UTA Arad

După despărțirea oficială de FCSB, Keseru face un apel la fanii arădeni: ”Abia aștept să simt căldura voastră!”





La prezentarea oficială la UTA, Claudiu Keseru a încercat să fie rezervat cu privire la unele considerații cu privire la FCSB și asta pentru că el se mai afla sub contract cu vicecampioana României. Lucrurile s-au rezolvat marți, când fostul golgheter al lui Ludogorets a călătorit la București, după care și-a luat rămas bun de fosta echipă cu un mesaj destul de emoționant.

Astăzi, vârful de 35 de ani pe care Ilie Poenaru și l-a dorit atât de mult la Arad, vorbește și de debutul aventurii sale la UTA, făcând și un apel la fanii „roș-albilor”. ”A început o nouă etapă a carierei mele și astept cu nerăbdare meciurile oficiale. Am venit la UTA cu inima deschisă, m-am simțit dorit și apreciat de oamenii de aici încă de la început și sper să construim lucruri importante pentru arădeni. Abia aștept să simt căldura fanilor. Ne vedem pe stadion!” – mesajul postat pe Facebook de Claudiu Keseru, alături de două poze cu Alexandru Meszar.









6 comentarii

  1. Ma uitam la achizitile lui fc arges care are buget aprox cat uta si imi dau seama ca noi nici nu contam!

    Veniri – Mike Cestor (30 ani / fundaș central / fără angajament, ultima dată la CFR Cluj / liber de contract), Antonio Jakolis (30 ani / mijlocaș dreapta / HNK Sibenik / liber de contract), Fabio Vianna (23 ani / fundaș stânga / Academica Coimbra / liber de contract), Marius Constantin (37 ani / fundaș central / CSU Craiova / liber de contract), Dorian Bertrand (29 ani / extremă stânga / AS Nancy-Lorraine / liber de contract), Julio Donisa (28 ani / atacant / Le Mans FC / liber de contract), Andreias Calcan (28 ani / extremă stânga / Mezokovesd Zsory / liber de contract), Cătălin Straton (32 ani / portar / FCSB / liber de contract), Răzvan Covaci (18 ani / Gaz Metan Mediaș / mijlocaș central / liber de contract), Alexandru Dinoci, Alexandru Crivac, Gino Oprescu,

    0
    0
    1. Si ce folos ca a adus Arges atatia si in plus multi straini?? Cand vor ajunge aia sa aiba omogenitatea si jocul acela sigur cu relatiile de joc intre ei in asa fel incat atunci cand da unul o pasa, sa o poata da si cu ochii inchisi stiind ca acolo ar trebui sa fie coechipierul lui?? Cat timp va trece pana se vor suda schemele tactice intre jucatori??
      Pana una alta pentru ARAD, DOAR UTA CONTEAZA!!

      0
      0
  2. Bine ai venit, Claudiule, cu toate că UTA trece printr-o fază mai rea, dar se rezolvă asta când il vedem pe Meszar in cătușe, cât de curând.

    0
    0
    1. Unii de aici (si sunt unii noi pe-aici care si-au facut aparitia doar cand a aparut subiectul asta) au inceput s-o ia pe camp…

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button