Rugby

Warriors Arad U8 – a doua forță a turneului de minirugby de la Constanța, colegii lor puțin mai mari s-au mulțumit cu poziția a 5-a!





Zilele trecute, în virtutea colaborării cu Warriors Timișoara, CS Universitatea Arad a luat startul la turneul cu numărul doi al „naționalelor” de minirugby U8 și U10, ce a avut la Constanța.

Sub numele Warriors Arad, elevii pregătiți de Marian Grindei și Eugen Argintaru s-au situat pe locul 2 (după Șoimii București și în fața celor de la CSȘ Gura Humorului), la U8, după următoarele rezultate: 35-15 cu Dragonii, 20-35 cu Șoimii Bucuresti, 5-0 cu CSM Suceava, 20-15 cu Warriors Timișoara și 45-35 cu CSS Gura Humorului.

La grupa de vârstă ceva mai mare, formată din jucători sub 10 ani, arădenii s-au mulțumit cu poziția a 5-a, după: 5-0 cu Victoria Cumpăna, 20-35 cu SS Bârlad, 25-10 cu Dragonii, 0-40 cu Cluj Junior, 10-55 cu Warriors Timișoara, 35-5 cu Olimpia București și 15-25 cu CSȘ Gura Humorului. 1. Viitorul Cluj, 2. Warriors Timișoara, 3. Gura Humorului, 4. CSȘ Bârlad au fost formațiile ce au terminat în fața „luptătorilor” de pe Mureș.

Cei care au apărat culorile Aradului pe Litoral au fost: Sofia Grindei, Andrei Sferle, Elina Sferle, Sebastian Vancea, Luca Rață, Damian Sabău, Alexandru Căpățână, Ștefania Turlacta, Eduard Caravan (Warriors Arad U8), respectiv Oliver Sârbu, Rareș Casapu, Marc Adam, Tudor  Cojocaru, Patrick Pintea, Darius Becheru, Fabian Stanca, Sebastian Condrachi, David Oancea (Warriors Arad U10)

Următorul turneu are loc între 29 și 31 august, la Gura Humorului, dar, până atunci, micii rugbiști au treabă și pe nisip. Azi, pe plaja Blue Beach din Mamaia începe turneul de Rugby-beach.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button