Fotbal judetean

Puștii Lipovei nu au avut un weekend pozitiv, dar cu toate astea au promovat în Liga a 4-a!





A fost o săptămână încărcată pentru tinerii fotbaliști ai Lipovei. De miercuri până duminică, aceștia au fost angrenați în turneul zonal rezervat juniorilor A1, unde au pierdut trei meciuri toate in condiții speciale. În 0-4 cu Turda, șoimii au intrat doar 8 pe teren din cauza absenței buletinelor și când s-a mai accidentat unul meciul s-a încheiat (min. 28), 1-2 cu Vișeul, când portarul Buta a fost eliminat de pe teren și 0-7 aseară, cu sătmărenii din Vetiș, cei care au și câștigat zona și s-au dus în finala pe țară. Fără rezervă la Buta, antrenorul Stoica l-a trimis între buturi pe jucătorul de câmp, Cristian Sălajan, care a cam fost vinovat la marea parte a golurilor echipei din nordul țării.

Doar sâmbăta, lipovanii nu au avut treabă la Alba Iulia, ci s-au întors la Arad pentru a juca cu Bujacul, în play-offul ligii 5-a și a promova matematic în Liga 4-a. Au pierdut rău tot cu Sălajan în poartă, dar  ca urmare a faptului că Nadlacul s-a împiedicat de Sânpaul nu mai pot pierde primul loc.

Așadar, Șoimii ar putea avea echipe atât in Liga 3-a,  cât și in primul eșalon județean, dat asta numai dacă AJF ul le va permite să evolueze acasă în zilele de duminică. Cum, probabil, acest lucru nu se va întâmpla, satelitul lipovanilor va juca tot in Liga a 5-a și la anul.

Olimpia Bujac – Șoimii Lipova 7-3 (3-1)

Au marcat:

Stoian 7, 62, Ienășescu 18, 50, Fricățel 28, 54, 69 / Nagy 28, Tănăsie 60, Brad 76

Formații:

Bujac: Neag – Avădanei, Ganea, Dumitreana, Tomescu, Lovin, Botiș, Ienășescu, Gligor, Fricățel, Stoian

Lipova: Sălăjan – Sîrb, Suătean, Nagy, Hațegan, Brad, Tănăsie, Corbei (46 Sălășan), Godoci, Chelea (54 Păulescu), Madaș (46 Zabou)

Arbitri: Sorin Saladea – Zoltan Nagy, Dan Cojocariu. Observator AJF: Leontin Buda.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button