Volei

Primele succese arădene ale anului în beach-volley, la categoria speranţe

În organizarea clubului CS Provolei Arad, sprijinit de ISJ Arad, s-a desfășurat în weekend ediția a III-a a Cupei Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” la volei pe plajă – categoria speranțe, competiție înscrisă în calendarul competițional al Federației Române de Volei.

Sportivele născute în 2010 și 2011, formând 11 echipe, au jucat pe terenul de volei pe plajă din incinta școlii arădene, iar fetele (13 echipe) născute în 2008 și 2009 și băieții (12 echipe) născuți în 2007 și mai tineri au jucat pe cele două terenuri din incinta bazei DJTS Arad. La feminin, pe primele trei locuri s-au clasat: 1. Aioanei Andreea/Ispas Sara; 2. Cherecheș Anamaria/Kiss Vanesa; 3. Bugi Sara/Oniga Tatiana.

Pe cele două terenuri ale bazei DJTS Arad, fetele și băieții din Arad au făcut legea: la fete s-a impus perechea Fekete Briana – elevă la Școala Gimnazială ,,Avram Iancu” Arad / Rosenfeld Bugele Maya de la Westar Arad; 2. ACS Atomic Blaj; 3. Iuga Carla/Sîrb Raluca de la Westar Arad. La băieți, perechea Ispas David/Bichilie Denis, de la CS Provolei Arad a câştigat competiția fără set pierdut. Pe locul 2 s-a clasat CS Ocna Mureș, iar pe 3, CSM București.

Aceasta a fost prima competiție oficială de beach-volley la Arad, oraş ce va găzdui mai multe turnee în vară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button