UTA Arad

Mladinovici arbitrează pentru a treia oară în acest sezon pe „Francisc Neuman”, ultima oară au zburat spre el sticle de apă!





Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat pe Horia Mladinovici la partida UTA – CS Mioveni, care va avea loc mâine, începând cu ora 15,00. Bucureșteanul a fost arbitrul care a condus cele mai multe partide ale „roș-albilor” în sezonul trecut, cinci la număr, iar palmaresul este pozitiv pentru trupa lui Balint: trei victorii (3-0 la Clinceni, 2-1 la Mediaș și 2-0 pe teren propriu cu Sepsi), o remiză (1-1 la Hermannstadt) și doar un eșec (0-3 la Sfântu Gheorghe cu Sepsi).

În schimb, în acest sezon, Mladinovici a fluierat doar două confruntări ale „roș-albilor”, ambele disputate pe „Francisc Neuman”. În prima, cea cu FC Voluntari, Miculescu și Roger au înscris pentru victoria gazdelor cu 2-0, iar în cea de-a doua, CFR Cluj se alegea cu toate punctele după execuția frumoasă a lui Chipciu. La finalul acestei ultime dispute, câțiva suporteri de la tribuna I au aruncat cu sticle de plastic în direcția brigăzii de arbitri, nemulțumiți fiind în special de faptul că au fost permise tragerile de timp ale campioanei. A mai fost o fază la mijlocul reprizei secunde, când „centralul” de 37 de ani l-a pedepsit cu „galben” pe Hora, pentru simulare, după un contact în careul CFR-ului cu Burcă.

La meciul de mâine, Mladinovici va fi asistat la cele două tușe de Mihai Marica, din Bistrița și Daniel Mitruți, din Craiova. Arbitru de rezervă a fost desemnat Ionuț Coza, din Cernica (Ilfov). Observatorii întâlnirii vor fi Iosif Olah, din Sfântu Gheorghe și Ion Marin, din București.

10 comentarii

  1. Devine familiara succesiunea arbitrilor. Cu diferențele de rigoare. De exemplu Costree, nomine odioasa, care par sa devina personalizarea arbitrajului incorect. Comisia centrala nu îl mai da nici la B. Deocamdată. Și arbitrii au simpatizanți prin diferite medii influente. După o perioada reapar. Un arbitru care vrea sa fure și e deștept, așteaptă faza cu acoperire regulamentara. Costree s-a repezit, ca prostul, asemenea unuia strâns cu ușa de recuperatori. Sa vedem când, și în ce meci, va trece și pe la noi, Kovacs.!

    0
    0
  2. despre aceste delegari miticiste pot sa spun un singur lucru:HAI cu VAR-ul! poate n-or mai fi chiar atat de multe ,,erori,, dirijate de strategii instalati in fruntea arbitrajului romanesc,,,in buna traditie a domniilor fanariote care au guvernat decenii de-a randul destinele tinutului de peste Carpati,ne-am pricopsit cu VAR-SARS-ul asta care pricepe mai mult decat pare si trage si el niste sfori pe ici pe colo ..cat timp peschesul,aranjamentele si coruptia sunt principii dupa care se conduce de la Bucuresti o sa fim furati tot timpul poate mai rau ca in sezonul asta..

    0
    0
    1. Nu cred ca se vor schimba foarte multe cu introducerea VAR-ului, privesc meciuri din campionatul italian, tot asa fura cu VAR-ul precum furau si pana acum, caci ei sunt cei mai hoti in ale fotbalului.
      Te vor face cu VAR cu tot, daca asa vor ei, vor privi imaginea si vor gasi atingere/contact si atunci gata „e penalty (ca asa vreau eu)”…
      Diferenta mare care va fi adusa va fi la offside-uri si unele cazuri in care nu se vor acorda penalty-uri la niste simulari, atat…

      0
      0
      1. Așa-i. Și decizia finală o are tot arbitrul din teren. VAR-ul doar sugerează.

        0
        0
      2. Marea parte a problemelor noastre s-ar rezolva cu doi atacanti pur sange, platiti cu vreo 25.000 eur / luna. Atat ne lipseste pentru avea sanse reale de play-off si bineinteles schimbarea bancii tehnice.

        0
        0
      1. SUNT DE ACORD CU VOI..sunt convins ca aveti dreptate si vom mai fi furati si in continuare,dar in naivitatea mea sper doar sa nu mai fie atatea erori flagrante..totusi mai rau de atat nu are cum sa fie..nu imi aduc aminte tot campionatul de o decizie incorecta importanta in favoarea noastra..erori de arbitraj impotriva insa,,,,poti umple cu ele trei emisiuni ale lui NAUM ,,,

        0
        0
  3. L-ați văzut aseară pe celebrul Barbu cum și-a bătut joc de sibieni la golul Petrolului? Pe ăsta nu-l vede nimeni că-i un HOȚ notoriu? Ar trebuii exclus din arbitraj fără discuții.

    0
    0
  4. Cel mai elegant ar fi să marcheze UTA în jumătate din ocaziile ce le va avea (și va avea!), luând astfel piuitul Flueirașului…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button