UTA Arad

Și aventurile lui Ongaro și Shlyakov sunt ca și încheiate la UTA!





A trecut exact o săptămână de la oficializarea precedentului transfer al UTA-ei pentru sezonul ce vine. Conducerea arădenilor a confirmat venirea fundașului albanez Erion Hoxhallari, iar de atunci antrenorul Ilie Poenaru și „oficialii” arădeni au înroșit telefoanele și își verifică de zece ori pe zi e-mailurile cu propuneri pentru ultimele achiziții.

Pe lângă juniorul Raul Steau, care e ca și luat pentru postul de mijlocaș lateral dreapta sau stânga, variantă la David Miculescu, „Bătrâna Doamnă” mai caută cinci fotbaliști. Doi cu pretenții de titulari, un fundaș stânga și un mijlocaș central box to box, lângă Batha, în timp ce ceilalți trei ar pleca de pe bancă și ne referim la un fundaș central, un mijlocaș de bandă și un al doilea atacant, prima schimbare la Keseru.

Discuții există, unele dintre ele foarte avansate, dar semnăturile pe contracte lipsesc încă. Ceea ce este aproape sigur, în schimb, ar fi decizia lui Ilie Poenaru de a nu mai continua cu Evgeniy Shlyakov și Easton Ongaro, ultimii utiști din vechiul lot în jurul cărora existau semne de întrebare. Se pare că noul „principal” al arădenilor își dorește un fundaș stânga ceva mai ofensiv, cu o calitate superioară la centrări față de jucătorul rus, în timp ce pentru poziția de vârf „vânează” un fotbalist ceva mai mobil decât canadianul de 1,98 metri.  Pe undeva, contează și faptul că atât Shlyakov, cât și Ongaro au statut de jucători extracomunitari.









44 comentarii

  1. Cred că e cel puțin dubios să dai din mână doi jucători cu unele calități și să te lași descoperit, cât timp n-ai încă alte variante pe post, cum se zice dai vrabia din mână pe cioara de pe gard.

    0
    0
      1. Ongaro a marcat un gol in 48 minute jucate. Cand a fost adus s-a scris ca are si pasaport italian, deci nu este extracomunitar.

        0
        0
    1. Stai liniștit ca din moment ce sa renunțat Evgheni exista deja un înlocuitor.
      Totusi nu renunti la ceva sigur daca nu ai varianta de rezerva.
      Asa de nepriceputi nu sunt nici cei de la conducere.
      Numa ca multi scriu aici ca sa mestece ra ha tul.
      #DoarUTA

      0
      0
    1. Bine ca esti tu informat si le stii pe toate.
      Si crezi ca altundeva nu sunt restante desteptule.
      Ia mai dute si canta la alta masa

      0
      0
  2. Intai l-ati cerut pe Poenaru ca e cel mai bun, acum cand face curatenie, spune-ti ca nu-i bine.
    Am ajuns sa plangem dupa Shlyakov? Cu tot respectul pentru ce a facut pentru UTA, dar e slab. A facut cateva jocuri mai bune contra unor echipe foarte slabe, in rest e lent, pe ofensiva zero si cu mai multe greseli in defensiva din care s-au luat goluri…
    Ongaro, o fi el tanar, dar e fragil, lent si moale… se vede ca nu face fata in Liga1.
    Eu spun ca au procedat bine cu acesti jucatori.

    0
    0
  3. Eu cred ca trebuie sa fim echilibrati si corecti in aprecieri. Parerea mea este ca Ongaro este mult sub nivelul valoric cerut. Poate juca doar in careu…la un eventual ” hei rup”, ca e inalt. Dar…fotbal modern ( dribling, pasa, viteza )..nu poate, nu stie e chiar lent. Shlyakov a fost adus pentru fundas dreapta, apoi a venit si Vuccevici si a fost pus in stanga, unde Baraviskas nu a corespuns. De bine, de rau, Shlyakov a fost un titular cert si nu a produs mari si dese erori (.. ca altii), dar e adevarat si ca pe stanga, in atac, se intorcea, pe piciorul drept, cind centra. Eu zic ca ar trebui retinut. Luni incep pregatirile si sint prea multe locuri…goale. UTA nu prea are bani ( decit cei luati pe abonamente – ca Meszar nu a vrut…investitori) asa ca nu prea are cu ce lua. Se asteapta, ca deobicei,…” last minute”, dar atunci te poti fenta cu jucatori care, fie au fost accidentati, fie sint ” navetisti”, ca multi adusi de UTA, cu nume, dar… fara valoare, dar pe bani buni. Ce vom face …de exemplu, daca Keseru se va accidenta dupa 3-4 meciuri ?. Sa speram…ca a spera,.. nu costa. Dar nu vad a putea face un lot mai bun, ca anii trecuti,,,,ceea ce spune destule despre anul viitor.

    0
    0
    1. Doctore…incepi bine comentariul,ba chiar aproape corect si inchei din nou cu spinul din talpa ta..Meszar…Termina cu rafuielile tale personale sau cel putin, asterne un comentariu pertinent de unde iti vine aceasta repulsie directa si personala,ca sa te intelegem si noi,poate ca vom reusi..daca ai ceva fondat…Asteptam,daca nu te deranjam prea mult…Ori e alba,ori e neagra…Ce naiba?

      0
      0
  4. De plecat tot pleaca dar de venit mai vin ceva jucatori la uta sau iar se transfera pe final jucatorii ce nu au avut loc la alte echipe ?

    0
    0
  5. Sa transferat 5 jucători, dar au aflat doar abonații, restul mai așteptați cu știrile, forza uta oriunde, oricând

    0
    0
    1. Cine Steau, Miau, Bleau, astia sunt de completat lista de 23, noi suntem curiosi daca mai vin JUCATORI. Ca anul asta…si la ce echipe vin din B, ma tem de ce e mai rau…

      0
      0
    2. Serios?@Vanter,te credeam om serios…Tu crezi ca noi,abonatii,primim stiri in privat,cu dedicatii,din partea clubului sau @sportarad?Gafa!Cum sa gandesti asa ceva?Atat doar ca noi nu punem „botul” la „Radio Santz”…Poate o mai gandesti in liniste!Bafta si multa sanatate!

      0
      0
  6. Eu cred ca deja sunt înțeleși cu jucătorii pe acele posturi și din aceasta cauza se renunța la cei doi ca ma gândesc ca din motivul sa vadă dacă aduc ceva mai bun iau ținut pe cei doi pana acum

    0
    0
  7. potrivit lui Shlyakov, clubul vrea să semneze un nou contract cu el, dar Shlyakov însuși nu a fost de acord cu astfel de condiții și tot felul de întârzieri.

    0
    0
  8. Daca se accidenteaza Keseru de ce sa nu promovezi un junior din academie ?Cand Domide a fost promovat,cate vorbe sau spus pe seama lui si totusi a ajuns unde nu stiu daca unul(nu numai de la UTA dar din Liga mioritica )va ajunge,doar cu conditia sa munceasca ca el la antrenamente si dupa si sa duca o viata sportiva la fel.

    0
    0
  9. Totusi, ILIE POENARU, stie cel mai bine de ce jucatori are nevoie ,trebuie doar rabdare si totul se va afla cand sunt contractele semnate cu jucatorii ce vor sa vina !!! FORTA UTA Arad !!!

    0
    0
    1. Mai@Anonim…Prostia mea simpla este asumata…Poti sa ma jignesti la nesfarstit daca asta iti face placere,nu ma deranjeaza…Ca esti ofuscat,este alta treaba a ta,personala…Nu le stiu pe toate,dar am acel simt de previziune,din experianta unuia foarte vechi…Niciodata nu m-am inselat,absolut niciodata…Ti-am mai scris asta…Prostia crasa nu se compara cu demnitatea…Tu nu esti nici demn si nici prost…Prostia nevinovata se iarta,idiotenia niciodata,in vecii vecilor!Te rog sa nu mai insisti in tembelitate…Esti mai prost decat intunecimea mintii,daca vrei sa ne jignim,fara rost…Mai bine taci,taci…Mistretul cu colti de argint..

      0
      0
  10. Poenaru nu-i prost….stie ca face….stie ce buget are si la ce s-a inhamat……ca sa schimbi jocul si mentalitatea la echipa trebuie sa schimbi si jucatori……rusul nu era rau dar avea deja un joc lent,previzibil cu multe centrari aiurea iar canadianul parea din alt film,comunica greu cu colegii si avea tehnica precara….io sper ca Poenaru are deja transferati 3-4 jucatori mult mai buni pe care sa se poata baza in noul campionat si care sa aduca o schimbare in bine in jocul echipei….il consider unul din cei mai inteligenti antrenori pe care i-am avut in ultimii 20-30 de ani…..in primul rand e si un foarte bun psiholog si asta conteaza foarte mult…

    0
    0
  11. Asa este, POENARU este un antrenor istet si destept,stie ce sa le ceara de la jucatori pt. a da randamentul pozitiv pe teren,un antrenor daca are stabilitate financiara la UTA., cu siguranta rezultatele bune vor aparea la UTA. si noi toti utistii de pretutindeni vom fi multumiti !!!

    0
    0
  12. TOTUL pornește de la bani!
    Se fac pași înainte, pași mici și siguri, totul ținut în secret.
    Și dacă există scrisori de garanții bancare?
    Dacă acești investitori nu sunt suficient de potenți financiar, de ce nu se caută zi și noapte alte variante viabile ?
    Sunt persoane în club care au în fișa postului aceste obligații!
    Timpul trece leafa merge și noi cu drag muncim în PLAY-OUT!
    Noi, suporterii am achiziționat și aceste abonamente mai scumpe, conducerea face totul pentru a duce UTA în PLAY-OFF?!

    0
    0
  13. atât vă bateti cu pumnii in piept unii abonati că voi sustineti cu bani clubul:))) 600×3000=1milion optsute:5 = vreo 340-350 de mii de euro. ăsta e buget de playout la liga a doua!

    0
    0
    1. @Florin.
      Asta e ideea, nu despre abonamentele achiziționate cu greu de unii:
      TOTUL pornește de la bani!
      Se fac pași înainte, pași mici și siguri, totul ținut în secret.
      Și dacă există scrisori de garanții bancare?
      Dacă acești investitori nu sunt suficient de potenți financiar, de ce nu se caută zi și noapte alte variante viabile ?
      Sunt persoane în club care au în fișa postului aceste obligații!
      Timpul trece leafa merge și noi cu drag muncim în PLAY-OUT!

      0
      0
      1. de unde știi tu că nu sunt potenti financiar? poate sunt înțeleși deja! hai să mai avem puțină rabdare! nici o echipă nu a făcut încă nici transferuri importante si nici obiective declarate. eu cred că se pregatesc lucruri promițătoare la UTA, am depășit si acest prag psihologic care a fost al doilea sezon după promovare, care din 79 incoace mereu insemna retrogradarea !

        0
        0
        1. Am vorbit cu un angajat, bun amic, Apreotese are peste 1200 TIR-uri, are Fabrica in Cehia, are si alte afaceri. Credeti ca Ilie dDumitrescu „pune botul”,.. daca nu cunoaste situatia ? Sa fim sriosi ! Problema e nu ca investitorii nu ar avea bani, ci ca i-ar da la UTA doar daca ar putea participa la decizii. Iar Meszar- sustinut de Primarie si politic,…are situatie dominanta, privilegiata, si nu vrea asta. Nu va pleca dev la UTA…de bunavoie.

          0
          0
          1. Poti vorbi si tot ciudat vei ramane,doctore,,Si Dunca are TIR-uri,pe Cimisoara si nu s-a bagat la fotbal la Resita si pe la Poli…Tot idiotenii aberezi…Tu ai ce ai cu Meszar personal,de parca ti-a furat boii de la caruta ta personala…Ce treaba are Ilie Dumitrescu?Este total nevinovat fata de oricine..Vrei o marioneta,maimutza cu multe probleme personale,conducator la UTA?Doctore,la cata minte ai,l-ai aduce pe Mitica Dragomir,Marginean Limoniu,sau pe toti trepadusii fara angajamente,de pe la Jiji TV,analisti,la UTA…Ai fi in stare…Esti medic,omule,intelectual,unii se lasa pe mainile tale,ca sanatate…Esti normal la cap?Esti sanatos?Ma cam indoiesc..:-)))

            0
            0
  14. Shyakov e bun. Macar ca rezerva/concurenta pentru Vukcevic. Ongaro e ieftin si are potential. Nu cred ca a primit destule sanse.

    0
    0
  15. Ongaro,copil nevinovat…Nu are nici o treaba realistica…Pe Shlyakov nu l-as fi concediat,in cazul ca ar fi acceptat banca de rezerve…Cei mai greu incercati jucatori in fotbalul modern sunt fundasii laterali si mijlocasii de constructie,Box to Box…Fundasii laterali sunt cei mai de travaliu,sus-jos,centrari…Ca Vukcevici nu a excelat,o stim,dar Shlyakov nici macar atat..Greoi in miscari,foarte multe greseli personale,dueluri pierdute,pase la adversar.A pierdut mai mereu contactul cu adversarii directi..Nu contest ca a facut si meciuri bune,multe…Insuficient insa,pe banda sa stanga,aproape inexistent ofensiv…Cifrele sale sunt cam negative…Sper si cred ca nu este dat afara din cauza ca este de origine rusa..Sportul nu are voie sa fie amesecat cu politica sau razboi…Eu l-as mai tine in lot pe Shlyakov.Asa cred…Parerea mea personala…

    0
    0
    1. Se poate sa fie si din cauza nationalitatii. Ca muncitor extracomunitar, ca sa poti munci intr-o tara din EU, iti trebuie un permis special de munca, aprobat la emigrari si ministere…nu e usor de obtinut. Iar dc mai vb ca e si rus…poate e si mai greu de obtinut in zilele acestea…

      0
      0
  16. UTA transferă din Coasta de Fildeș scrie Fanatik doi jucatori de la academia lui Mariko Daouda, mare rușine ca la București se stiu transferurile facute la UTA iar presa locală nu stie nimic.

    0
    0
    1. doar nu ai vrea sa se laude Daouda in presa locala ca duce jucatori din Africa … normal ca se lauda la bucuresti … daca o fi adevarat, bineinteles …

      0
      0
  17. FANATIK a aflat că fundașul central Diabi Abdoul Kader și mijlocașul Diallo Tidiane sunt cei doi jucători care vor fi aduși în această vară la Arad. Ambii au vârsta de 17 ani și evoluează la academia lui Mariko Daouda, fost jucător în Liga 1 la Universitatea Craiova.

    0
    0
  18. Acuma nu vreau sa fiu rau cu voi….. da o meritati! UTA nu are nevoie sa „cumpere” jucatori…. are propii juniori, aradeni….. poate devenii cea ce va doriti! Echipa cu cei mai multi juniori si „aradeni” ….. cam ca …. Mediasul!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button