Arhivă articole

Suporter Club UTA ii cere plecarea lui Meszar și arată cu degetul și spre factorul politic!


Reacția celor de la Suporter Club UTA a venit prompt, la o oră de la anunțul făcut de Alexandru Meszar, despre respingerea asocierii cu oamenii de afaceri arădeni interesați de preluarea clubului arădean. Fanii se disociază ferm de „părintele proiectului UTA”, căruia îi și cer să plece de la club. Totodată, sunt atacați și factorii politici, considerați – pe undeva – chiar principalii vinovați pentru căderea „dealului”. Iată cum sună exact comunicatul SCU:
Comunicat Suporter Club UTA
În urma comunicatului dat astăzi de către domnul Alexandru Meszar în numele clubului UTA, dorim să facem următoarele precizări:
1. Domnul Alexandru Meszar nu are calitatea juridică de a refuza sau respinge cererea de intrare în club a grupului de investitori. Chiar dacă a refuzat să își asume o funcție oficială în club, i-am recunoscut până acum domnului Meszar poziția de manager și administrator al clubului însă nimic mai mult. Domnul Meszar nu este patron sau acționar majoritar al clubului UTA, astfel încât comunicatul dat publicității „pe persoană fizică“ îi depășește atribuțiile.
2. Ca urmare a punctului 1, din acest moment Suporter Club UTA își retrage definitiv sprijinul pentru domnul Alexandru Meszar și îi solicită retragerea imediată și irevocabilă din orice implicare în acest club. Reamintim că am mai făcut acest lucru în 2017, când domnul Meszar și-a depus demisia „în alb“, condiționând-o de apariția unor investitori care să preia clubul. Acest moment a venit și, dacă are onoare, domnul Meszar își va respecta cuvântul.
3. Ne afirmăm sprijinul total față de inițiativa celor patru oameni de afaceri care doresc să preia conducerea și administrarea clubului. Nu doar cv-ul profesional și pedigree-ul de utiști pe care-l au ne face să avem această poziție ci și proiectul pe care ni l-au prezentat și care, suntem convinși, creează toate premisele ca odată implementat să transforme UTA într-un club cu adevărat profesionist.
4. Fără să minimalizăm rolul administrației locale în dezvoltarea acestui proiect, ne reafirmăm cu tărie dorința ca această etapă să fie una intermediară iar treptat UTA să se decupleze de dependența de banii publici. Unul dintre motivele pentru care susținem acest drum, este acela că de regulă banii publici vin la pachet cu o influență politică toxică. Din informațiile pe care le avem, ultimul cuvânt în discuțiile dintre Alexandru Meszar și grupul de investitori l-au avut mai mulți oameni politici care își asumă că vorbesc în numele administrației locale deși nici măcar nu fac parte din aceasta, lucru care ni se pare profund dăunător. UTA este clubul arădenilor, nu al unei oculte politice.
5. Tocmai pentru că motivele invocate în comunicatul domnului Meszar ni se par pure invenții și în lumina informațiilor pe care le avem în ceea ce privește implicarea politică în această decizie, vom demara în perioada următoare toate demersurile necesare pentru a derula printr-o firmă independentă privată, un audit la clubul UTA. Vrem să aflăm odată pentru totdeauna dacă acest club este pentru unii doar o jucărie care le pansează orgoliul rănit sau este vorba de ceva mai mult, în sensul că UTA a devenit și un „borcan cu miere“ pe care unii oameni își clădesc bunăstarea economică privată.
Ce trebuie să știe întreaga suflare utistă este că nu vom dezarma în fața acestui comunicat ilegitim și vom continua să ne batem pentru ca UTA să se dezvolte pe traiectoria normală pentru un club profesionist. Lupta nu s-a sfârșit ci abia (re)începe!
Pentru noi doar UTA contează!
Suporter Club UTA
78
7

72 thoughts on “Suporter Club UTA ii cere plecarea lui Meszar și arată cu degetul și spre factorul politic!

  1. În sfârșit cineva, care are coloană vertebrală.
   BRAVO!!!
   NU VĂ LĂSAȚI, LUPTAȚI PÂNĂ LA CAPĂT!
   SUNTEM ALĂTURI DE VOII!!!
   Și am vrea să se facă curățenie la club, destul……

   51

   6
   1. Ce proiect au prezentat investitorii? Nici unul!!! Sunt secretomani, flamanzi dupa profit. Meszar s-a prins. Mai incet cu gura SCU ca nu aveti dreptate

    20

    24
  2. Nu pot să cred ce se întâmplă, no coment, abia mâine voi reuși să-mi fac abonamentul, forza uta oriunde, oricând

   7

   0
   1. @Vanter..este semn bun ca nu esti suporter de carton si stiam asta.Succes!
    La bine si la greu!Hai UTA!

    6

    6
 1. Meszar baci ai ales urît să susții prostia….suporterii te-au SUSȚINUT DAR TE SI DAU JOS …VALABIL SI PT dl Broși …luni seara n-ea MINȚÎT CĂ TOL MERGE BINE IN DISCUȚII….ȘI AZI…

  66

  8
 2. Un protest organizat de SCU (împotriva lui Meszar & CO) in ziua Super Cupei de la Arad ar avea un efect nimicitor asupra acestor “impostori” …

  60

  11
 3. Suntem mulți membrii SCU care nici nu am fost întrebați sau consultați de pozițiile luate de către conducătorul unic, care dă comunicate „pe persoană fizică”.
  Cerem o adunare, ședință, consultare publică cu toți membrii în această speță. Să aflăm toate detaliile toți, cu dovezi despre incriminari, cu dovezi despre planurile reale ale celor 4 investitori.

  SCU ar trebui să medieze și nu să ia partea niciunuia, doar pentru a putea „băga mâna în borcanul cu miere” sau sa fie unși în poziții la club.

  Ajungem de râsul lumii. Abia ce ne-am ridicat un pic și ne arătăm românismul, scandalul, aruncatul cu pietre. Foarte trist.

  67

  21
  1. Care dracu sînteți mulți fă??? Sînteți foarte multi adolescenți foarte ușor de manipulat ,care nu cunoașteți nici 80% istoria clubului ! Conducerea clubului a și dat o replică așa zisului comunicat SCU ,, nu răspundem provocărilor ,, . HAI UTA Arad.

   17

   26
  2. SCU, nu va baga nimeni in seama !Sunteti naivi daca credeti ca va va cere parerea cineva vreodata !

   10

   4
  3. SCU a cerut audit la club, e punctul 5 din comunicat!! Ce vrei mai mult?? Sa se prezinte.. Venituri, cheltuieli!! Scu este din aia 5, 7, 9.cati or fi în conducere!! Deci ei știu ceva!!

   2

   0
  1. Deja au și dat…stai liniștit !!! UTA va merge mai departe ,dacă nu va place faceti- vă o echipă ,poate peste citi va ani Aradul va avea două echipe UTA in Liga I ,că și așa este la modă!

   16

   18
  1. Uite un mare și adevărat suporter ,mă gândesc că ești doar un frustrat fără creier ! Ce îti plac ție scandalurile și neînțelegerile ,cum te-ai bucura tu suporter de tastatură să dispară echipa! Să-ți fie RUȘINE (hai susține și tu distrugerea echipei).

   13

   14
 4. Investitorii pot cumpăra locul de la Dumbravita SCU vine cu denumirea si sigla, in liga 2 jucam pe Motorul Meszar ramane cu Atletico Arad in liga 1 si suporteri angajații primariei si membrii de partid.

  24

  20
 5. TIMPUL SĂ NE JUDECE!
  Sa vi acum si sa strigi ca Meszar si clasa politica din Arad „mulge” acest club mi se pare cel putin penibil, din moment ce voi ati stiut acest lucru inca de la inceput, din momentul in care ei au pus bazele proiectului BD cu mult timp inainte de a muri UTA si totusi ati ales acest proiect, lasand UTA sa moara (desi acel club avea datorii mai mici decat are actualul club in prezent). Odata ce ati stat cu Ghita la aceiasi masa credibilitatea voastra sa pierdut. Tot acest scandal nu face decat sa compromita total acest sezon…ma intreb ce jucatori vor mai avea curajul sa semneze cu UTA.
  Daca tot v-ati compromis si ati acceptat acest proiect dubios macar lasati-l sa mearga mai departe pana aveti dovezile clare ca la club se intampla lucruri necurate. ..lasati- ne sa ne mai bucuram de fotbal un pic cum o fi el cu chin cu jale, cu lupta la retrogradare pentru ca daca politicul va ” vrea ” iar vom ajunge prin judet…

  50

  18
  1. SUNT DE ACEEASI PARERE DEOOARECE SUNT FAN UTA PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA!
   Costea Ioan
   Apropo astazi 16.06.2022 am primit un dar insemnat ptr mine! TRICOUL CU CHIPUL IDOLULUI MEU DIN COPILARIE ,FLAVIUS DOMINE! P.S. L-am imbrajot jos langa curier atunci cand am coborat sa-l ridic 😍😍😍😍🥰🥰🥰😍😍🥰😍🥰PACHETUL si si acum este pe mine! SANATATE SI INCA O DATA LA MULTI ANI MAIESTRE ,FLAVIUS DOMIDE! SEM.UN UTIST PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA! UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA!
   Răspunde1m

   0

   0
 6. Daca SCU a dat comunicatul,sa spuna cu Nume-Prenume acei factori politici.
  Citez:
  „4. Fără să minimalizăm rolul administrației locale în dezvoltarea acestui proiect, ne reafirmăm cu tărie dorința ca această etapă să fie una intermediară iar treptat UTA să se decupleze de dependența de banii publici. Unul dintre motivele pentru care susținem acest drum, este acela că de regulă banii publici vin la pachet cu o influență politică toxică. Din informațiile pe care le avem, ultimul cuvânt în discuțiile dintre Alexandru Meszar și grupul de investitori l-au avut mai mulți oameni politici care își asumă că vorbesc în numele administrației locale deși nici măcar nu fac parte din aceasta, lucru care ni se pare profund dăunător. UTA este clubul arădenilor, nu al unei oculte politice.”

  Cine sunt?Daca si SCU tine”secret” numele lor(politicenilor) nu realizam nimic…vorbim vorbe.

  43

  4
  1. Exact ăia pentru interesele cărora a candidat ungurul la primărie ca să rupă voturi de la contracandidați.

   13

   11
 7. Dupa ce dupa vreo 2 ani de zile am fost mereu ” bestelit” , pentru parerile mele critice, fara mare surpriza, constat ca SC UTA a ajuns la vorbele mele. Ca unul care… „mananc fotbal pe paine” , mereu am incercat sa ma informez,( desi e tare greu)…sa aflu chestii nedorite si am spus mereu limpede, cind am vazut derapaje. Deci 1. Actuala conducere nu va putea produce un buget mai mare decit anul trecut, doar…mai mic. Sponsorii sint marunti, neimportanti. celelalte sustineri ( Primarie, TV, abonamente) nu pot creste mereu ( desi au scumpit , sensibil abonamentele). 2. UTA are deja un pasiv de 2 milioane de Eu si nu vad cum il va astupa. Unii ar prefera retrogradarea,…dar sa ramana …tot ei. 3. M-am informat, Dl Apreutese este un potent om de afaceri, e aradean, e utist, dar nu e primit …decit ca si sponsor ( ” Tu dai banii,…ii cheltuim noi…cum vrem”). In Consiliul de Administratie sint mereu interpusi ai Dlui Meszar ( Dl Voinea, de exemplu). Nu stiu, de exemplu,… ce ” hram” poarta dna Lucaci, mereu prezenta in conducere. In forma actuala nimeni nu poate controla clubul. SCUTA se inseala daca crede ca ar putea face un…audit serios. 4.Nu exista transparenta, Primaria, Politicul au interese mascate in modul ” de invartire a banilor”, de aia sprijina neconditionat actuala conducere. Nu va puneti intrebarea de ce nici un aradean potent nu vine la UTA ? . Fam Cosma & Tucudean a iubit UTA,..dar s-a saturat, altii nu doresc, caci nu exista credibilitate. Concluzia mea este ca vom avea un an tare greu si zbuciumat, UTA are azi un lot mai slab ca anul ttecut, iar orice incercare de schimbare a sistemului de organizare este refuzata,…din start. Doar un cutremur ( o comportare foarte slaba, evenimente neasteptate…etc) pot tulbura apele.

  58

  19
  1. Nu,nu,nu doarme,va lasa pe voi frustratii…Te lasa in continuare sa faci spume la gura si sa jignesti.Ia cu niste muraturi,ca sa nu-ti fie greata….Faceai icter mecanic daca nu mi-ai fi vazut comentariul…:-)Nu exista satisfactie mai mare decat atunci cand te vad pe tine,pe aici cu tensiune spre infarct sau AVC..Da-i,da-i….Reusesti cumva pana la urma…te asteapta doctorul @Cosmin..:-)))Ai pile….

   3

   4
   1. Tensiune spre infarct sau AVC🤣🤣🤣
    Cu siguranță aberațiile tale mă distrează nu mă enervează, iar frustratul ești chiar tu. Ești studiu de caz pentru orice medic psihiatru. Tu , doar tu. Tu deții adevărul absolut, tu doar tu, le știi pe toate, toate ți se întâmplă doar ție. Ești demn de mila. Tu, dar mai ales familia ta, care îți suporta nebunia!

    1

    2
   2. Mumu Mumu Giro iar ai draci pe tine? Nu ti-a spus doctorul sa nu ,,sari ” peste medicamente cu peste prietena ta sticla? Iar ai încurcat lucrurile😎

    2

    2
  1. Care proiect,acelasi pe care l-a expus la Talpan,la CSA steluta?Chiar ca ar fi interesant..:-)))Doar ei se considera un brand national,imagine serioasa,nu gluma…Sa dai tu CSA,pe UTA?Tare de tot,proiect de proiect…Pai chiar asa,pe cum bate vantul?

   3

   1
 8. Banc!! Care e diferența între Gigi B și Meszar A?? Gigi face ce vrea pe banii lui la echipa!! Meszar face ce vrea pe banii arădenilor la echipa!!! 🤪

  26

  10
 9. Mai vin jucători la UTA, in pragul scandalului? Sau vor pleca și cei care au venit ? SCU ar trebui sa fie mai intelepți ,treaba cu demisia lui Meszar ar începe cu retrogradarea echipei și desfințarea ei! Să presupunem că mâine pleacă Meszar ,vor finanța SCU echipa??? Dacă pleacă Meszar UTA pierde banii de la autorități…exact asta avea nevoie clubul de scandal !

  25

  11
  1. Meszare, las-o jos că măcana, ați supt destul de la echipă, ajunge…banii veniți de la primărie sunt mărunti, praf in ochi, timp in care am adunat datorii de 2 milioane de euro…ia-ți catrafusele și pleacă, lasă oameni cu bani să vină la club, timpul căpușelor s-a terminat. Tu cu falcă faceți-vă echipă in care să vă investiți banii, nu să vă imbogățiți pe spatele UTA-ei ca niște sugative ce sunteți.
   Câți bani ai adus de acasă pentru UTA in toți acești ani, meszare? Hai, ieși și demonstrează că nu ești doar o căpușă si o marionetă de-a lui falconeti.

   19

   16
 10. Uta nu e a lui meszar daca pleaca uta nu se desfiinteaza doar ca uta e datoare la atletico arad aici e marsavia meszar va executa imediat uta de datorii cine a permis ca acest meszar sa faca o suveica in stil mafiot cu aceste echipe ?

  16

  7
 11. Stima si respect celor din galeria dar cred ca de data aceasta gresiti si o sa distrugeti aceasta echipa pe care accest domn Meszar pe care voi acuma o faceti in toata felurile a ridicat din liga 4 ,nu stii ce informatii aveti voi despre investitori dar cel putin Meszar pana acuma a demonstrat ca stie ce face ,sa gresesc si sa aveti voi dreptate dar eu cred ca echipa asta din momentul acesta este prima echipa inscrisa spre desfiintare

  23

  9
 12. Se vede clar ca, sunt interese mari la UTA. !!! MESZAR ,a lasat o portita deschisa acestor investitori, cred ca, el ar fi vrut o negociere dar nu cred ca, l-au lasat altii mai sus ca el !!! Mare pacat pt. ca, UTA. ar fi avut ocazia sa ajunga o echipa in primele 3-4 din liga1a si cu timpul si mai sus deatata. UTA. si EXTRAORDINARII SUPORTERI, merita acesta ocazie, mai ales ca, Apreutese este si aradean !!! Deci NU SE VREA !!!

  10

  6
 13. Foarte bine a procedat Meszar. Clubul UTA e viu, traieste, e stabil. Nu avem nevoie de investitori care sa o paraseasca in momentele grele, care vor veni cu siguranta. Asta am mai patit-o de cateva ori. Mai bine din bani publici, poate mai saraci, dar mai consistenti pe termen lung

  20

  20
 14. Ma bucur SCU, ca in sfarsit v-ati dat seama de calitatea si onestitatea Domnului Meszar Alexandru, vis a vis de functia D-lui in cadrul Clubului UTA (adica nici una in organigrama si in statul de functii ).In schimb el este omul „din umbra” care face si desface totul la UTA ! Concluziile se trag din comentariile cunoscatorilor, mai mult sau mai putin din detaliile si perspectivele UT-ei in urmatorul sezon.Investitori, asociati, sponsori cu perspectiva de investire in UTA a Aradului sunt subtil izgonitide acest Meszar , care se inchipuie mare manager in fotbal .Restul sunt povesti cu CLM Arad, cu Falca, cu Apostu, cu comisioane din aduceri de jucatori de doi bani, gata accidentati, de plecari pe liber de contract, etc.De cate ori l-am contestat pe Meszar, au sarit alde Giro si altii si m-au facut de cofetarie, ca vezi Doamne el a adus UTA din Liga a 4-a pana in Liga 1.Anul trecut locul 8, anul asta locul 11, iar anul care urmeaza vom vedea.N-ar fi rau sa fie bine si la anul !

  81

  14
  1. Tu poti sa-ti sustii parerea la nesfarsit,ca si oricine,se intampla,te contrazici singur…Vezi ca mananci prajituri din cofetarie cu oua stricate,Salmonella te paste..Hai sa recapitulam putin..Cand Meszar a cladit acest proiect,pe resuscitare UTA,a facut-o pe valoarea sa,fara finantari publice,ba dimpotriva,piedici si piedici,dat la temelie cu fiecare ocazie.Au fost esecuri si rateuri,baraje,fiecare a invatat ceva..UTA este in Liga I-i,al 3-lea an consecutiv..Ceva de comentat?Tu ce experienta ai?Meszar este girantul meu de incredere,ca UTA este pe maini bune si nu devine o curva,prostituata, la prima oferta de strigare al oricui….Simplu…Poate putina mai mare rautate,personalitate de reactie imediata ar trebui sa aiba clubul,ca sa nu mai fim furati pe fata…Ca sa nu fim luati de fraieri…Cu cel putin 12 puncte care ni s-au furat pe fata in stagiune,parca era altceva…Capul sus,privirea inainte!Punct si aliniat!

   7

   11
   1. Mai , tolomacilor, multă minte îți trebuie să-ți dai seama de îmbârligăturile MM-ului de Arad, ăla de îl lingi tu, și politicul arădean. Proiectul putea începe nu cu deviza ,,cu arădeni, pentru arădeni” ci cu ,,jucăria lui Falcă &prietenii politici”.

    7

    2
  2. Costea Ioan
   Apropo astazi 16.06.2022 am primit un dar insemnat ptr mine! TRICOUL CU CHIPUL IDOLULUI MEU DIN COPILARIE ,FLAVIUS DOMINE! P.S. L-am imbrajot jos langa curier atunci cand am coborat sa-l ridic 😍😍😍😍🥰🥰🥰😍😍🥰😍🥰PACHETUL si si acum este pe mine! SANATATE SI INCA O DATA LA MULTI ANI MAIESTRE ,FLAVIUS DOMIDE! SEM.UN UTIST PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA! UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA!
   Răspunde1m

   0

   0
 15. E cel mai prost comunicat dat de SCU. Investitorii nu au avut nici o transaparenta, nici un plan concret anuntat public. Bravo Meszar 👏🏻 UTA va avea stabilitate si continuitate

  22

  16
   1. Fara politica da foarte multi din scu sunt implicati si inscrisi prin diferite partide…..si sunt foarte suparati unii dintre ei ca nu este partidul lor la putere. …scu sa incurajeze echipa asta e treaba lor…deocamdata uta e bine

    8

    11
 16. Când se bagă suporterii se alege praful! Ex poli , Dinamo, Steaua..Eu îl susțin pe Meszar, a dus echipa din liga a patra până în prima ligă!cine sunt scu? Proca? Kidu?Ăla cu birtu Liverpool de pe poetului? Hai să din serioși! Ăia care știu să facă doar fum îl contestă pe omul ăsta care a readus clubul în prima ligă ?

  20

  15
 17. Și-au activat ”binevoitorii” conturile să-l apere pe meszar, aceleași care-i făceau campanie lui bibi pădurarul și-l ridică in slăvi și azi, idem și pe botoxat.
  Stați liniștiti, oameni fără caracter, sunteți mărunți, insignifianți, cu tot cu voi ungurul căpușă va pleca de la UTA.

  17

  15
  1. @Ion…Ioane,aici sunt,zi si noapte…Stai molcolm,nu ratez nimic,daca te consoleaza cu ceva..Pentru mine,UTA inseamna un mod de viata,de cand ma stiu,asa am fost crescut si asa mi-am crescut familia,copiii..Radem si plangem,toate trec si uitam.Uneori ma doar distrez in citirea cometariilor..Ma chiar crucesc cate ineptii apar…Ma bucur dar si sufar…Nu putem fi cu toate…Asa sa fie cand va fi cel mai rau!

   6

   7
 18. Genul acesta de conducători determină valoarea campionatului intern! Doar impresari agreați de ei, care aduc tot felul de străini în dauna celor autohtoni și în dauna unei performanțe notabile! Echipa națională e moartă și din cauza asta! Cât timp Meszar & Co. cor fi la ,,butoane” UTA nu prea are viitor

  5

  1
 19. Pentru cine il cunoaste si este mai apropiat de Feri Tisza, va rog sa-l intrebati cate tepe (casa nu zic muie) a luat de la Meszar.N-a fost platit cu lunile, nu i s-au dat bonusurile pentru formarea jucatorilor,transferurile si promovarea jucatorilor crescuti efectiv de el la Atletico.Man, Adrian Petre, Manea,Belgradean,Toma, etc.Tisza a muncit zi si noapte, iar banii au intrat in jeburile lui Meszar.

  49

  1
  1. Culmea ca Feri Tisza a fost totusi un fotbalist emblematic al Aradului, dar a fost foarte discret in tot ceea ce afacut.A fost unul dintre cei mai buni antrenori la nivel de juniori, atat la Romvest cat si la Atletico sau UTA.De acolo au iesit Botis, Panin, Varga, Ciubancan, Adi Petre, Man, Chindris, Stahl, Hlistei, Balgradean, Manea,etc.

   39

   0
 20. Domnilor conducători ai clubului UTA ,mai sînteți în stare să transferați jucători sau închidem obloanele și fiecare cu viața lui ??? Timpul trece ,jucători sint puțini ,(calitate au, asta este adevărat) dar șint insuficienți. Greu foarte greu se fac transferuri la club ,înteleg sint neînțelegeri dar astea trebuiau făcute mai devreme ! Săracu Poenaru ,sper sa nu aibă aceeași soartă că și la celelalte echipe. Nimic nu poate dăinui in Arad, parca e un oraș blestemat ,tot ce e frumos trebuie să termine sa mai existe!

  2

  0
 21. Pai daca MESZAR nu i-a vrut pe impresarii ,culmea, si din Arad, normal ca, acuma sunt probleme serioase cu transferurile !!! Nu a spus MESZAR ca, merge singur pe drumul lui in continuare ? VOM vedea ce va fi ,dar foarte bine, nu cred !!!

  1

  0
 22. SCU a asistat ca martor la „violarea” clubului de minim doi ani, iar acum is socati de urmari. Vai de voi

  1

  0
 23. 1.Nu auziti Meszar,a dus-o din liga 4 si vrea so duca tot acolo
  2.fiecare minune tine 3 zile-uta e la a 3-lea an
  3.Falca si Meszar, vedetiv care intra in poarta si care da goluri
  4. Codruta hai citeste comentarile si pune degetul unde trebuie
  5.CE ce vor binele judecati ce jucatori au plecat si care echpa se duce spre liga a 2
  ziceam Targoviste da face transferuri, ziceam Mioveni dar in primavara a mers bine
  acum numai Jiji ne mai scapa daca se muta la manastire

  0

  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.