Superliga

Triști ieri, bucuroși azi: CS Mioveni a scăpat și matematic de barajul de menținere în Liga 1, la care participă Chindia!





Verdict important în play-otul Ligii 1 după meciul de astăzi: Sepsi Sfântu Gheorghe – Chindia Târgoviște 2-1 (Aganovic 60, Golofca 71 / Chamed 69). Formația lui Emil Săndoi va participa la barajul de menținere în Liga 1, contra unei divizionare secunde, în timp ce CS Mioveni, formație ce a pierdut, ieri, la Arad (scor 0-1), își păstrează 100% locul din Liga 1 și pentru sezonul ce vine.

Ieri, la finalul disputei de pe „Francisc Neuman”, Alexandru Pelici își recunoștea afinitatea pentru echipa lui Bergodi, care – iată – astăzi i-a făcut o bucurie. „Aș minți să spun că nu mă gândesc ca în toată această luptă Sepsi să ne dea, indirect, o mână de ajutor. Ei au obiectiv să prindă barajul de Conference League, vom vedea ce va fi”, spune tehnicianul „galben-verzilor”.

Altfel, în ultima rundă a play-outului, Chindia nu-și permite să nu câștige contra celor de la Gaz Metan, pentru a nu scăpa și locul 13, care – teoretic – îi asigură un adversar ceva mai abordabil la baraj. Dinamo poate profita de un eventual (semi)eșec al târgoviștenilor dacă o bate vineri seara pe UTA. Mâine, de la ora 20,30, se joacă ultima partidă a etapei a 8-a a play-otului Ligii 1, dintre Rapid București și U Craiova 1948.

Clasament play-out

Ultima etapă din play-out,

Academica Clinceni – FC Botoșani

Chindia Târgoviște – Gaz Metan Mediaș

CS Mioveni – Rapid București

Dinamo București – UTA Arad

U Craiova 1948 – Sepsi Sf. Gheorghe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button