Fotbal feminin

Repetiție convingătoare pentru semifinala Cupei: AC Piroș Security – ACS Fotbal Feminin Baia Mare 6-0





La 50 de kilometri distanță, adversarele din semifinala Cupei României la fotbal feminin au avut rezultate diametral opuse. AC Piroș Security a câștigat clar ultimul meci de pe teren propriu (6-0) din play-out, în timp ce Heniu Prundu Bârgăului a pierdut, 1-2, la Timișoara, cu Poli și – probabil – și-a luat adio de la titlul de campioană a României.

Pe „Banatul” din Sânnicolau Mic, „leoaicele” au făcut spectacol în fața „domnițelor râului”, care vor termina play-outul pe locul 2, în spatele adversarului de azi. Kugler a dechis tabela cu un șut de la 22 de metri, iar golgheterul Ligii 1, Sally Mansour, a majorat scorul 14 minute mai târziu după centrarea lui Prunar. Tomescu a marcat și ea cu un șut la vinlu de la distanță, în minutul 42, iar Vanu a făcut „pokerul“ chiar înainte de pauză, după pasa filtrantă a lui Bozian.

În actul secund, pe teren a apărut și Melisa Olariu, revenită la echipă dupăo perioadă de absență, iar Cuedan a repetat mai mult pentru confruntarea de Cupă, pe faza defensivă. Chiar și așa, s-a conturat scorul de tenis, după stângul puternic al lui Varga (min. 53) și a doua reușită a meciului a egiptencei Mansour, care a fost pe fază la un balon scăpat în față de portarul advers. 6-0 era încă din minutul 61 și așa a rămas până la ultimul fluier al arbitrului.

Cuedan: „Fetele au făcut un meci bun azi, cu Heniu sperăm să producem surpriza”

Automat, gândurile formației arădene se îndreaptă spre meciul de Cupă, de miercuri (ora 17,30), cu Heniu Prundu Bârgăului, formație care – probabil – va termina tot în spatele fetelor de la Olimpia Cluj și acest sezon de Liga 1. „Am aflat de eșecul lor de la Timișoara, dar nu știu cât schimbă acest rezultat datale meciului cu noi. Poate, vor fi și mai motivate, căci ar fi șansa lor să câștige un trofeu în acest sezon. E clar că presiunea va fi pe ele, pe când noi nu avem nimic de pierdut. Știm că jucăm într-o competiție a surprizelor și vrem să producem și noi una miercuri. Sper să oferim și niște surprize tactice, pe care le-am exersat azi cu cu fetele din Baia Mare, într-un meci bun din partea elevelor mele. Mă bucur și de revenirea Melisei Olariu, ea îmi oferă variante mai multe de prim <<11>> pe miercuri. Dacă, cumva, domnul Piroș o va convinge și pe Andreea Bălaș să vină acasă pentru acest meci ar fi și mai bine, dacă nu, noi oricum trebuie să dăm tot ceea ce avem mai bun, încercând să mergem în finala de la București, de pe 5 iunie”, a punctat Dan Cuedan, antrenorul lui AC Piroș Security,

Formații:

AC Piroș Security: Maha – Cauni, Granados, A. Ion, Tomescu – Prunar, Bozian (52 Stanoiev), Varga, Kugler – Vanu (46 Olariu), Salwa Mansour. Antrenor: Dan Cuedan

Baia Mare: Szoke – Indrei, Boftea, Șut, Butuza, Marița, Indrecan, Gavriș, Țărău, Tițu, Desemerean. A mai jucat: Haim

Arbitri: Claudiu Gaitin – Patrik Sandu, Marius Talpoș (toți din Timișoara)

FOTO: Ciprian Petcuț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button