Fotbal judeteanFrontiera Curtici - arhivă liga 3

VI-FE pune mâna pe Cupa României, dar trupa lui Gio a murit frumos: Victoria Felnac – Viitorul Arad 3-1





După ce ACB Ineu s-a încununat campioană a Ligii a 4-a, rămânea de stabilit câștigătoarea Cupei României, dintre Victoria Felnac și Viitorul Arad, care s-au întâlnit în această după-amiază pe terenul „Pădurice”, din Pecica. La capătul unui meci cu multe ocazii, deschis oricărui rezultat, divizionara a patra a fost ceva mai pragmatică și și-a valorificat statutul de favorită  în fața teamului din al doilea eșalon județean, condus de Giovanni Catanzariti, care pierde în premieră un meci oficial în acest sezon: 1-3!

Felnacul își putea face meciul ușor încă din primul minut de joc, când Ghergar a încercat să-l lobeze pe Dagău de la 25 de metri, portarul Viitorului a atins ușor balonul ce s-a dus în bară, iar Brozbic a îndepărtat pericolul. Câteva minute mai târziu, mingea a ajuns în celălalt careu, la Mitu, care a fost dezechilibrat ușor de Tomuț și nu a mai putut finaliza. Până în minutul 15, VI-FE a mai avut două șanse, prin Pasăre (șut din 12 metri de puțin peste poartă) și  Ponta (finalizare cu stângul în brațele lui Dagău). Dincolo, tot Bebe Mitu a apărut periculos în careu, dar șutul său cu stânga a fost pe direcția lui Nichici, portarul lui Ciba în Cupă. Drîglă a replicat cu un șut cu efect pe lângă vinclu, pentru ca Nicichi să-și salveze echipa la execuția puternică pe colțul scurt a lui Ungureanu. Trupa lui Flavius Pavel parcă a atacat mai mult pe finalul reprizei și, chiar înainte ca Jurcă să trimityă echipele la vestiare, Adi Popa a lovit bara de la colțul lung după o centrare din dreapta.

Echilibrul nu a durat mult și în actul secund, căci prim divizionara județeană a deschis tabela după doar 7 minute de joc. Măgulean a centrat lung din drepta, Ghergar a așezat balonul cu capul în 5 metri, de unde Dan Puie a trimis cu stângul în plasă. După doar un minut, Bulboacă a primit o centrare ideală de la Popa, însă, în loc să pună capul, a treluat cu latul peste poartă. După o oră de joc, Vezan i-a dat mari emoții lui Nichici cu o lovitură liberă de la 22 de metri ce a trecut de puțin peste transversală. 5 minute mai târziu a fost rândul Mezo să reia peste poartă din poziție bună, centrarea venind de la Mihăilă. Minutul 75 a venit cu câte o ocazie de ambele părți. Mai întâi, Drîglă a tras telefonat din careu, iar pe contra rapidă, Mitu a așezat în 12 metri pentru Bulboacă, care a tras defectuos.

Și, totuși, divizioanara a cincea a obținut ceea ce merita, golul de 1-1. Acesta a căzut în minutul 77, dintr-un penalty dictat de Jurcă la hențul în careu făcut de Istin la centrarea lui Ungureanu. Adi „Cursă” Popa a marcat precis în stânga lui Nichici, care se aruncase în colțul opus.  VI-FE a fost ceva mai pragmatică și la următoarea ocazie avea să treacă din nou în avantaj.  În minutul 83, Drîglă a centrat din stânga, iar nou-intratul Dancă a marcat cu capul de la colțul opus pentru 2-1. Liderul seriei B a Ligii a 5-a a murit frumos, căci Vezan a nimerit a doua bară pentru echipa sa după o lovitură cu capul din careul mic. În cel de-al patrulea minut de prelungire, pe o contră la care cei de la Viitorul nu s-au mai întors în apărare, Puie a pătruns perpendicular, l-a driblat și pe Dagău și a trimis în fața porții goale, unde se afla Sârbu.

Formații: 

Felnac: Nichici – A. Ponta, Tomuț, Istin, Edu (78 Mocan) – S. Măguelan, R. Fritea (78 Dancă), Pasăre, Drîglă, – Ghergar (58 Sârbu), Puie. Antrenor: Lucian Ciba.

Viitorul: Dagău – Mihăilă, Brozbic, Vidac (31 Gîdea), Mezo (83 P. Pavel) – A. Popa, Ungureanu, Cotuna, Bulboacă (87 Catanzariti) – Vezan – Mitu (87 Fl. Pavel). Antrenor: Flavius Pavel

Arbitri: Tudor Jurcă – Cristian Cășuț, Lucian Berariu. Observatori AJF: Leontin Buda, Gheorghe Sfăt.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button