Superliga

Hegemonia continuă: CFR Cluj a luat cel de-al 5-lea titlu consecutiv în Liga 1 !





CFR Cluj o învinge pe Universitatea Craiova, scor 2-1, în etapa a 9-a din play-off-ul Ligii 1, iar trupa lui Dan Petrescu a devenit campioană cu o rundă înaintea finalului de sezon după ce s-a distanțat la 4 puncte de FCSB, ocupanta locului 2.

„Feroviarii” au marcat după numai 2 minute, prin Boateng, Debeljuh a majorat diferența gazdelor după 57 de minute, pentru ca reușta superbă a lui Mateiu, din minutul 61, să mai conteze doar pentru statistică.  Din lotul CFR-ului fac parte și foștii utiști, Cristian Bălgrădean și Roger jr., cu mențiunea că acesta din urmă a fost exclus de aproape două luni de zile de pe lista LPF. Team managerul someșenilor este arădeanul Cristian Panin, care și-a legat numele, din iarbă sau de pe margine, de toate titlurile CFR-ului.

Trupa din Gruia a ajuns la cinci titluri consecutive câștigate în Liga 1, iar FCSB ratează pentru a 7-a oară marele trofeu. Dan Petrescu, 54 de ani, e antrenorul care a adus alte trei titluri la CFR Cluj: 2017 – 18, 2018 – 19, 2019 – 20.

Clasament play-off

FOTO: gsp.ro

4 comentarii

  1. normal fcsb 95 de puncte fcsb 83 de puncte! deci 12 puncte mai mult, care sunt 4 victorii in plus! asa că merită cfr titlul cu toate ofsaidurile de 0,5 mm pe care le caută cu lupa ăștia in studioul digi!

    0
    0
  2. Bucurii locale, dar bucurii. Tindem spre o validare la cupe europene. Cred ca dacă cineva ar avea acces la cheltuielile lor s-ar îngrozi. Nu mai Petrescu ia 25 mii pe luna. Cu jucători mai puțin valoroși ca în alți ani, reușește sa se desprindă de adversari cum, dar mai ales când trebuie. Nu e experienta internațională, ci nervii lui Petrescu duși la paroxism. Ce sa înțelegem din,, exmatricularea ” intempestiva a lui Roger ? Sa fim la distanta mare de alegerile corecte.?

    0
    0
    1. Sa intelegem ca CFR si-a facut un lot de peste 40 jucatori, cu salarii bune, toti cu valoare buna si poate avea multe optiuni. Daca Roger credea ca poate comenta deciziile lui D Petrescu…cum probabil a facut-o ,…la Arad s-a inselat. Exista acolo inca 3-4 fotbalisti…si ei rezerve…cam de valoarea lui Roger,…care tac. Roger ia a bani,…dar sta…asta a realizat. Din ce am aflat, din surse de la CFR, Roger a comentat la Dan Petrescu…. spunandu-i ca…. el e mijlocas si ca nu intelege de ce mingile trec …peste el, si nu ajung la el…pe jos. Un asemenea afront, fata de o tactica ce ii scoate campioni de ani de zile…nu putea fi acceptata. Roger, daca ar fi istet…ar veni inapoi, la UTA, ( daca poate)…acolo nu il vad cu viitor. Ca si Rusu, si el crezandu-se….” mare scula”.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button