Liga a 2-a

Rușine epocală: Poli Timișoara a retrogradat sportiv în Liga 3-a și așteaptă salvarea de la Gaz Metan!





Politehnica Timișoara a retrogradat sportiv în Liga a III-a. „Alb-violeții” au cedat cu 0-1 împotriva lui FC Brașov pe stadionul „Tineretului” în manșa secundă a barajului de menținere în Liga a II-a, după 2-1 pentru brașoveni în turul de pe „Știința”. Unicul gol al meciului a fost înscris de Milcho Angelov în minutul 71: bulgarul a scăpat singur cu Păduraru după o greșeală a lui Bocșan și l-a învins pe portarul oaspeților cu un șut plasat.

Aproximativ 1000 de spectatori au asistat la partidă, dintre care 150 de suporteri ai oaspeților, care i-au lăsat fără tricouri la final pe jucătorii Politehnicii, după o nouă prestație palidă.

Din fericire pentru timișoreni, există șanse mari ca Poli să rămână în Liga a II-a, deoarece Gaz Metan Mediaș, formație retrogradată din Liga 1, este aproape de desființare.

Formații:

FC Brașov: Laur. Popescu – Rob. Gherghe, Fustar, M. Burlacu – Drăgoi, Vas. Constantin (H. Popa 82′), Piper (Leonte 73′), Dumbravă (cpt.) – Lambrinoc (Rz. Iorga 73′), Angelov (Bg. Roșu 89′), Negrean (Lascu 82′). Rezerve neutilizate: D. Mutu – Vl. Mihalcea, Toderașcu, Ad. Voicu. Antrenor: Călin Moldovan

Poli Timișoara: Păduraru – D. Radu (Sofran 69′), Mera (cpt.), Bocşan, Pamfile (Oanea 85′) – Bîrnoi (Iamandache 85′), Ignea, R. Lazăr, D. Andrei – Gerbi (Sîntean 77′), Oct. Ursu. Rezerve neutilizate: Murariu – Plumbuitu, Bakoş, Huminic, Rogosic. Antrenor: Antonio Foale

Arbitri: Iulian Călin (Ştefăneşti – Argeş) – Mihăiță Necula și Cosmin Vătămanu (ambii din Bucureşti). Rezervă: Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea).

Observatori: Teodora Albon (Cluj-Napoca) și Ciprian Prisăcaru (Târgovişte).

4 comentarii

  1. Am trecut și noi prin fazele astea.
    Nu e de râs!
    Mi-ar plăcea Poli în Liga 1. Să-i învingem și să arătăm tării că nu doar rivalitățile bucureștene contează.

    0
    0
  2. Nu-i bai,las ca vin iar sa incurajeze garoii,asa mai vad si ei un meci de liga 1)))))).Au noroc cu amaratii de la Medias si Clinceni,altfel se pregateau pt derby-uri cu Periam si Dumbravita))))).

    0
    0
    1. suporterii lui poli nu vor accepta pomana frf! vor juca in liga a treia cu tineri timisoreni! si vor repromova la anul demni si mai puternici!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button