UTA Arad

Vukcevic s-a alăturat lotului utist la Rogla!





Previziunile staffului medical ale UTA au fost corecte în ceea ce-l privește pe Marko Vukcevic. Fundașul dreapta al „Bătrânei Doamne” a ajuns în această seară la Rogla și va reintra treptat în efort după lovitura aplicată de Bancu la glezna piciorului drept, în meciul dintre România și Muntenegru (scor 0-3), din Liga Națiunilor.

Internaționalul lui Ilie Poenaru s-a tratat acasă până astăzi, când și-a îmbrățișat vechii și noii colegi ce au terminat a 6-a zi de cantonament în Slovenia. E greu de crezut că Vukcevic va apărea în vreunul dintre amicalele pe care UTA le va disputa în stagiul de pregătire, însă va pune destulă „benzină” în „rezervor” până pe 1 iulie, ziua în care arădenii se întorc acasă.

Poenaru și colaboratorii săi au în acest moment 24 de fotbaliști la dispoziție. Față de lotul inițial, Iurasciuc a revenit la Arad, iar moldoveanul Postolachi e marea noutate de la Rogla.









9 comentarii

  1. In acest articol si multumim din nou @sportarad,este vorba despre Vukcevici…In schimb,nu avem cum sa nu ne intoarcem privirile spre acest rudimentar psihopat Bancu…Ce se asteapta din partea lui Bancu?Sa rupa picioarele cuiva si sa termine cariera sportiva al unui adversar?Scartzu era vociferant,dupa meciul de la Arad,apoi a uitat scorul si mai ales cum a fost returul de pe Oblemenco….Si nu in ultimul rand,acelasi Scartzu,poate ca a uitat cam cum si-au terminat cariera un Balaci si ulterior Sandoi…(cu calaii Balaur si Pluto Bratianu)…Pe atunci era foarte vehement fata de duritati,uitand acelasi Scartzu,ca ne-a facut de ras in toata lumea,tot prin violenta,spargand banca tehnica,intr-o tara civilizata…Nu contest niciodata ca si UTA a avut niste „ortopezi” de meserie, de genul Giurgiu,Gaica,Szell,etc…doar ca vremurile s-au schimbat….Nu mai merge asa,cu coasa..E vorba de psihologia si caracterul jucatorului..Ca incheiere,imi doresc ca Poenaru sa il tempereze pe Batha,pentru ca nu ne ajuta cu nimic daca va colectiona foarte repede cartonase cumulate,ca sa nu mai spun de rosii directe…Bataios,bataios dar mai calm….Adica stii si tu delgarea arbitrilor diversi,care lasa un joc mai liber sau cei care fluiera absolut orice…
    Succes….Va fi bine!Am mare incredere!

    0
    0
    1. @Giro…” Mai usor cu …pianul pe scari”. Eu am fost…la Podgorita, chiar am vorbit cu Vuccevici…dupa meci ( in care ne daduse gol). nu schiopata, nu se plangea de nimica. Nu am vazut „…un fault grosolan” al lui Bancu…la Vuccevici. Mai degraba…muntenegreanul s-a folosit de motiv pentru a-si lungi…o leaca vacanta. Inainte de a jigni..ar fi bine sa …cugetam !

      0
      0
      1. Nu avea cum să șchiopăteze la Podgorica pt că el a fost faultat la meciul de la București, care s-a disputat la 10 zile după ce ai vorbit cu el.

        0
        0
  2. Vom avea cate un client cu primire speciala la Arad, de la ambele echipe din craiova (nu cred ca l-ati uitat pe bauza).

    0
    0
    1. pun pariu că esti printre circarii abonati la tribuna a doua sector n. acolo sunteti vreo 30 de papagali care in loc de incurajarea echipei se i-au de arbitrii , adversari si chiar proprii jucatori dacă scorul e potrivnic! din cauza astora ca tine m-am mutat la peluză

      0
      0
      1. Tu mai ti minte de scandalul lui bancu cu dintii rupti de anul trecut dupa duelul cu Roger?
        Iar bauza dupa ce-l calca grosolan din spate pe Balauru, mai reclameaza si dupa cartonas gaben???
        Din partea mea poti sa-i primesti cu flori, dar imi pare rau, eu asa ceva nu pot ignora…

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button