UTA Arad

Eșecuri internaționale pentru Vukcevic, Isac și Miculescu, „decarul” UTA-ei s-a remarcat cu un „assist” în Slovacia!





Una caldă, alta rece pentru naționala Muntenegrului și Marko Vukcevic în Liga Națiunilor. După ce a marcat contra României, în succesul cu 2-0, fundașul dreapta al UTA-ei a fost integralist pentru echipa sa în Finlanda și a ieșit învins de pe teren. Pohjanpalo a marcat în minutele 31 și 38 pentru nordici, care acumulează 4 puncte în clasamentul grupei, după remiza (1-1) de sâmbătă , tot de acasă, cu Bosnia – Herțegovina.

În amicalul României U21 în Slovacia, David Miculescu a fost titularizat de Florin Bratu. „Decarul” UTA-ei a avut o ocazie în minutul 8, dar şutul său a fost respins de portarul advers. Gazdele au deschis scorul în minutul 18 prin Tucny, dar „tricolorii mici” au întors rezultatul până la pauză, după golurile înscrise de Markovic şi Corbu.

În minutul 46, Miculescu a centrat în careu pentru Markovic, iar jucătorul Craiovei a făcut 3-1. Slovacii au redus din diferenţă prin Vojtko, din penalty, în minutul 54. Nouă minute mai târziu, Damian Isac l-a înlocuit pe Victor Dican, iar după alte zece minute, Miculescu a fost înlocuit de Cîmpanu.

Gazdele au punctat de două ori pe final de meci, prin Kelemen şi Kapralik şi au consfinţit al doilea eşec, 3-4, din această perioadă pentru România U21, după 0-2 cu Georgia, din urmă cu cinci zile.

FOTO: frf.ro

4 comentarii

  1. Nu exista „calda sau rece”…Conducatorii FRF si LPF,comisii sunt niste trepadusi de prost gust…Ei se cred Mafalda…Cand vorbesti de clica Burleanu,Iorgulescu,Mihai Stoichita,vorbim de o dictatura…Sfideaza pe toata lumea si daca eventual cuiva nu-i convine,vin represaliile imediate..Toti sunt pe o mana…Ce plantezi,culegi…Este exact performanta unor habarnisti,pe interese….

    0
    0
  2. Cum sa castigie Romania cand Puscas ala nu stie a trage pe poarta, sutand cu poarta goala un sut haotic de tot rasul !!! In campionat, Tanase, Ivan ,Camora, Burca etc. sunt zmei iar cand ies afara, VARZA !!! Cei care joaca afara, nu mai au chef si sunt rezerve de lux !!! Unde este Nationala Romaniei de odinioara ? Ziceti D-le Burleanu si Stoichita la al 3 lea mandat ? DEMISIA va rog !!!

    0
    0
  3. Ar trebui să luăm exemplul ungurilor care au început o construcție sănătoasă, de jos de la baze sportive pt. copii.
    Și când mă gândesc că cu ceva ani îi băteam pe unde-i prindeam !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button