Arhivă articole

iunie 2022
LMaMiJVSD
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 

Se reiau renegocierile pentru preluarea UTA-ei, oamenii de afaceri arădeni fac primul pas: ”Suntem gata să transmitem o scrisoare de intenție!”


Principala concluzie a comuniactului apărut aseară pe site-ul oficial al clubului UTA a fost aceea că Alexandru Meszar e dispus să reia negocierile cu grupul de investitori format din Simion Apreutese, Cătălin Juncan, Rudi Vizental și Marius Grada, ca – de altfel – cu oricare investitori interesați de preluarea clubului arădean. Noutatea ar fi angajarea firmei de avocatură Lanevschi & Lanevschi, pe care cei patru sunt gata să o contacteze printr-o scrisoare de intenție.

Pe de altă parte, oamenii de afaceri arădeni admit faptul că proiectul UTA – NextGen nu a ajuns pe masa lui Meszar în formula apărută în mediul online după conferința de presă de vineri a celor de la Suporter Club UTA, însă tot ei susțin că au discutat destule aspecte din acel draft cu conducătorul de facto al „Bătrânei Doamne”. Apoi, raționamentul lor continuă cu o ironie la adresa celuia cu care doresc să redeschidă negocierile: „…de aici rezultă că doar chestiunile financiare care implicau persoana dumnealui și Clubul Atletico au fost de real interes pentru dânsul”.

În fine, Apreutese, Juncan, Grada și Vizental susțin că, la rândul lor, au primit destule amenințări în spațiul public și privat, dar au preferat să le trateze ca pe: „niște încercări inutile de intimidare” și consideră fanii pilonul principal al UTA-ei.

Mai jos vedeți comunicatul grupului de investitori:

„Suntem aici pentru negocieri!

Am luat act de revenirea domnului Alexandru Meszar la negocieri și, de această dată, sperăm să le finalizăm cu succes.

Ne bucurăm că domnul Meszar a decis să apeleze la asistență juridică, așa cum noi am făcut-o încă de la început și cum de altfel este firesc într-o astfel de tranzacție. În acest context, suntem gata să transmitem o „scrisoare de intenție” casei de avocatură când aceasta va fi mandatată să poarte negocierile, răspunzând astfel dorinței d-lui Meszar, exprimată în ultimul comunicat.

Referitor la afirmațiile prin care suntem acuzați că nu am fi prezentat proiectul nostru UTA – NextGen, îi reamintim domnului Meszar că l-am discutat cu suficiente detalii la fiecare întâlnire, însă din comunicatul emis ieri rezultă că doar chestiunile financiare care implicau persoana dumnealui și Clubul Atletico au fost de real interes pentru dânsul.

În ceea ce privește presiunile invocate, la care se pretinde că ar fi fost supuși dl Meszar și angajații clubului, arătăm că noi am primit, la rândul nostru, amenințări în spațiul public și privat . Sunt lucruri cu care nu suntem obișnuiți în mediul de business, dar care nu ne impresionează și le tratăm ca pe niște încercări inutile de intimidare. Este greu de înțeles cum solicitările noastre de a primi răspunsuri concrete la aspecte discutate de câteva luni și care priveau tocmai implementarea proiectului nostru în care îl doream implicat pe dl Meszar, pot fi considerate ca presiuni.

Nu putem fi de acord cu acuzele aduse suporterilor, în condițiile în care fără implicarea în primul rând a lor Clubul nu era aici cu toate eforturile incontestabile ale actualei conduceri și a autorităților. Suporterii au fost, sunt și vor fi, prin pasiunea și devotamentul lor, pilonul de bază al acestui Club.

În final, dorim să vă asigurăm pe toți că suntem încă aici, cu aceeași dorință și disponibilitatea de a ne implica financiar și administrativ în Clubul pe care-l iubim.

Pentru noi doar UTA contează!

Simion Apreutese
Catalin Juncan
Rudi Vizental
Marius Grada”

64
3

18 thoughts on “Se reiau renegocierile pentru preluarea UTA-ei, oamenii de afaceri arădeni fac primul pas: ”Suntem gata să transmitem o scrisoare de intenție!”

 1. Comunicatul “tradus” de sportarad nu a sunat deloc cum scrieti voi, dar voi sunteti cu man-intinsa si limba scoasa la faraon, va mai citeste dracu !

  8

  30
   1. Ce e copy paste? Omul nu s-a referit la comunicat că nu e publicat integral, a specificat că cel „tradus” de tine e șopârlos!
    Introducerea ta e ambiguă!
    Înțelegi, domnul falcă? Sau domnul Bâlcea? Cum să te numim? La cât ești de vândut și tu ai merita să le porți numele!

    7

    16
    1. Chiar daca userul la articole este … Lucian … Te dezamăgesc și îți spun că nu eu scriu articole … Nici acea introducere nu îmi aparține … Îmi permit să comentez aici la mine acasă, nu scriu la alții pe grupuri sau pe forum la suporteri, daca mai exista așa ceva, habar nu am … Deci sunt la mine acasă și va las sa jigniți că să vă descărcați …

     13

     2
  1. @Dinu Danut, nu știai cum stă treaba cu sportarad?
   Pentru pensionari e singura sursă de informație, dar se stie cine e Lucian și ce jocuri face. Într-un final își vor da seama și alții care comentează pe aici!
   Dacă pleacă și Călin Mnerie de aici nu îl vad bine pe Lucian! Probabil va scrie după cum îi dictează falca & Bâlcea!
   Lui îi place să bage bățul prin gard, nici măcar nu tine cu UTA! Face jocurile politicului. E cu limba scoasă doar după bani! Ați merita să rămâneți fără creditare la meciurile Utei!

   7

   16
 2. Sa fie bine pentru club și pentru toți suporterii arădeni
  Doamne ajută 🙏
  Forza UTA!!! 🔴⚪️

  42

  2
 3. În sfârșit poate ne-a venit mintea la cap, la toată lumea. Gândiți-vă că avem doar o UTA, nu vă bateți joc de ea, nici unii, nici alții. Nu vă faceți doar imagine pe spatele ei. Echipa asta ne-a fost făcută cadou de un ARĂDEAN cum nu suntem niciunul. NU VĂ BATEȚI JOC DE EA CI MÂNDRIȚI-VĂ CĂ-I A NOASTRĂ. Alții ar da orice pt așa echipă. Așa că băgați-vă mintea-n cap și LA TREABĂ!

  59

  0
 4. Oricum comunicatul „asumatului” e sfidător la adresa suporterilor!! Toată lumea resunoaste ca publicul arădean este un fin cunoscător al fenomenului fotbal..ca urmare… Comunicatul ala e pentru prosti nu pentru cunoscători.. Comunicat neargumentat, ficțiune plângăcios, subiectivism și disperare ca se pierde „jucaria”!! Amenințarea cu casa de avocatura..!! Ce contra serios cu implicații majore o fi văzut Meszar ca se încheie fără asistenta juridica?? Păcat Meszar s-a compromis rău, rău de tot!! Acum nu mai contează… Ce contează e binele UT-ei!!

  23

  6
 5. Revin aici după mulți ani , am urmarit altfel, fiecare articol și aproape fiecare comentariu , acum intuiesc că ar fi ceva foarte important , e viitorul echipei noastre dragi , unitatea , ițelepciunea trebuie sa primeze , orgoliile sa fie neglijate o vreme , eu cred că actuala conducere , SCU , domnii investitori au sa reușească să cadă de acord , fiind toți adevărați utisti , iar cele două consilii daca sunt într-adevăr aleșii arădenilor , și , se va ajunge la votul lor(!) , vor aproba spre binele echipei , ceea ce așteaptă toți iubitorii U T A -ei , viitor sigur cu multe reusite .

  69

  0
 6. La negocieri e nevoie de calm, diplomatie si putere de a face compromisuri, apoi decid argumentele (de ordin organizatoriu, finaciar, viziune, etc.)
  Acestea au lipsit pana acum, se pare, nu-i nicio problema, se poate incepe din nou pe alte coordonate mai intelepte si dadatoare de succes.
  Cei care vorbesc fara a avea informatie completa, ori nu se pricep la subiect, ori fara a analiza obiectiv o informatie, ori doar ca sa „dea din casa” si sa loveasca in cealalta parte la negocieri, ori sa faca numai atacuri la persoana sau sa puna fan pe foc…acestia sa stea deoparte, ca nu ajuta nimic, dimpotriva ! Negocierile nu se fac sub presiunea „strazii”, iar cele „castigate” in asemenea fel, nu sunt de bun augur.

  17

  2
  1. Corect!
   E nevoie de rabdare, trebuie stabilit clar fiecare dataliu, atat sportiv cat si financiar. Nu trebuie lasat nimic la voia intamplarii.
   Sa vedem un plan A, apoi un plan de rezerva, sa stim cum reactionam daca apar chestiuni neprevazute, vezi pandemia, sau cum tratam neindeplinirea obiectivului sportiv.

   Si cel mai important sa evitam situatii in care unul sau altu dintre conducatori/investitori isi ia jucariile si pleaca.

   Sa stim cat ne este plapuma, sa stim cat ne putem intinde, iar daca ajungem la concluzia ca plapuma e prea scurta, sa avem rabdarea si intelepciunea sa gasim modul in care sa o putem lungi, sustenabil.

   PS: prefer sa construim o echipa de cupe europene in 3 4 ani, decat sa o avem intr-un an si sa ajungem in situatia alora de la CFR, cu datorii cat caru’, cu spectrul falimentului la prima ratare de grupe europene.

   14

   2
 7. Acuma ca or intrat si avocatii pa fir….. se finalizeaza operatiunra speciala cam in ………..2-3 ani! Numa bine, dupa urmatoarele alegeri! Sa traim si mai bine!

  3

  6
 8. ,,însă din comunicatul emis ieri rezultă că doar chestiunile financiare care implicau persoana dumnealui și Clubul Atletico au fost de real interes pentru dânsul.”
  👍
  Intru totul de acord!

  5

  7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.