Gloria LT Cermei

Todea le-a găsit antidot „bulgarilor” în tur, dar ce va fi sâmbătă? D. Popa: „Vrem să îi atacăm cu toate forțele și să facem din nou un meci foarte bun”





În urmă cu o lună de zile, Cristian Todea debuta perfect pe banca celor de la Gloria Lunca Teuz Cermei, administrându-le un sec 3-0 ceor de la Pobeda Star Bîșnov. La cum s-au exprimat în teren, „sămădăii” erau candidați cerți la câștigarea play-outului, doar că de atunci au mai obținut doar două puncte din 9 posibile. Șanse de locul 5 mai sunt și azi, însă, pe de altă parte, există și riscul ca Gloria să termine pe poziția 8-a. Sigur, aceasta i-ar permite să joace și la anul în Liga 3-a, dar, evident, așteptările sunt ceva mai mari pentru finalul de sezon.

Sâmbătă seara (ora 18), cermeianii se reîntâlnesc cu „bulgarii”, de data aceasta pe terenul lor și speră să-i învingă din nou, cu atât mai mult cu cât victoria le lipsește atât de mult. „În etapa precedentă, cu Pecica, au avut foarte multe ocazii, am stat foarte bine în teren, mai ales în prima repriză. Am respectat ceea ce ne-a spus antrenorul, dar nu am marcat suficient. În a doua repriză, nu am mai reușit prea multe, iar pecicanii au revenit în joc și am pierdut puncte importante,  Săptama trecută am stat, ne-am pregătit normal ca pentru fiecare meci și mergem cu gândul să luăm toate punctele de la Dudeștii Vechi. Avem nevoie de ele mai ales acum, am avea liniște și încredere pentru ultima etapă. Acasă, cu Pobeda, ne-a ieșit cam tot, a fost foarte bine, am câștigat clar. Acum va fi un pic diferit, sunt mai periculoși pe terenul lor, dar noi vrem să îi atacăm cu toate forțele și să facem din nou un meci foarte bun”, spune David Popa, care a marcat un gol în meciul tur din play-out între cele două echipe. După acea partidă, Cermeiul avea 2 puncte peste Pobeda, acum sunt la egalitate, ambele cu 24.

De altfel, atacantul de 24 de ani crescut de Atletico, cu meciuri și pentru UTA în Ligile 4 și 2, este golgheterul primăverii la Cermei, cu șase reușite. Considerat unul dintre cei mai talentați atacanți ai generației sale (1997), fotbalistul originar din Aiud (județul Alba) și-ar putea relansa cariera la Cermei, după revenirea din fotbalul finlandez, de la  AC Oulu, unde a evoluat până în vara anului trecut. „Personal, nu știu ce voi face din vară, nu am nici un plan. Am jucat din plăcere la Cermei și voi vedea ce va fi. Cred că după pauza asta lungă, m-am bucurat din nou de fotbal, de fiecare antrenemant, de fiecare meci și de fiecare gol. O iau pas cu pas și încerc să-mi formez o plăcere tot mai mare și să joc tot mai bine”, mai afirmă David Popa.

Formații probabile:

Cermei: Creța – I. Pop, D. Lazăr, R. Iuga – Stoianovici, Salka, S. Popa, Bickling – Mateucă, D. Popa, Vlad.

Pobeda: Toroc – Lungu, E. Miculescu, Ardelean, Vincu – Tranculov, R. Briciu – Novac, Vasilcin, B. Rusu – Gînju.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button