Sporturi de contact

Fighterii arădeni – învingători pe linie la „Colosseum Tournament 31 – Dey Grand Prix“, lovituri de KO pentru Onișor și Gafencu!





În această seară, Sala Sporturilor „Victoria” a găzduit gala de kickboxing „Colosseum Tournament 31 – Dey Grand Prix”, eveniment în care au fost implicați și trei luptători arădeni. Toți trei au ieșit învingători, doi dintre ei prin KO.

Victorie importantă pentru palmaresul lui Onișor

La categoria 61 de kilograme, Rüben Onișor a încrucișat mănușile cu Adin Panaite, fiul lui Alin Panaite, cunoscut antrenor de kickboxing, cu săli deschise în mai multe orașe din țară. Mult mai bine pregătit din punct de vedere, cu o forță explozivă mult mai bună decât adversarul său, Onișor a condus clar lupta. În repriza a treia, elevul lui Marcel Rus, la Dey Thai Box, a decis că e cazul să încheie mai rapid lupta și a găsit croșeul ce l-a trimis la podea pe Panaite.

Adversarul lui Bozan a aruncat prosopul

Chiar dacă nu s-a încheiat prin KO, ci prin aruncarea prosopului în debutul reprizei a treia, lupta dintre arădeanul Gabriel Bozan și brăileanul Cosmin Grosu, de la categoria 70 de kilograme, a fost cea mai dezeechilibrată. Luptătorul din orașul de pe Dunăre  și-a „uitat” garda acasă și a încasat lovitură după lovitură în figură și ficat. Antrenorul lui Grosu a decis că nu mai e cazul ca elevul său să mai iasă la bătaie în ultima repriză și Bozan îi oferă motive de satisfacție antrenorului său, Ruben Stoia.

Gafencu nu a avut probleme cu Gontineac

Inițial, favoritul numărul unu al publicului arădean, Eduard Gafencu, ar fi trebuit să se bată cu Valentin Pascali. Luptătorul din Republica Moldova nu a mai ajuns în orașul nostru și „The Blitz”  l-a înfruntat pe Robert Gontineac, în limitele categoriei 77 de kilograme. Mai înalt și cu o alonjă superioară, arădeanul pregătit de Valy Petruț și-a dominat clar adversarul, a încercat și câteva lovituri verticale cu piciorul, dar, până la urmă, i-a intrat pumnul decisiv, undeva în repriza a doua. KO și Gafencu mai uită de dezamăgirea eșecului cu norvegianul Joakim Hagg, de la Oslo.

Gala de la Arad, organizată de celebrul promoter, Gabriel Georgescu, a fost transmisă în direct de TV Arad și înregistrat pe Digi Sport 4.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button