Cluburi polivalente

Cetatea Voluntarilor se implică în modernizarea bazei sportive de la CSȘ Gloria Arad





ONG-ul Cetatea Voluntarilor a anunțat că se implică și în acțiuni care au în vizor sportul din Arad, și vor moderniza și dota baza sportivă din Subcetate ce aparține de CSȘ Gloria Arad.

„Peste 300 de copii din Arad vor avea una dintre cele mai moderne baze sportive din tară, unde se vor putea antrena pentru cel mai important vis al lor. Copiii au nevoie de susținere pentru practicarea sportului de performanță și îi așteptăm pe toți cei care pot să ajute să ni se alăture. În ultima perioadă, noi, cei de la Cetatea Voluntarilor Arad ne-am focalizat și vom investi în educație și sport alături de sponsorii și donatorii noștri”, a declarat Anamaria Popa, președinte Cetatea Voluntarilor.

 









Un comentariu

  1. @Lucian,cred ca nu esti suficient de bine informat,pe cauzalitate…Falca a distrus acea baza mirifica,apoi s-a spalat pe maini…Ma poti contacta in privat si te pun in legatura cu cine trebuie,ca sa intelegi ca bazei din Subcetate,i-a trecut glontul pe langa ureche,pe un Lidl sau Kaufland..Era ca si semnata treaba…Nu i-a iesit combinatia lui Falca….Iti pot povesti multe,dar nu ma bag,te pun in legatura..Cu acte si fapte…Baza CSS renaste…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button