Arhivă articole

Oamenii de afaceri arădeni, surprinși că au rămas pe dinafară în „proiectul UTA”: „Eram convinși că am fi dus clubul la un alt nivel!”


În cursul acestei seri, a venit și poziția oamenilor de afaceri care ar fi dorit să se implice financiar la UTA, dar au fost refuzați de actuala conducere „roș-albă”. Alexandru Meszar și-a asumat această decizie nepopulară, precizând – printre altele – că asocierea cu noii parteneri ”ar fi creat ambiții, orgolii și grupulețe atât în interiorul clubului cât și la nivel local, exact de ce UTA nu are nevoie”. 

În comunicatul de mai jos, semnatarii: Simion Apreutese, Cătălin Juncan, Rudolf Vizental și Marius Grada încearcă să demonteze sau explice din punctul de vedere cele afirmate de conducătorul de facto al „Bătrânei Doamne”, concluzia fiind aceea că: „Eram convinși că am fi adus UTA la un alt nivel”. Dar, vă redăm mai jos punctul de vedere al acestor oameni de afaceri:

Pentru UTA, pentru Arad

Am aflat cu surprindere despre decizia domnului Alexandru Meszar, de a „nu mai asocia UTA” cu grupul nostru de investitori, hotărâre luată într-un moment în care discuțiile păreau foarte aproape de finalizare. 

Decizia, anunțată de domnul Meszar în numele clubului UTA, ne-a surprins neplăcut, pentru că, dacă spunem „gust amar”, e prea putin, în contextul în care planurile noastre pentru a investi în club și pentru a-l stabiliza și a-l duce la un alt nivel de organizare și profesionalizare erau pregătite, atât în plan financiar cât și managerial și cunoscute de toți cei care sunt apropiați de club.

Proiectul nostru, pe care nu am apucat să îl aducem în spațiul public, prevedea o politică sustenabilă de dezvoltare a clubului, bazată pe transparență, bună organizare, echilibru și proiecții clar definite, cunoscute de toți iubitorii UTA-ei, într-o structură de personal care se regăsește în aceleasi valori – lucruri aplicate de fiecare dintre noi în business-urile de success  pe care le conducem.

Înainte de a fi potențiali investitori, suntem suporteri ai „Bătranei Doamne”. De mici copii venim la stadion și suntem alături de echipă. Chiar dacă unii am plecat din Arad, sufletul a fost întotdeauna aici. Avem spiritul utist în sange, la fel ca alte zeci de mii de arădeni. Nu am face niciodată rău acestui club, preferăm să pierdem banii, fără niciun regret.

Ne-am unit eforturile din dorința de a face mai mult, de a face bine Aradului, de a ridica nivelul de profesionalism al acestui club. Să aducem la UTA o viziune pe termen lung, să punem în practică un proiect sustenabil, nu doar să ne mulțumim cu „supraviețuirea” de la un an la altul. 

Referitor la cele exprimate de domnul Alexandru Meszar, suntem perfect de acord că implicarea noastră ar fi creat ambiții – unele pozitive, canalizate spre rezultate și cu așteptări pe măsură. Iar orgolii – doar în raport cu adversarii, pentru că oamenii care iubesc UTA, o iubesc mai presus de orgolii și de interese personale! 

Cât privește „grupulețele”, singura problemă putea fi in zona grupurilor de interese din jurul clubului, „mărunțișurilor” care nu au de-a face cu o afacere clădită pe piloni solizi, lucru cu care într-adevăr nu rezonăm.

Prin transparență și crearea unui club deschis, în care suporterii să se poată implica direct, eram convinși că am fi adus UTA la un alt nivel.

Rămânem in continuare suporteri alb-roșii, iar iubirea față de UTA nu ne-o poate lua nimeni! Dar, totuși, cu conștiința împăcată, fiindcă am încercat, ca arădeni, să-i arătăm respectul cuvenit „Bătrânei Doamne”

Îi dorim actualei conduceri înțelepciunea de a găsi liniștea, continuitatea și stabilitatea pentru performanță!

 #doarUTA

69
9

60 thoughts on “Oamenii de afaceri arădeni, surprinși că au rămas pe dinafară în „proiectul UTA”: „Eram convinși că am fi dus clubul la un alt nivel!”

  1. @Vanter, si eu vreau sa fie bine,ca sa nu fie rau cum zicea Gica Hagi. Dar la UTA,pana nu se despica firul in 4 nu va fi bine. Sunt un suporter patimas al echipei,dar fara transparenta la acest club ne vom tara la sfarsitul campionatului sa evitam retrogradarea cu echipe gen Mioveni, Chindia,nici vorba sa avem speranta sa ne batem de la egal la egal cu CFR, FCSB, Craiova sau Rapid. Acolo sunt investitori care vreau performanta. Stiu ca o sa ma corectati si o sa spuneti ca aceste echipe au datorii si nu va fi bine pentru ele. Dar nu uitati ca acolo sunt oameni destepti,sa nu spun smecheri,oameni de afaceri trecuti prin multe greutati si care se descurca. De ce Meszar nu are curajul sa lase acesti investitori aradeni sa vada ce pot si in ce calitate vorbeste el, de director la DJTS Arad, ca la UTA nu are nici o functie. Oare Autoritatea Nationala de Integritate , nu se sesizeaza. Cate tricouri si alte suveniruri provenite din China a vandut prin Fan Shop UTA si nu a adus nici un leu pentru club. Oare nu este strigator la cer ca un tricou cumparat din China cu 1,50 euro si vopsit tot cu acelas pret,deci 3 euro, care face 15 lei sa se vanda cu 270 lei, sau o cana cu sigla UTA pe ea, sa se vanda cu 40 de lei….Sau un alt investitor,nu la UTA ci la AOA,prietenii stiu de cine e vorba, sa vanda apa minerala cumparata cu 0,80 lei cu 5 lei si bere fara alcool luata cu 1,30 lei cu 7 lei. Da domnu> Meszar,asta au vrut investitorii………UNITATE- TRANSPARENTA- ANGAJAMENT total la aceasta echipa UTA.

   47

   6
   1. Chiar nu pot comenta, nu știu ce să zic, totuși au crescut cu noi în Arad, forza uta oriunde, oricând

    13

    3
   1. Una e sa sponsorizezi UTA cu citeva 1-20000 Eu,. cum fac cei mai ” teribili” actuali sponsori…la UTA si alta e sa vorbesti de 1 milion de Euro, Cind dai atata banet, chiar te intereseraza cum si unde se duc banii, si nu poti lasa pe vreunul sa ii directioneze, prin intermediari,…in unele…buzinare…conexe. Nu stiu cum vedeti chestia asta cu… „.sa bagi bani dezinteresat”…dar asaceva nu exista, nimeni nu…da pomana !

    16

    2
 1. Când a început proiectul din Liga a 4-a, erați prin zona? Doar coclauri, câini și suporteri adevărați am văzut,,, boieri” la cravata, deloc.

  32

  72
 2. Faceți alianță cu Viitorul Arad se bucură italianul dacă veniți cu capital, e singurul club din Arad în afara utei! Sau reinființati Gloria fosta vicecampioana a țării! Luați o de jos cum a făcut Meszar, construiți stadion propriu! Unde ați fost când echipa era în ligile inferioare? Atunci nu ați avut UTA în sânge? UTA merge și fără voi, nu e nevoie de ,,infuzia” voastră!

  31

  79
  1. Mai există și Academia Brosovsky! Meszar a construit stadion pentru UTA? Wow!!! Și nu pe banii lui a dus UTA în liga 1 ci pe banii primăriei! Deci?

   28

   5
   1. Nu mai exista Academia Brosovsky Arad si aproape inexistenta si Viitorul..Greu,nu-i asa?Nu imi pare bine deloc dar este realitatea…Si ce grupe frumoase aveau…La revedere…Nu e usor….O academie de crestere juniori costa mult,mai ales daca parintii trebuie sa cotizeze,sa cumpere echipament,etc…Au competitii,indiferent de nivel,baremuri de arbitraj,transport la meciuri…Echipele judetene mai primesc microbusul galben,scolar..dar restul?

    3

    2
 3. Comunicat, fraților, nu trei rânduri amărâte scrise de unul care nu știe să se exprime in română.
  Meszare, tu viață bună la UTA nu mai ai, ieși și recunoaște că ești slugoiul botoxatului falconetti, cere-ți scuze și pleacă unde vezi cu ochii.
  Și, totuși, in ce calitate vorbește ungurul in numele clubului? din ce știu acest sinistru personaj nu ocupă niciun post la UTA.

  64

  35
  1. Una e sa ai o opinie, si alta e sa sari in sus mereu cu „ungurul”. Probabil ai o fixatie nationalista, pe care ti-o manifesti mai plenar decat insasi opinia ce doresti s-o transmiti.
   Ca si o concluzie: taranismul nationalist nu observa ca, prin simpla folosire a termenului „ungurul”, aduce afront istoriei clubului UTA !
   Deci, ori nu esti fan, si atunci te amesteci aici cu scopul precis pentru care ai fost trimis ca sa ataci denigratoriu, ori esti un fan care are nevoie sa treaca pe la reesapare.

   43

   10
  2. Faptele vorbesc, de ce trebuie jignit un om care a făcut pentru UTA ce n-a mai făcut nimeni de la Baron încoace? Sigur că ”mireasa-i frumoasă”, investitorii promit. Teoretic, varianta cu cei 4 era tentantă. Dar, ”nu da vrabia din mână pe cioara de pe gard.” Acum 2 ani eram în culmea fericirii că am promovat, acum Meszar ne-a rămas mic. Ba îl mai și înjurăm. Nu numai în fotbal, e bine să recunoști meritele, la fel cum trebuie să recunoști impostorii și impostura. Meszar nu e un impostor, a ajuns cu UTA din liga a 4-a până în prima. Zi-i Ovidiu, merită înjurat?

   27

   12
   1. Sa nu exageram!! UTA a mai câștigat doua campionate după perioada baronul Newman!! Și atunci împotriva granzilor din București… Meszar ce??? Cu ajutorul și din interesul politicului a făcut ce a făcut… Dacă nu era Meszar găsea el… Politicul, pe altul sa ii servească interesele… În zona susținătorilor UT-ei!!!!!!

    19

    7
   2. Ai puțină răbdare si-o să vezi cât de sfânt si nevinovat este acest Meszar, slugoiul botoxatului.

    11

    7
   3. Ne spuneti ca Dl Meszar…”..a făcut pentru UTA ce n-a mai făcut nimeni de la Baron încoace..” . Nu stiu ce varsta aveti dar spuneti…neadevari mari. Stiti cumva…cind a plecat Baronul din Arad ? De atunci…UTA a mai fost…Campioana ! Poate de la Revolutie…incoace , desi si atunci a mai fost UTA in prima liga, iar a-l compara pe Dl Meszar cu Ionut Popa, sau cu foetul Presedinte Ioan Pop, de exemplu care au facut enorm de multe pentru UTA,….este o greseala. „Sa nu sarim calul”

    11

    5
   4. Bravo!@Opla….Cand ceva frumos visat,devine realitate,in sfarsit,hai sa lovim sub centura…Tipic romanesc…Mireasa este mereu virgina,pana la casatorie..:-)

    2

    1
 4. Sincer nu stiu exact cum ar fi mai bine. Vreau sa spun doar atat pt cei care tot o dau cu proiect in liga 4. Sub obladuirea cui s-a facut acel proiect? UTA adevarata, care practic nu mai exista, era atunci la Martian, dar s-a facut UTA BD ca asa a vrut un europarlamentar nu altcineva! Si mai spun doar atat, in liha 2 se dadeau mai multi bani de la primarie, cu alt primar, decat in liga I, cu Bibi, habarnist total!

  31

  3
 5. Adevărul, ca în majoritatea cazurilor, e undeva între… Citind tot ce s-a declarat în jurul acestui subiect, personal cred că e mai aproape de investitori. Tot la modul personal, aș dori să mai văd pe UTA încă (cel puțin) o dată campioană.
  UTA, UTA!

  47

  1
 6. Parerea mea, este ca proiectul era cazut mai demult se astepta doar un moment potrivit pentru lansarea comunicatului si a gasit momentul potrivit cand toata suflarea fotbalistica era oripilata de rezultatele echipei nationale, bun strateg Meszar asta(pe combinatii) pacat ca este sluga lu Falcău

  34

  8
  1. Sa plece, sa plece, atat stiti. Toti sa plece. Sa plece Meszar, sa plece Balint, sa plece Radoi, sa plece Edi.
   Daca pleaca Meszar conduci tu clubul?
   A plecat Radoi, iti place cum joaca echipa nationala? Daca pleaca si Edi o sa fim singura echipa nationala fara antrenor ca nu mai vrea nimeni sa vina. Si de asta s-au rugat 4 luni ca au fost refuzati de: Hagi, Petrescu.

   21

   10
   1. Cu susținere politica ajungi ministru, secretar de stat, șef de agenție, șef de zona libera…. Etc… Nu îți trebuie mare lucru… Asa și cu UTA.. cu susținere politica poți sa conduci prin oceanul asta de mediocritate și o corabie gen UTA!!! De aia a ajuns fotbalul romanesc unde e acum… Condus de „proptitul” politic Burleanu…

    7

    1
 7. Domnilor investitori, sponsori, viitori asociati, unde este programul, proiectul dumneavoastra pus la vedere in fata UT-istilor adevarati, ai fanilor ,ai suporterilor ? Hopa venim si investim ! Suntem filantropi !Spuneti si dvs. ce conditii ati pus, ce pretentii ati avut, ce profit ati stabilit in timp,etc.Plus ce performante ati vizat !Din 13.05.2022 pana azi 15.06.2022 ati avut tot timpul sa negociati !Sau doar ati vrut sa va faceti reclama ieftina pe seama brandului Aradului UTA.Sau ati venit pe zgarcenie, aiciori investeste fiecare 700.000-1.000.000 de euro pe an ,ori ne multumim cu pizza 5 colturi, sau mai trantim cate un meci pentru ef-bet si toata lumea-i multumita !

  37

  24
  1. Dle UT-ist vechi…ati avut vreodata in mana …700.000- 1.000,000 EU?.Cum sa nu intelegi ca daca sporesti bugetul cu 25-50% poti obtine si rezuiltaev mai bune, mai ales ca doreau sa apeleze la …profesionisti. Spre exemplu actuala Conducere nu are Sector de Scouting, la ea vine Dl Apostu, platit de club si prezinta jucarori. S mai aduce si ” vedete” ca Wagner, Jebbari,. Ionita, Ongaro sxamn…de la care mai si ia comision. Cum sa gandim ca oameni de afaceri cu sume de4 ordinul zecilor de milioane ..vin ca ” suga bani de la UTA”. Vorbiti de ” filantropi”, dar …cine mai da ” pom,ana” azi. Imi pareti un apropiat al conducerii actuale a clubului

   12

   6
   1. Cosmine, ti-am dat like. Eu am fost un mare sustinător a lui Meszar, dar aici a greșit grav…după părerea mea. Poate nu l-a lăsat politicul, nu știm, dar acești oameni nu sunt gen Martian, sunt oameni cu firme serioase, sunt arădeni…din comunicatul lor reiese că vor să facă treabă serioasă la UTA. Singurul lucru care nu mi-a plăcut este I Dumitrescu, nu știu ce treabă are el cu UTA???
    În rest, nu cred că acești oameni, fiind arădeni, duceau UTA la faliment…nu pot să cred asta. Sperăm să revină Meszar cu veștile că proiectul cu investitorii s-a semnat.

    1

    0
 8. Un comunicat de praf in ochi ca și cel dinaintea lui dat de Meszar.
  Nimic concret, parcă e politică.Scriem 3 pagini și nu spunem nimic.Domnilor, spuneți ce sume ați vrut să investiți și sub ce formă,că sa fie clar.
  Ca vorbe frumoase toată lumea știe să spună,cu faptele e mai greu.
  Dar,macar v-ați pozat cu Ilie Dumitrescu pe la televizor

  37

  16
  1. Probabil ca exact aici s-a impotmolit proiectul. La suma de bani investita. Suporter Club ar face bine sa vb cu Meszar sa afle cu ce suma „importanta” vroiau „investitorii” sa preia clubul. Din cate se pare suma era mult mai mica decat viseaza peluza. Mult mai mica. E pe stilul romanesc, privatizari de la Stat, investim putin primim totul. Cred ca Meszar a aparat interesele clubului si nu ar trebui sa uitam cum a adus echipa asta de pe coclauri in divizia A. Haide UTA !

   24

   9
 9. Faceti public proiectul, sa vedem pe fata ce am pierdut. Asa după ani în mocirla frica e încă mare sa nu ne întoarcem acolo, normal ca vrem continuitate și stabilitate pe termen lung, și sa creștem treptat.

  38

  2
  1. Nu stiu cum crestem treptat ca in sezonul 2 in liga 1 am fost mai prost ca in sezonul 1 si perspectivele pentru sezonul care vine sunt si mai sumbre

   17

   4
   1. Eu nu-s asa de pesimist, suntem in perioda de pregatire, antrenor nou, de perspectiva. Da intr-adevar, transferuri putine, dar am scapat de multi jucatori care sa fim sinceri ne trageau in jos. Cu ce lot a ajuns in playoff Poenaru la Clinceni? Personal imi place directia de a avea mai multi jucatori romani in lot. Poate mai multe sanse vor primi tinerii pentru afirmare. Intr-adevar aceasta ruptura conducere-SCU nu ajuta cu nimic, cat timp se rezuma la comunicate de cateva linii nu stim intr-adevar ce-i in spate, dar noi, suporterii de rand trebuie sa ramanem consistenti si sa acordam incredere conducerii care a demonstrat deja si ne-a readus inapoi in prima liga. Nu e o tragedie si retrogradare iminenta ca nu s-a produs implicarea investitorilor. Nu zic ca nu este loc de mai bine, dar si investotorii putea sa fie mai transparenti, chiar si acum pot, sa vedem daca planul era ceva real, sau vorbe numai. Ideea ramane ca in primul rand ne trebuie continuitate pe prima scena si suport neconditionat echipei. Moral pozitiv la inceput de sezon.

    8

    0
 10. Toata lumea vorbeste dar nimeni nu a spus ceva concret . Cred ca suntem patiti cu martian si mutu si investitori ce au venit fara o garantie. Nimeni nu vorbeste de garantii nimeni nu vorbeste de proiect concret .

  24

  5
  1. Pentru ca nici nu l-au avut..Bla,bla,bla…Lasa ca vin eu si ajut,ca sunt aradean si suporter UTA…Niste cifre pe hartie,nule…Hai ca am vorbit discutii…Ba maine,poimaine,ne suparam si plecam…Nu ar fi fost primii…

   4

   0
 11. De acord cu progresul! Asta e scopul nostru, al tuturor.
  Incerc să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă ungurul, ochelaristul, sluga lui falcă, etc, etc nu ar fi existat în Arad. Poate ne-am fi războit cu Poli prin liga a 3-a. Unde au fost iubitorii, cu bani, de UTA, atunci? Sa ne amintim că anul trecut unul dintre iubitorii de UTA a trecut peste dragoste ( h e he ) și a sponsorizat o echipa din capitală. Sa ne amintim că la unii au venit investitori spanioli (doamne ajută) iar acum speră să rămână în liga a doua…
  Și, de fapt, ce bucurie ai avea să ajungi campion într-o liga cum este liga 1? E putredă, aranjata, neperformanta, plina de sforăitori gen Jiji, nimic decent!
  Închei – mult succes domnule Poenaru!

  24

  7
 12. Nu am absolut nimic impotriva SCU,dar prea braveaza si isi dau importanta..Sa nu uite ca s-au trezit cu marele domn Bara care le-a cedat anumite drepturi,absolut gratuit,om de mare caracter,pacalit…Tras pe sfoara,cu toate ca stiau ce va urma,dar au tacut si s-au complezat…A avut caracter enorm,acest Bara,stima si respect,oricand,la orice ora..Asta nu inseamna ca SCU trebuie sa se bage in seama…
  Repet…multumiri SCU.dar sunt haotici rau…Nu au acceptat de la inceput proiectul UTA BD,apoi au revenit…Cum asa?Ne-au intors spatele,ba chiar ne-au tradat in Liga a 2-a,pe la Siria,intorcand spatele echipei,boicotand si facand alianta cu Poli si asta nu se uita absolut niciodata,in vecii vecilor…Au reaparut la bine,nu-i asa?Cand pare a fi greu,dau comunicate de nesustinere.SCU trebuie sa inteleaga ca nu ei au inventat sustinerea UTA-ei,publicul,niciodata asa ceva…Oricat ar crede ca sunt importanti si isi manipuleaza copiii din peluza,nu functioneaza…Acele cateva voci care se cred Mafalda,cica lideri,nu canta aceeasi partitura…
  Am avut diversi investitori cu „cohones”sperante,fugiti si lasate datorii imense…Cam toti ne-au retrogradat ba chiar si dezafiliati,de fiecare data..Nu multumesc.
  Nu dau doi bani pe un Proca,Kidu si alti precupeti voiajori ilustri,care se intorc pe cum bate vantul la morisca…In schimb,as vrea sa vad o declaratie scurta,clara, din partea lui Colin Mesz.Parerea sincera a lui..Ora exacta…Abia astept parea lui,singura voce de luat in seama subiectiva..

  36

  29
  1. Tensiune spre infarct sau AVC🤣🤣🤣
   Cu siguranță aberațiile tale mă distrează nu mă enervează, iar frustratul ești chiar tu. Ești studiu de caz pentru orice medic psihiatru. Tu , doar tu. Tu deții adevărul absolut, tu doar tu, le știi pe toate, toate ți se întâmplă doar ție. Ești demn de mila. Tu, dar mai ales familia ta, care îți suporta nebunia!

   18

   8
  2. Pentru împrospătarea memoriei, asta scriai , tu, doar tu, Giro, acum vreo 5 ani! Ce ai făcut în ultimii 5 ani?😎

   Iar se F….u…t..astia doi……in gura!Falca cu Meszar,bineanteles!Pt ca mediatorul si omul de legatura Ovidiu Mosneag(Gopo),intre cei doi,a cam disparut!
   Unul ca nu are cui sa cladeasca stadion,celalalt ca nu are unde sa joace….
   Pana la urma nu va va fi stadion,dar nici cine sa joace pe el!Si este egalitate!Pisica moarta,pe undeva la mijloc!
   Acum vorbeste despre Stahl,care nici pana acum si nici mai departe,nu poate duce mai mult de o repriza!Clar!Portzelan,fragil!Prea crud,oricat ar vrea Meszar sa-l vanda rapid!Este piele si os,cu toata tehnica si talentul sau!Daca Meszar nu isi aduce un nutritionist si un preparator fizic adevarat,juniorii vor ramane schelete ambulante!
   Nu poti creste juniori,doar cu impresia ca dau cateva goluri,apoi zboara!
   Pana atunci,este mult pana departe!Nu in fiecare seara ai un caracter ca si Man(cu tatal sau alaturi mereu),cu care te-ai manjit in favoarea lui Behhhhheeecali,la care i-ai acceptat toate clauzele si cu un Tabarcea,Adrian,care nu s-a mai vazut plecat,oriunde,sictirit,plictisit si jignitor!
   Daca lasi UTA sa moara,nici transferuri nu mai faci!Nici inspre afara si nici nu iti mai vine nimeni!
   Cu toata stima!Principiile dvs,le-ati incalcat demult!

   15

   5
 13. Ca sa nu murim prosti?Care ar fi fost planurile investitorilor?Ca despre povesti nemuritoare,suntem satui…Macar teoretic….

  20

  11
 14. Da,vrem investitori seriosi…Hai cu o garantie bancara de minim 10 milioane Euro,in cazul ca vor capota…Au?Au pe naiba..Baga o garantie de 10 milioane Euro,intangibili ca sa nu ne bage in faliment si atunci am incredere in participatiune si investitori.Daca esti bazat,depui niste garantii,daca ai intentii bune..Sa nu fie 10 milioane Euro,sa fie 5 milioane Euro in cash, fond de siguranta,de care nu se atinge nimeni doar in cazuri majore..Au?Acum,instantaneu?Despre ce discutam?

  17

  14
  1. Nu te-ai prins incă ,că acești investitori au fost aduși de cineva din SCU? Tocmai că sa scape clubul de sub controlul aut.locale ! Meszar de aceea le-a și tăiat craca,prin comunicatul lui Meszar sa spus tot ! Ce e așa greu de înțeles ??? Numa de timpenii și circuri sa ținut ,,ăla,, din SCU . Totul va ieși la suprafață în curînd.

   3

   0
  2. Pe surse se aude cava veni un seic din Emirate, multimiliardar, Ibrahim Kakalasim Adisah-Abuhalmen-Abuhasan Kheliani Mousulmani, plin de petrodolari care vrea sa investeasca la UTA gratuit !

   1

   6
  3. În urmă cu doi ani, când s-a semnat acel contract de sponsorizare, soția lui Apreutesei a spus că firma lor are o cifră de afceri de 80 mil euro. Ce garantii bancare să pună că omul ăsta are bani destui. Eu nu cred că vrea să se joace de investitorul mai ales că e arădean. Toți iubesc UTA si cred că vor să ajute. Eu așa văd lucrurile.
   L-am apreciat pe Meszar si l-am sustinut mereu dar aici cred că a gresit. Din comunicatul lor se întelege clar că vor să ducă UTA la un nivel mai sus. Cuvântul lor cred că garantează că sunt trup si suflet pentru UTA.
   Acuma, trebuie să întelegem, la orice afacere e si un risc…dar cine nu riscă se scaldă in anonimat.

   0

   0
 15. Uhhh….comentarii analizand 5o lei scumpire la abonament pe un an sau pretul tricoului din China de la unii care cred ca UTA ar trebui sa aduca jucatori de 20000 euro pe luna….
  Aceeasi comentatori vorbesc despre investitori fara sa aiba idee ce inseamna sau cu ce se mananca termenul asta ….ei cred ca investitor inseamna unul care vine si da (ca pe vremuri se da salam la alimentara) 1, 2 sau 3 milioane de euro din dragoste brusca pentru echipa fara sa vrea altceva in schimb…
  Sigur n-au auzit ce inseamna un takeover a unei companii si valorificarea asseturilor urmata de disolutia companiei…
  Varfurile de lance se gasesec repede si ieftin la cei care au gura mare si putere de a convinge o gasca de novici sa vesteasca falimentul apropiat daca noii investitori nu sunt lasati da salveze corabia…
  In 2 ani de Liga 1 vreti sa castige UTA Cupa si campionatul?
  Aveti rabdare cu cei care au scos UTA din mocirla de 12 ani – luati-va abonamente sau priviti la TV dar terminati cu scandalul si presiunea innainte de inceperea campionatului…ca altfel pe drumul lui Dinamo si Timisoara ne intoarcem la lupta cu Giarmata Vai….

  27

  9
 16. Îm primul rand UTA are nevoie de liniște să se poate construi o echipa bună spre foarte bună. O părere personala în care îmi exprim părere cred că d-nl Mezar nu a gestionat bine situația și a adus acest scandal nu poți să dai cu piciorul în oameni care doresc să învestească sau să se asocieze că de fapt despre asta e vorba mai ales că sânt oameni care au crescut în acest oraș și să nu le dai șansă de a încerca să facă ceva pt acest club. Aici putem trage concluzii ca și suporteri că oricine ar dori să vină ca investitorii nu se va dori acest lucru pt că interesele personale a unor oameni politici nu doresc. Oricum noi suporteri nu știm ce buget are echipa pe anul acesta și despre ce putem vb despre transparenta nicidecum. Haideti să susținem echipa nu și grupurile de interese.

  17

  4
 17. UTA trebuie să rămână jucăria MM-ului(Mister Meszar) și a pretenarilor politici. Meszar doar mimează negocierea

  17

  6
 18. Cât dublu standard!
  Vrem transparență de la Meszar, dar pe acești posibili investitori, nu i-a întrebat nimeni ce buget anual pot asigura, care sunt garanțiile. Care este planul pe termen scurt. Care este planul pe termen mediu-lung?
  Unde vor sa ducă echipa în 5 ani, apoi în 10?
  Ce se întâmplă în cazul ratării obiectivului sportiv?

  Dacă sunt atât de potenți și bine interesați, de ce nu plusează acum?

  Fără cifre din partea lor, îi pot bănui că vor doar imagine. Până una alta, nu pot trece cu vederea că a sponsorizat, unul din ei, o cazarmă militară în loc de UTA.

  Și încă un punct, nu am văzut un SPONSOR, ca Nike de eexemplu, să întrebe pe Liverpool, ori pe alte echipe sponsorizate, cum le folosesc banii. Ca SPONSOR, dai bani pentru publicitate, nu te superi și mergi la cazarmă. Ori cazarma aia se consideră a fi având expunere mai mare decât UTA?

  20

  7
  1. Foarte corect și bine argumentat.Eu unul am încredere în cineva care a făcut ceva până acum nu în cineva care când nu ia convenit ceva a plecat la csa.Nu știu cât vom progresa și cum dar am atins niște obiective pe care nu le-am mai atins de mulți ani.Oricum cred că acest scandal nu face bine clubului iar datoria noastră este să susținem echipa în continuare.

   3

   6
 19. In afară de „să ducem UTA la un alt nivel” nu am auzit nimic concret de la investirii utisti adevărați. Sintagmă preluată de toți atotștiutorii , persoane din media, drukerii cu ceafa lata, etc. Nici un plan, sume de bani, organigramă, plan pe termen scurt, pe termen lung.
  Doar atât, repetat obsesiv : nou nivel, utisti de mici, extraordinari oameni de afaceri.
  Încercați sa căutați mai adânc despre succesul lor, referințe de la partenerii lor de afaceri, întrebați-i amănunte despre intenția lor.

  1

  0
 20. Dacă nu era domnul TISZA si NAGHI acum domnul Meszar nu avea cu ce sase joace .Doar UTA conteaza, cele trei litere de aur UTA

  13

  3
 21. Am tot citit si rascitit despre marii investitori . Dar nu amvazut pe nimeni de la ei venind cu o declaratie clara . Fratilor vrem sa preluam UTA si vrem sa investim in primul an suma de …… . Nimic . Pt mn investitor e cel care a venit acum la Rapid si care a spus domnilor are rapidul o datorie de 600000 ? Ok dc nu castigam in instanta eu dau suma aia sa stingem datoria. Eu cred ca acesti asa zisi investitori din Arad manevreaza scu, ii cumpara cu ceva maruntis si vor sa conduca un club impreuna cu cafiva de acolo dupa placul lor fara sa bage bani cu adevarat.

  9

  10
  1. Plateau in primul an cele 2 milioane datorii si creditarea lui Mezar de 700 de mii, cota parte a lui Mezar care tot el și-a calculat-o la 50% prin Atletico(clubul lui) unde a fost format Man.
   Deci pe langa tot ce a devalizat mai primea 700 de mii de euro sa ne lase.
   Am mai mare respect pt Martian decat pt Mezar Martian a bagat 600 de mii sa incerce sa promoveze si cand nu a mai avut bani și-a amanetat mașina sa facă rost de bani. Nu și-a decontat materiale de construcții din sponsorizarile de la UTA.

   3

   8
 22. Dacă lasă uta acest Meszaroș nu mai are de unde fura…sa fim sinceri și sa recunoaștem.. el nu are bani doar a încasat și uitați-vă ce vila sia făcut…restul e ca-n can

  5

  5
 23. Domnilor din presa locală interviuri la actuala conducere sau când vedeți acest scandal cât casa nu spuneți nimic să afle toți Aradeni stații liniștiți nu apare nimic de voi sau să așteptăm până seara și aflam mai multe din presa centrala sau de la Digi.

  2

  3
  1. hai serios? a dat presa centrala ieri inaintea noastra, pe rand cele 3 comunicate? bun banc 🙂

   4

   0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.