Fotbal judetean

Național Sebiș și-a primit medaliile de campioană a Seriei B a Ligii a 6-a! Borlea: „Nu vizăm neapărat promovarea în Liga 4-a din primul an!”





Național Sebiș, Viitorul Sintea Mică și Voința Sintea Mare sunt echipele care vor juca din toamnă în Liga 5-a, însă una este campioana seriei B. Este vorba despre fosta divizionară a treia de pe malul Crișului Alb, care a demarat un alt proiect ce s-a concretizat cu o primă promovare. Mai mult, conducerea Asociației Județene de Fotbal Arad, reprezentată de Răzvan Cadar și Andras Mako, le-a înmânat medaliile de campioni sebișenilor aseară, după succesul cu 4-0 contra celor de la Progresul Dieci. Cupa a fost ridicată deasupra capului de căpitanul Claudiu Feieș, fratele primarului Cristi Feieș.

Succesul „alb-albaștrilor” a fost semnat de Păiușan 7, Palcu 37, Indreica 68 și 74. „Meciul cu Dieci a fost la discreția noastră, oricum eram matematic pe primul loc, dar am vrut o victorie în fața propriilor spectatori, căci ultima impresie contează. Au fost și acum peste 200 de sebișeni la meci și am reușit să le oferim un spectacol fotbalistic frumos. În  iarnă, am promovat cinci jucători de la grupa de copii de 15 ani, care au jucat aproape meci de meci, sunt o temelie bună pentru ceea ce vrem să construim la Sebiș. A fost un parcurs dificil doar sub aspectul faptului că majoritatea seniorilor lucrează, noi nu avem salarii, dar când am fost toți, a fost bine. Am avut echipa cu una dintre cele mai mici medii de vârstă dintre toate ligile județene. Sunt mulțumit de cum au decurs toate lucrurile, a fost o colaborare bună cu antrenorul Flavius Raț, ne-a mai ajutat și Dorel Balint, care a și jucat până s-a accidentat. În Liga a 5-a vrem să pregătim o echipă care să facă față în Liga a 4-a, deci nu vizăm neapărat promovarea din primul an. Vrem să fie totul natural, doar cu jucători din zonă, pentru asta vom continua să căutăm jucători cu experiență care să ne ajute în acest demers. Ieri, am primit medaliile de campioni județeni în Liga 6-a din mâna  președintelui AJF, Răzvan Cadar, ne-am bucurat cu toții și am sărbătorit așa cum se cuvine până tărziu în noapte. Vrem să mulțumim Consiliului Local, domnului primar Cristian Feieș care vine și el din iarbă, fără ei nu am fi putut să continuăm munca la Național Sebi. Le mulțumesc și colaboratorilor mei din stafful tehnic, jucătorilor, toți s-au dăruit și au tratat cu seriozitate fotbalul. Le mulțumesc bineînțeles și suporterilor care au fost alături de noi meci de meci și sperăm noi ca din sezonul viitor să fie și mai mulți, avem nevoie de încurajările lor”, a declarat Radu Borlea, președintele celor de la Național Sebiș.

Contra celor de la Dieci, Național Sebiș a evoluat în formula: Sârb – Daniel Lazăr (81 D. Dance), Onoc, Cl. Feieș, Deliman, Alb, Sandu (77 Faur), Buia (46 Brad), Palcu (53 Indreica), Dragoș (46 Boroștean), Păulișan.









2 comentarii

  1. Lucian, au promovat din liga 6 tot in liga 6? Asta da promovare! Se poate sa fi mai atent cand scrii un articol?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button