Gloria LT Cermei

Pobeda și Cermeiul nu și-au făcut prea mult rău pentru binele comun! Todea: „În repriza secundă am jucat și noi mai mult la rezultat”





Chiar dacă nu mai putea cădea pe locul 9, retrogradabil, Gloria Lunca Teuz Cermei era interesată să scape și de emoțiile locului 8, căci cea mai slabă formație ce ocupă această poziție va merge și ea în județ. „Sămădăii” au atacat mai mult în prima parte a meciului de la Dudeștii Vechi, dar fără să marcheze, după care, la rândul lor, au gestionat o remiză ce le-a convenit și gazdelor de la Pobeda.

Ambele echipe au intrat  foarte rar în careurile adverse, toate situațiile de poartă venind în urma unor șuturi de la distanță. La unul dintre ele, Michel Vlad a lovit transversala. „Ne-am propus să câștigăm, am jucat destul de bine în prima repriză, în fața unei echipe despre care știam că se va apăra și va încerca să ne facă rău pe contraatac. Am avut și ghinion la șutul lui Michel, după care ne-am făcut și noi calculele, iar în repriza secundă am jucat și noi mai mult la rezultat. Rezultatul de 0-0 ne scapă de orice emoții înainte de ultima etapă, cu toate că ne-ar fi plăcut să câștigăm azi. Mă mai bucur și că nu am luat gol, dar și că nu am avut probleme cu portarul, căci nu aveam variantă de înlocuire pe bancă”, a spus Cristian Todea, antrenorul principal al cermeianilor.

Chiar dacă rămâne cu un singur succes în play-out, Cermeiul mai șanse să termine pe poziția a 5-a dacă o bate pe Curtici în ultima etapă, iar Pecica pierde acasă cu Periamul. „Chiar asta le ziceam băieților că putem termina pe locul 8, cum – de altfel – putem fi pe 5 sau 6, depindeam doar de noi. Să zicem că am făcut un mic pas azi, acum vrem să terminăm bine sezonul, cu o victorie în fața suporterilor noștri. Sigur, nu mă așteptam să câștigăm doar acel meci din turul play-outului cu Pobeda, dar, pe de altă parte, pași înainte ca și calitate a jocului am făcut. În afara primei reprize de la Periam, nu a fost meci în care să nu ne dominăm adversarul, doar că ne-am cam jucat cu ocaziile. Până la urmă, e bine că ne-am făcut punctele ce ne asigură și din punct de vedere matematic, nu era o situație scontată când am preluat echipa”, mai adăugă fostul căpitan al UTA-ei.

Pobeda Star Bîșnov și-a încheiat sezonul la cota 25 de puncte și nu mai poate coborî mai jos de locul 7. În schimb Cermeiul, mai are șansa să câștige play-outul.









2 comentarii

  1. Meci de …. Moara cu Noroc! Samadaii din Cermei contra Jandarilor curticeni! Cine face cinste ….. dupa meci!?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button