Alte sporturi

Tenismenii „tricolori” au făcut furori pe zgura arădeană, la turneul internaţional Hai Cup!





Turneul de categoria 1 Tennis Europe Hai Cup, a 13-a ediţie, a strâns sportivi din 11 țări pe zgura arădeană de la Baza „UTA -Tenis Profi”. Director de turneu a fost Ovidiu Fereştean, iar arbitru principal Andrei Bardan. Reprezentanții României au câștigat întrecerile de simplu și dublu feminin, în timp ce la dublu masculin au pierdut în finală.

Arădeanca Medeea Fereștean a fost învinsă în turul secund de cea care a câștigat competiția feminină atât la simplu, cât și la dublu. La simplu feminin a fost o finală românească, Andreea Olariu câștigând cu 6-1, 6-1 în ultimul act cu Maria Pop. Arădeanca Fereștean a trecut cu un dublu 6-0 de maghiara Kamila Klembucz în primul tur, dar a cedat cu același scor în fața lui Olariu. La dublu feminin, Fereștean a făcut pereche cu compatrioata Veronica Cervac, fiind învinse de Laura Fizel / Panni Rekedt-Nagy cu 6-2, 6-2. Cuplul maghiar avea să ajungă până în finală, în care Olariu și Pop s-au impus cu 6-3, 6-2.

Victorii româneşti la feminin, dar şi la simplu masculin

În întrecerea de simplu a băieților, toți cei patru jucători calificați în penultimul act au fost români. Lucas Milos s-a impus cu 7-6 (8), 6-4 în fața lui Patrik Bolduț în finală. Competiția de dublu masculin a fost singura în care s-au impus sportivi din afara României. Austriacul Hector Freitas și moldoveanul Egor Tsvetkov au câștigat cu 6-2, 6-7 (4) [10-5] finala cu Ștefan Chindriș și Tudor Preda.

Aradul va mai găzdui două competiții internaționale în această vară, Fed Cup Junior Summer Cup U18 feminin, la final de iulie și Tennis Europe Hai Cup U14 (categoria a 3-a), în perioada 22-28 august. Până atunci, în orașul nostru se mai dispută Cupa Hai (cu startul în 18 iunie), Cupa Rotary Intersport (25 iunie) și Cupa UTA (9 iulie).

FOTO: Sport4fun Timişoara (Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button