Fotbal feminin

„Leoiacele” pierd primele puncte în play-outul Ligii 1, dar erau cu gândul la meciul de Cupă!





Câștigătoare matematică a play-outului de trei etape, AC Piroș Security și-a pierdut puțin concentrarea și a terminat la egalitate, 2-2, meciul din cadrul etapei a 7-a contra lui Banat Girls. Pe…Banatul din Sânnicolau Mic, arădencele au condus cu 2-0 până în ulimele zece minute, după care…s-a stins lumina.

Reșițencele au opus o rezistență bună încă din start, închizându-se ermetic în defensivă și purtând contraatacuri tăioase. Totuși, în minutul 44, Eli Bozian a deblocat partida cu un șut direct dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri ce s-a dus în vinclul porții adverse. Și repriza secundă a început perfect pentru gazde, mai precis cu reușita de 2-0, semnată Andrada Vanu, în minutul 47. Experimentata fotbalistă a fost la locul potrivit după acțiunea personală a egiptencei Sally Mansour, care a pasat în mijlocul careului de pe linia de fund.

De voie de nevoie, Dan Cuedan a operat două înlocuiri și jocul echipei sale a scăzut în consistență. Și, pe două contre rapide, Muntean (min. 81) și Dărăban (min. 90+4) au închis conturile la 2-2.

Până la urmă, „leoaicele” sunt chemate să strângă rândurile mai ales pentru Cupa României, unde miercuri (ora 14) o înfruntă, la Cirogârla, pe Fair Play Joc Cinstit București, formație ce tocmai a pierdut la „masa verde” (lipsă doctor pe Ambuanță) disputa de acasp, din play-off, cu Heniu Prundu Bârgăului, noul lider al campionatului. „Din păcate, am ratat obiectivul fixat în vestiar, acela de a nu primi gol până la finalul play-outului. Doar că azi am făcut niște schimbări provocate de perspectiva meciului de Cupă, de mirecuri. Vanu nu a mai putut la un moment dat, iar Varga avea <<galben>>  și risca să fie eliminată, fără a o mai putea folosi cu Fair-Play. Și așa avem jucătoare puține, mai ales după ce ne-a părăsit și Andreea Balaș, așa că a trebuit să ne calculăm pașii și pentru miercuri. Asta e, până la urmă am făcut egal cu o echipă bunicică, destul de agresivă în sensul bun al cuvântului, la capătul unui meci de luptă”, spune Dan Cuedan, antrenorul fetelor de la AC piroș Security.

Formații:

Piroș: Maha – Cauni, Granados, A. Ion, Tomescu – Prunar, Bozian, Varga (75 Jarnea), Kugler – Vanu (60 Stanoiev), Sally Mansour. Antrenor: Dan Cuedan

Reșița: Kovacs – Vladyslava, Lazăr, Symko, Crișan, Andrei, Dumitru, Ruvila, Dărăban, Vidican, Burdan. Au mai jucat: Muntean, Gînju.

Arbitri: Marius Omuţ (Satu Mare) – Alexandru Bogdănel, George Urs (ambii din Oradea)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button