ACB IneuFotbal judetean

Zărăndanii se întorc în Liga 3-a după 6 ani! Recolta Dănceu – ACB Ineu 2-6





Începând cu ora 17,30, vă vom relata în format Live-text principalele aspecte de la returul barajului de promovare în Liga a treia dintre Recolta Dănceu și ACB Ineu. În urmă cu o săptămână, rezultatul a fost 5-0 pentru echipa oaspete de azi.

Formații:

Dănceu: Ștefan – Pitulicu, Taerel, Piciorgros, Ciobanu – Făiniș, Băloi, Văcuța, Boboescu – Negrescu, Mangu. Rezerve: Munteanu – Bruca, Pavel, Rapcea, Bătăiosu, Togoe, Ghițoaica, Mari, Crăiașu, Mari. Antrenor: Cosmin Munteanu

Ineu: Merșca – Voștinar, Mendy, Șerban, Hulbăr – Zdrențan – Cahill, Florea, Ndoye, D. Mâneran – Toure. Rezerve: Tulcan – Balaci, Jurj, Francklin, Wilmer, Varga, Spătaru, Banam. Antrenor: Cristian Sculici

Arbitri: Claudiu Filip (Craiova) – Ionel Albulescu Gica Sandocan (Turburea – Gorj), Laurențiu Anghel (Craiova).

Observatori: Ioan Tudorică (Râmnicu Vâlcea), Mihai Lăzărescu (Târgu Jiu)

Min. 1: A început partida de la Dănceu în prezența a aproximativ 250 de oameni. Gazdele sunt în roș-albastru, ineuanii sunt în albastru-alb. Cristi Sculici și Teo Mihuț au titularizat patru dintre cei cinci fotbaliști africani sosiți de curând Ineu. Stadionul din Dănceu a fost însămânțat în primăvara, astfel că jocul cu ACB Ineu este primul pe noul gazon

Min. 2: Primul șut pe spațiul porții aparține gazdelor care beneficiază de o lovitură liberă directă. Fostul divizionar, Cristian Boboescu, a șutat la coltul lung pe jos, dar portarul din Ineu a reținut mingea în doi timpi.

Min. 8: Prima ocazie apare și de partea Ineului. După o acțiune ofensivă desfășurată pe partea stângă, Maneran centrează bine în fața porții, de unde Toure reia cu capul puțin pe lângă poarta apărată de Ștefan.

Min. 10: Ștefan respinge o minge șutată de catră Ndoye din interiorul suprafeței de pedeapsă, din lateral dreapta

Min. 17: Meci cu ritm bun la Dănceu, gazdele par să-și joace șansele la un rezultat pozitiv, după eșecul dur din tur

Min. 23: GOL ACB Ineu! Dan Mâneran marchează cu o „scăriță” din lateral drepta, de la aproximativ 13 metri. Scorul la general este 6-0 pentru zărăndani

Min. 25: O nouă ocazie pentru oaspeți. Cemerunezul Cahill primește mingea de la Toure și șutează din preajma punctului cu var, dar portarul Ștefan reține balonul fără probleme

Min. 34: Mâneran primește o minge lungă în lateral dreapta și este faultat de către mehedințeanul Ciobanu care este avertizat cu cartonaș galben.

Min. 36: GOL ACB Ineu! Lovitura liberă directă este executată de către Nchiuda Cahill, care marchează în urma unui șut puternic la colțul scurt.

Min. 40: GOL ACB Ineu! Georgian Hulbăr face 0-3 cu un șut la colțul lung de la 16 metri, după o combinație cu Ndoye, care i-a așezat balonul cu pieptul!

Min. 45: GOL Dănceu! Alin Băloi micșorează din avantajul oaspeților tot în urma unei lovituri libere directe din lateral stânga, executată puternic la colțul scurt.

Min. 45+1: Final de primă repriză la Dănceu, unde Ineul a rezolvat defintiv ecuațiile promovării. Conduce cu 3-1 și 8-1 la general

Min. 46: S-a reluat meciul la Dănceu, Ineul a făcut trei schimbări: Au ieșit Șerban, Toure și Mâneran și au intrat Francklin, Jurj și Răsvanță

Min. 49: Ndoye vede cartonașul roșu, arbitrul a considerat că senegalezul și-a lovit cu cotul adversarul direct

Min. 53: GOL Ineu! Min. 52: David Florea a șutat puternic de la aproximativ 20 de metri din lateral dreapta, la firul ierbii, pe colțul scurt și face 1-4!

Min. 60: Răsvanță ratează din poziție de unu la unu cu portarul Ștefan

Min. 66: GOL Ineu! Andrei Răsvanță înscrie și el cu șut expediat din interiorul suprafeței de pedeapsă, direct sub bara transversală

Min. 69: Schimbare la Ineu: iese Merșca intră Tulcan între buturile oaspeților

Min. 71: GOL Ineu! David Florea marchează din nou cu un șut în dreapta portarului Ștefan, de la aproximativ 12 metri, din lateral dreapta.

Min. 80: Schimbare la Ineu: A ieșit Mendy, a intrat Wilmer

Min. 82: Schimbări la Dănceu: Au ieșit Ștefan și Mangu și au intrat antrenorul-jucător Cosmin Munteanu și Bătăiosu

Min. 88: GOL Dănceu! Alexandru Crăiașu marchează pentru 2-6, în urma unui șut la colțul lung din marginea suprafeței de pedeapsă, lateral stânga.

Min. 90+1: Fluier final la Dănceu, acolo unde Ineul se impune cu 6-2 și promovează în Liga 3-a cu scorul general de 11-2! Zărăndanii vor juca, din nou, după 6 ani în eșalonul terț!

Un comentariu

  1. Felicitari pt promovare Ineului si in special lui David Florea, un jucator de picior stang cu o indemanare deosebita si capacitate de efort foarte buna.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button