Arhivă articole

Clubul UTA a bătut palma cu trei dintre sponsorii fideli și pentru noul sezon!


După primirea făcută noului partener Elecon Plus, UTA a anunțat și prelungirea înțelegerilor cu trei dintre sponsorii fideli ai clubului. De ani de zile, Pizza 5 Colțuri (manager Elena Bodri),
Shop Construct by Rodspectra (manager Mihai Tomoiagă) și Diva Sol (manager Ovidiu Laza) au susținut financiar gruparea fanion a Aradului și o vor mai face și în sezonul competițional 2022-2023.

Cele trei firme vor apărea și pe echipamentul „roș-alb”, clubul din Calea Aurel Vlaicu făcând și următoarea precizare: ”compania Diva Sol mărind substanțial contribuția pentru noul sezon”.

În fine, UTA și Efbet ar putea merge împreună și pentru al treilea sezon consecutiv de Liga 1. Evident, firma internațională de pariuri și jocuri de noroc online e interesată de poziția principală de pe tricoul pe care Keseru și colegii săi îl vor purta în noul campionat, negocierile finale urmând să se poarte în aceste zile.

30
1


3 thoughts on “Clubul UTA a bătut palma cu trei dintre sponsorii fideli și pentru noul sezon!

    1. Firmele amintite nu fac parte din investitori. Ele sponsorizeaza UTA. Multumim frumos, si la cati mai multi sponsori. HAI UTA !!

      13

      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.