Fotbal judetean

Ineul a repetat pentru barajul de promovare în Liga 3-a în compania juniorilor mari ai UTA-ei





Campioana județului Arad mai are de trecut hopul barajului pentru a-și îndeplini obiectivul stagional. ACB Ineu dă piept cu Recolta Dănceu (județul Mehedinți) în drumul său spre Liga 3-a, în dublă manșă, pe 18  și 25 iunie, stafful tehnic având dificila misiune de a-și ține jucătorii în priză într-o perioadă a concediilor.

Pentru penultima repetiție înainte de vizita oltenilor în Țara Zărandului, ineuanii au întâlnit formația de juuniori mari a UTA-ei a lui Sandu Gaica și Adi Ungur, lipsită de aportul internaționalilor U17, Iurasciuc, Pop și Cibi. Divizionara a patra s-a impus cu 3-1, după ce scorul pauzei a fost 1-0.

Juniorul Nica a deschis tabela la mijlocul primeipărți după o lovitură liberă executată de la 25 de metri lateral dreapta. Intrat pe teren la pauză, Dan Mâneran a marcat și el spectaculos, din colțul careului de 16 metri, în cros, pentru 2-0. Cu 18 minute înainte de final, Cristi Mihai i-a băgat pe „roș-albi” în joc cu șut de la 25 de metri, portarul Tulcan fiind puțin mascat de colegii săi. Diferența de două goluri s-a refăcut cu trei minute înaintea ultimului fluier, când Mâneran a scăpat în stângă, a pasat în fața porții și Bota a deviat balonul în proprie poartă.

Ineuanii nu au putut conta pe căpitanul Hulbăr (învoit), dar nici pe Varga și Răsvanță, ușor accidentați. „Am folosit două garnituri, am dorit să ținem în priză toți jucătorii, căci vom avea nevoie de toată lumea pentru baraj. Aceste trei săptămâni între ultima etapă de campionat și primul meci cu Dănceul nu sunt ușor de gestionat, cu toate că eu am mai trecut printr-o situație similară în 2011 la Vladimirescu, când am scos-o cu bine la capăt. Nu pot spune că sunt pe deplin mulțumit după jocul cu juniorii UTA-ei, au fost lucruri bune, dar și mai puțin bune, o să încercăm să le îndreptăm prin antrenamente pe cele negative. Joi, ne-au promis cei de la Curtici că vor juca cu noi, sper să arătăm și mai bine”, ne-a declarat Cristi Sculici, antrenorul principal al ACB-ului.

Formații:

ACB Ineu: Merșca  (46 Tulcan) – Voștinar (46 Toader), Karmanoczky (70 Șerban), R. Șerban (46 P. Codrea), Nica – Zdrențan  (46 Bărdan) – Jurj (46 Dan Mâneran), Wilmer (46 Rucăreanu), Spătaru (46 D. Florea), Balaci (70 Jurj) – Banam.

UTA U19: Malița – Manoilă, Roșu, Bokse, Sarkozi – Mihai, Ristin – Popa, Andreaș, Ronai – Mercioiu. Au mai jucat: Popescu, Bota, Caia, Călin, Mitu, Covaci, Morar









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button