UTA Arad

UTA l-a luat pe argentinianul Cascini la cererea expresă a lui Poenaru: „În zona mediană cred că arătăm foarte bine”





UTA a ajuns la 6 transferuri în această vară, cu două zile înainte de plecarea în cantonamentul de la Rogla (Slovenia). După Erion Hoxallari, Claudiu Keseru, Cristian Maxim, Andrei Chindriș și Raul Steau a venit și rândul lui Bautista Cascini să semneze cu gruparea „ros-albă”.

Mijlocașul central argentinian a mai lucrat cu Ilie Poenaru la Clinceni, fiind unul dintre cei mai buni marcatori ai ilfovenilor. Ne bucurăm că am reușit acest transfer, un transfer foarte important pentru echipa noastră. Am reușit să aducem și să transferăm un jucător care este în plin campionat, în acest moment joacă în Copa Libertadores. A fost greu din toate punctele de vedere, ne-am luptat cu mai multe echipe, dar împreună cu domnul Meszar am reușit să facem acest transfer. Mă bucur că domnul Meszar m-a sprijit total în acest demers al meu și a făcut eforturi financiare pentru a-l aduce pe Cascini. Este un jucător pe care mi-l doream, un jucător cu care am mai lucrat, care se pliază pe toate zonele de la mijlocul terenului. În acest moment, în zona mediană, cred eu că aratăm foarte bine” , a declarat antrenorul principal al UTA-ei.

Iată și confirmarea transferului dată de site-ul oficial al clubului UTA:

Bautista Cascini, fotbalistul argentinian în vârstă de 25 de ani, a semnat în această dimineață un contract cu echipa noastră și se va alătura lotului condus de Ilie Poenaru.

Crescut la Estudiantes la Plata, Cascini a mai evoluat în Liga 1 la FC Botoșani și Academica Clinceni, în Cipru la Apoel Nicosia, iar ultima sa echipă este The Strongest din Bolivia.

În palmares are un titlu de campion, câștigat cu Apoel.

Pentru Academica Clinceni a marcat în sezonul anterior șapte goluri și a oferit o pasă decisivă în 19 apariții.

Cascini este fiul lui Raul Cascini, fotbalist cu aproape 300 de meciuri pentru Independiente, Estudiantes la Plata și Boca Juniors, în prezent director sportiv al celor de la Boca Juniors.

Bine ai venit, Cascini și cât mai multe realizări alături de noi!” 

8 comentarii

  1. Da, Cascini ( e tehic, rapid, descurcaret…e ce ne trebuia), va umple un gol, la mijlocul terenului, unde ramasese doar Ubbink, si cei doi pot juca si impreuna. Mai ne trebuie inca un centru atacant, si un fundas stanga, asta minim, mai ales…daca nu va pleca Miculescu.

    0
    0
      1. Stai liniștit, că de era titular pe la o echipă de Copa Libertadores, pleca în vestul Europei pe ceva milioane bune.
        Pentru nivelul Ligi 1, e însă bun, chiar peste medie. În turul sezonului trecut, era cam singurul jucător de la Clinceni care ieșea în evidență.
        La mijloc, e un plus pentru noi, peste ce erau Mode sau Pasaglia.

        La fundaș stânga am emoții.

        0
        0
        1. Probabil va fi folosit albanezul pe stanga iar Dobrescu rezerva la care se va apela doar in cazul unor probleme in centrul apararii

          0
          0
  2. O gură de aer transferul acesta… Sper ca venirea lui să fie un semn bun și sper ca lucrurile să se clarifice și la nivelul conducerii manageriale. Frica de reușită poate fi o cauză la ce s-a întâmplat, dar și frica de descoperire a unor probleme odată ce auditul e pus în practică.

    0
    0
    1. A jucat 4 meciuri din ultimele 30 și alea 1 da 6 nu ,25 de minute jucate 5 meciuri nu???
      Pai noi asa ceva aducem??????
      Uitativa pe FlashScore

      0
      0
  3. Foarte bun transfer. MESZARE ,fa cumva si intelegete cu investitorii din Arad lasand deoparte orgoliile si UTA. va deveni mult mai puternica.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button