA – Mioveni din cadrul rundei a 8-a a play-outului Ligii 1 la fotbal se joacă sâmbătă, de la ora 15.

5 comentarii

  1. poate mai putina frenezie ne-ar ajuta sa nimerim poarta din 2 metri…zic si eu,nu dau cu paru..nici cu aparatoarea..in rest ,intr-un meci BADEA versus PELICI ,nu stiu ce sa zic…ar trebui sa-i batem fara mari probleme,ca avem echipa cu mult mai buna…poate cei 2 manageri fac schimb de team-uri la final si se muta ambii mai aproape de casa..

    0
    0
  2. Inca nu intelegem anumite transferuri,de genul Wagner,Laukzemis,Dangubici,chiar si bietul copil nevinovat Ongaro,cel exponential fiind fara doar si poate Otele care l-a facut cam uitat pe Roger..Capul face,capul drege si trage,la o adica…Mirajul banilor,totul se plateste in viata,mai devreme sau mai tarziu.
    Accidentarea brusca a lui Ongaro,lasa anumite semne de intrebare,cu atat mai mult prelunga recuperare…Este pur si simplu un copil nevinovat,cazut ca si intr-o alta competitie,probabil pentru el extraterestra,pastrand proportiile…Badea il indrageste foarte mult,de prin cercurile sale stiute.Badea sustine ca rar a vazut si simtit o asemenea oportunitate cu simt al portii ca si Ongaro..Nu stiu ce sa zic?!Pe mine nu prea m-a convins deloc..Dar cine stie?
    Am avut ocazia sa stau langa Ongaro,ba chiar sa vorbesc cu el…Este atat de cuminte si decent,modest,simplu in exprimare,incat parca speri ca se va integra,pana la urma.Este pur si simplu socat emotional de emulatia UTA-ei.Inca nu pricepe fenomenul acesta,de a iesi in Kaufland si sare lumea pe el,ca sa faca poze cu el..Mi-a spus bietul,ca nici nu stie cum sa reactioneze..Nu cunoaste,nu a fost obisnuit cu asa ceva.Mi-a spus ca se simte jenat..dar daca i se va da sansa de a juca,va da absolut totul,din partea lui…De asemenea,sta mult pe You Tube,pe meciurile foste ale UTA-ei.Isi da seama ce inseamna…
    Bravo…!Ramane de vazut…

    0
    0
  3. Sa subliniem ca la UTA, exista un lot ofertant. Ca la supermarket.! Ca și acolo, multe la număr, calitatea trebuie căutată atent. Surprinde tabloul, lui Ongaro, făcut de Badea. Dacă ne amintim, golul lui ne vine sa credem. Dar ce o fi cu aceste accidentări apocaliptice care sa dea înapoi un jucător tânăr aflat, la prima vedere, în ascensiune.? Sunt în istoria directa cazuri de pierderi, unele de mari nume. Exista și o medicina specifica preventiva, ca un cod al funcționarii în regim de efort, asta dacă nu ești lovit cu intenție. Mai pe larg jucătorii nu sunt cunoscuți ca potențial real și nici folosiți pe posturi corecte. Sa amintim pendularea lui. Miculescu, pe cele trei posturi de înaintare. Cardoso la ce știe mai bine. Greutatea acțiunilor nu trebuie lăsată numai în baza lui Otele. În doua, trei, apariții ți-l anulează.. Stingher apare în toate partidele, șutul de la distanta. Apoi rezolvata în vreun fel sau altul , problema portarului 3. Dați acum lui Roșca 25 de minute, sa vedem , fără tensiune. Rămâne ca transfer… GAZONUL.!! Stadion înseamnă mai întâi , gazon. Nu e un paradox, nu ai gazon ca lumea, cu timpul pierzi și…. tribuna, publicul !

    0
    0
  4. UTA a dezamagit in acest play-out, avand doar 9 puncte din 7 meciuri (6 cu Clinceni si Gaz), fiind depasita chiar de Dinamo cu 10 p, Mioveni, 13 p, Craiova 48, cu 14 p,Botosani 15 p, Sepsi 16 p, Rapid 19 p, singura mai slaba e Chindia, cu 5 p (noroc ca am invins-o chinuit ).Clinceni si Gaz au 0 din start si nu le pun la socoteala.Asta ar tebui sa dea de gandit multora din staff, administratie, conducere vis-a vis de conceptul pentru sezonul viitor.Bine ca baietii intra in vacanta vinerea viitoare, dupa meciul cu Dinamo, iar conducerea va avea timp sa lucreze si sa analizeze ce s-a realizat, si ce obiective isi propun pentru sezonul 2022-2023.Aceaasta implica buget, sponsori si parteneriate, transferuri de jucatori + antrenor plauzibil pentru performanta.Am asistat la toate meciurile de acasa in tribuna si cu exceptia celor cu Gaz, Clinceni si Voluntari, toate au fost chin si suferinta pentru suporterul UT-ist.Haide UTA !

    0
    0
  5. Daca aveam un primar competent munca pentru inlocuirea gazonului incepea imediat dupa meciul de sambata cu Mioveni. Dar daca primarul nu-i capabil sa ofere macar cate o floare fetelor de la baschet devenite vicecampioane nationale atunci ……

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button