Alte sporturi

CS Sportsin şi-a adus tenismenă de Wimbledon: Cristina Dinu e noua achiziţie a clubului arădean!





Clubul Sportiv Sportsin Arad a mai legitimat o sportivă cunoscută în tenisul românesc: Cristina Dinu. Bucureșteanca de 29 de ani este a 11-a tricoloră în ierarhia WTA la simplu, poziția 255, urmând a concura, săptămâna viitoare, în calificările turneului de Grand Slam de la Wimbledon!

Dinu devine astfel cea mai bine clasată tenismenă a ierarhei de simplu WTA, din cadrul clubului arădean condus de colegul nostru, Călin Moga. În 30 septembrie 2013, Dinu avea cea mai bună clasare a sa la simplu, 179, în timp ce în 20 mai 2019 ocupa cea mai înaltă poziție la dublu, 153. Nu mai puțin de 23 de titluri ITF la simplu are în palmares Dinu, șase fiind cucerite în sezonul trecut, trei dintre ele cu premii de 25.000 de dolari.

„Sunt prieten cu Cristina de mai mulți ani și i-am oferit oportunitatea de a veni la mine în club, pe lângă Andreea și Ioana, mai ales că era de nouă ani la CSM București, club care nu a căutat-o niciodată ca să o întrebe măcar dacă are nevoie de ceva. Mă bucur de fiecare dată când mă întâlnesc cu ea și o sprijin când are nevoie de ajutor”, ne-a declarat Călin Moga, președintele clubului de pe Mureş.

Cristina Dinu se alătură Ioanei Roșca și Andreei Roșca, tenismene care au semnat şi ele cu CS Sportsin.

(foto: Sport Pictures, Răzvan Păsărică)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button